Veel mogelijkheden voor uitbetaling!

Veel mogelijkheden voor uitbetaling!

Veel mogelijkheden voor uitbetaling!
23 juni 2020

Chaturbate biedt momenteel vier handige betaalmethoden: Paxum, Cheque per post, Overschrijving of Directe aanbetaling (VS). Houd er rekening mee, dat er een minimumbedrag vereist is om een ​​uitbetaling te krijgen, de meeste methoden beginnen bij een minimum van $ 50,00. Als je het vereiste minimumbedrag niet binnen een betalingsperiode verdient, gaat je saldo over naar de volgende betalingsperiode totdat het minimum is bereikt.

Betalingstermijnen zijn van de (1e-15e) en (16e-31e) van elke maand. Betalingen worden verzonden binnen 7 dagen na afloop van de periode: Inkomsten van de 1e - 15e van elke maand worden verzonden in de 1e betaalperiode van de maand. De betaling wordt binnen 7 dagen verzonden, dus als je in deze periode een uitbetaling hebt verdiend, wordt deze uiterlijk op de 22e verzonden. Als je voor Paxum hebt gekozen, moet je betaling uiterlijk op de 22e zijn ontvangen. Als je voor Cheque hebt gekozen, wordt deze uiterlijk op de 22e verzonden. Verdere transittijd kan van toepassing zijn op cheques, die via USPS of Fedex aankomen.
 
Inkomsten van de 16e tot 31e van elke maand worden verzonden in de 2e betaalperiode van de maand. De betaling wordt binnen zeven dagen verzonden, dus als je in deze periode een uitbetaling hebt verdiend, wordt deze vóór de zevende verzonden. Als je voor Paxum hebt gekozen, moet je betaling uiterlijk op de 7e zijn ontvangen. Als je voor Cheque hebt gekozen, wordt deze vóór de 7e verzonden. Verdere transittijd kan van toepassing zijn op cheques die via USPS of Fedex aankomen.

Word nu model!

Veelvoorkomende redenen waarom je geen uitbetaling hebt ontvangen 

Het kan wel eens voorkomen, dat je geen uitbetaling hebt ontvangen. Soms zijn cammers van mening, dat ze een betaling hadden moeten ontvangen, maar uiteindelijk blijkt, dat ze de minimale uitbetaling niet hebben verdiend, tokens niet hebben geconverteerd of tokens hebben omgezet in de volgende betaalperiode. Mocht dit het geval zijn, dan kun je de volgende periode toch een betaling ontvangen. Geconverteerde tokens verlopen niet en de volgende betalingsperiode zou binnen twee weken zijn.

USPS kan de cheque niet afleveren op het door jouw opgegeven adres. Wanneer dit gebeurt, wordt de cheque terug gestuurd naar Chaturbate en wordt contact met je opgenomen voor een nieuw adres. Het beste is altijd om te wachten tot je cheque arriveert, of het proces kan versneld worden door de cheque te annuleren en naar een ander adres te sturen. Voor degenen die problemen hebben met het ontvangen van cheques en zich in de VS bevinden, kunnen het best de directe aanbetalingsmethode kiezen. 

Tokens omzetten

Om je tokens te kunnen converteren ga je naar de "Broadcast Yourself" -pagina en klik je op "Token Stats", waar je de conversie-opties. Om de betaling van tokenconversies te verwerken, moet je het formulier volledig invullen op http://chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/

Het minimum dat je nodig hebt om betaald te worden is $ 50,00 en de betalingstermijnen zijn van de (1e-15e) en (16e-30e) van elke maand. Betalingen worden verzonden binnen 7 dagen na het einde van de betalingsperiode.

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden