Alles wat je moet weten over Studio-accounts

Alles wat je moet weten over Studio-accounts

28 mei 2020

Hchaturbatecameraet hebben van een studio account is een makkelijke manier voor cammers om alle inkomsten dagelijks op één account te zetten. Het aanmaken van een studio- account is bij lange na niet zo moeilijk. Als eerst dien je je te registreren op de website van Chaturbate met een gebruikersnaam welke je uiteindelijk wilt gebruiken voor je studio- account. Heb je je al geregistreerd, dan kun je je studio- account aanmaken via de volgende link: http://chaturbate.com/accounts/register/?studio=username

Vervang "gebruikersnaam" in de bovenstaande linkcode door de studio-gebruikersnaam, anders werkt de link niet. De gebruikersnaam moet allemaal kleine letters bevatten zonder spaties, anders werkt de link niet. Als je eenmaal je studio- account hebt aangemaakt en gestart bent met cammen kun je je token inkomsten controleren door in te loggen op je studio- account en dan aan de onderzijde te klikken op het tabje ‘partnerprogramma’. Er komt dan een nieuwe webpagina tevoorschijn waar je kunt klikken op het tabje ‘statistieken’ en dan in het vervolgkeuzemenu op het tabje ‘sub- account’. Je kunt dan op basis van de ingegeven periode alle statistieken terugzien en natuurlijk je verdiensten voor de verrichte cam- werkzaamheden. Elke nacht om middernacht (Pacific-standaardtijdzone) worden tokens van je cam- shows naar je studio-account gestuurd.

Gebruikers kunnen reeds bestaande cammers niet handmatig aan een studio-account toevoegen. Als je een reeds bestaande cammer aan een studio-account moet toevoegen, neem dan contact op met de klantenservice van Chaturbate voor verdere ondersteuning.  

Mobiele toestellen

Het is aan te raden om de website van Chaturbate te benaderen via een pc of Mac met de nieuwste browserversie voor de beste ervaring. Je kunt verder video's bekijken, geluid horen, tips geven en chatten op de meeste mobiele apparaten. Sommige functies werken nog niet, maar dingen zijn goed genoeg om te genieten van Chaturbating op je telefoon of tablet.

Om bios te volgen of te ontvolgen en te bekijken, kun je klikken op de gebruikersnaam van de cammer om het menu uit te vouwen. Wanneer het menu uitklapt, kun je de bio van de uitzender volgen of ontvolgen en bekijken.

Kan ik cam-shows uitzenden vanaf mijn mobiele apparaat?

Mobiele uitzendingen zijn nu beschikbaar in bèta op m.chaturbate.com. Om uit te zenden, log in op m.chaturbate.com en zoek de knop "Broadcast Beta" in het menu aan de linkerkant. De bètamodus functionaliteit bevat privéshows, groepsshows en het ontvangen van chat, PM's en fooien. Chat en andere chatfuncties verzenden is op dit moment niet beschikbaar. De ondersteunende browsers hierbij zijn iOS: Safari 11+ en Android: Chrome 67+, Samsung Browser 7.4+.

Hoe ga ik terug naar de desktopversie?

Op de mobielvriendelijke versie van Chaturbate zijn er twee manieren om terug te schakelen naar de desktopversie van de site. Om terug te gaan naar de desktopversie kun je klikken op de link in het gele meldingsvak of op het navigatiemenupictogram. Klik vervolgens op de desktoplink in het geel, niet-toegestane bericht, bovenaan het scherm met als kop "U gebruikt Chaturbate Mobile Beta. Laat ons uw mening weten via [email protected]”. Klik dan vervolgens op https://chaturbate.com om terug te gaan naar het bureaublad versie van de site. 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden