Mogelijkheden met mijn profiel (bio) en het suporters lidmaatschap

Mogelijkheden met mijn profiel (bio) en het suporters lidmaatschap

4 juni 2020

Hoe laat ik een afbeelding zweven in mijn bio?

charubate profielJe kunt je bio (profiel) aanpassen door <img src = ”…”> -tags en <a href=%...%> links toe te voegen. Gebruik verder de volgende HTML-code om een ​​kleine DMCA-badge op je feed te laten verschijnen: <img target = "_ blank" style = "position: absolute; top: 315px; left: 40px; width: 45px; height: 45px;" src = "http://images.dmca.com/Badges/DMCA_badge_trn_100w.png" rel = "nofollow" />

Je kunt een badge kiezen op http://www.dmca.com/ Je kunt de insluitcode van deze site gebruiken en plaatsen in je bio en testimage.jpg vervangen door de gewenste afbeelding. Je kunt je bio verder personaliseren door de grootte en kleur van je tekst te wijzigen en wel als volgt: 

 Verander de kleur en grootte van je lettertype: <font size = 3> UW TEKST HIER </font>

Om de kleur van uw tekst te veranderen: <font color = red> JOUW TEKST HIER </font>

Lettergrootte + kleur wijzigen: <font size = "3" color = "red"> JOUW TEKST HIER </font>

Herinnering voor bio-aanpassing

Op Chaturbate hebben cammers de vrijheid om hun cam- profiel naar eigen inzicht en wens aan te passen. De cammers hebben de mogelijkheid om zichzelf uit te drukken met overlays en afbeeldingen. Cammers moeten er alleen voor zorgen, dat de aanpassingen naar wens de kernfunctionaliteit van de website niet verstoren. Je pagina mag bijvoorbeeld geen overlays bevatten, die de logo van de site, advertentiezones of navigatie-elementen verbergen. Als je account is gemarkeerd omdat deze dit soort elementen bevat, zal je in eerste instantie een vriendelijke waarschuwing krijgen om ze te verwijderen of te verplaatsen. Blijft enige actie van jouw zijde uit, dan is de kans groot, dat er serieuze maatregelen getroffen zullen worden door de beheerders van de site. 

Hoe voeg ik een Amazon-verlanglijstje toe aan mijn bio?

Als gebruiker heb je verder de mogelijkheid om een Amazon- verlanglijstje toe te voegen aan je bio. Je kunt dit lijstje toevoegen door eenvoudig de HTML-code van Amazon te kopiëren en dan te gaan naar het tabblad "Mijn bio". Hier kun je klikken op "Mijn bio bewerken". Hier kun je dan de informatie, die op je profiel wordt weergegeven, wijzigen.

Wat houdt het supporterslidmaatschap in?

Een supporterslidmaatschap is geweldig om te hebben op Chaturbate. Het biedt je de mogelijkheid om andere gebruikers een privébericht te sturen, geeft je een overzichtelijke interface zonder advertenties en je kunt speciale tekstfuncties gebruiken in chatrooms. Als bonus krijg je bij aankoop van een supportersaccount 200 gratis tokens (ter waarde van $ 20,99!). Het supporters-lidmaatschap kost $ 19,95 per maand.

Als je een supporterslidmaatschap wilt annuleren, kun je je lidmaatschappen eenvoudig beheren door op 'Mijn profiel' in de rechterbovenhoek van de site te klikken en vervolgens naar het tabblad 'Lidmaatschappen' te gaan. Bij annulering ontvang je een bevestigingsmail met de datum waarop je geüpgrade toegang zal eindigen.

Hoe zeg ik mijn supporterslidmaatschap op?

Als je je supporterslidmaatschap wilt annuleren, kun je dat simpel bewerkstelligen door te gaan naar  "Mijn profiel" in de rechterbovenhoek van de site en dan te klikken op de optie om je lidmaatschap te annuleren. Na annulering ontvang je een bevestigingsmail met de datum waarop je geüpgrade toegang zal eindigen. Neem voor verdere vragen contact op met de klantenservice.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden