Hier vind je de overige informatie die van nut kan zijn voor Chaturbate. Waarom je model moet worden. Hoe het affiliate programma werkt. Tips en hulp voor webcam modellen en waarom je voor Chaturbate moet kiezen.

De Top 7 Redenen waarom modellen Chaturbate liefhebben

1 Verkeer:
Het is een groot probleem om voldoende verkeer te hebben, vooral als je gewoon begint. Maar Chaturbate bied je de mogelijkheden om het verkeer van klanten op te bouwen en veel te gaan verdienen. Daar moet je wel voor werken, maar dat is bij iedere baan wel zo. Een uitdaging die erbij hoort.
2 Het is leuk:
Geloof je eigen ogen met deze kleine test. Ga naar Chaturbate [...]

Het uitzoeken van de juiste webcam voor modellen

Een webcam is een waardevol en krachtig hulpmiddel: Als je het nou gebruikt voor face-to-face contact met high-profile klanten, uitzending van je eigen speciale talent op YouTube, of gewoon met familie en vrienden in contact te komen via de kracht van breedband, waar onbeperkt contact tussen individuen mogelijk is. Terwijl de webcam zelf een vrij eenvoudig apparaat is, zijn er verschillende modell [...]

Chaturbate affiliate programma

Wat is het affiliate programma?
Er zijn verschillende manieren waarop een affiliate geld kan verdienen op Chaturbate. Er is een grote verzameling aan tools die gebruikt kunnen worden zoals banners, popunders, tekst en advertenties. Deze tools kun je hier vinden.
Het programma bestaat uit:

Pay-per-fee: Affiliates kunnen tot wel $1.00 verdienen per vrije registratie.

Top 5 redenen waarom je Chaturbate model moet worden

Hier zijn de top 5 redenen waarom je je moet registreren als broadcaster op Chaturbate:
1. Uitstekend publiek: Chaturbate heeft het beste publiek in vergelijking met andere camsites. Ook al zijn er mensen die het liefst gratis gebruik maken van camsites blijkt Chaturbate het hoogste percentage aan gebruikers te hebben die echt bereid zijn om tokens te kopen en je te tippen voor sexy webcam [...]