Cammen op Chaturbate: Effectief veel tokens verdienen

Cammen op Chaturbate: Effectief veel tokens verdienen

Handige tips

Cammen op Chaturbate: Effectief veel tokens verdienen
28 maart 2023

Het hebben van een modelaccount op Chaturbate biedt geen garantie dat je aan het einde van de maand veel tokens verdient. Als model moet je hard werken om tokens te verdienen. Hoe meer tokens je verdient, hoe meer geld je kunt opnemen aan het einde van de maand. Veel camgirls op chaturbate kunnen met het geld dat ze er verdienen, voorzien in hun levensonderhoud of sparen voor bijvoorbeeld scholing. Het is belangrijk dat je als model niet alleen voor het geld op de site bent. Kijkers hebben dat snel door en zoeken dan naar een ander model. Wees jezelf en probeer plezier te hebben in wat je doet. Kijkers zullen dat waarderen en je gretig betalen met tokens, vooral als je ze snel tot een hoogtepunt weet te brengen.

Meer informatie vind je hier: Webcam model worden op Chaturbate

Tokens verdienen op Chaturbate

Tokens verdienen op Chaturbate vereist geduld. Als beginnend cam-model moet je af en toe flashen, je kijkers plagen en lang op de cam blijven om tokens te verdienen. Schaf een microfoon aan om te kunnen communiceren met je kijkers. Veel kijkers vinden het leuk als je tijdens een show reageert op hun chatberichten. Zo voelen ze zich betrokken en geven ze sneller tokens. Verdien tokens door je shows interessant te houden. Als je show spannend is, trek je meer kijkers en verdien je meer tokens. Bedank je kijkers voor de geschonken tokens om hun te laten weten dat je het op prijs stelt.

Voorkomen onnodige ruzies met kijkers 

Probeer tijdens je cam shows geen ruzie te maken met kijkers. Ze zijn immers degenen die je geld verdienen. Sommige modellen maken ruzie met hun bezoekers die hen beledigen, maar ga er positief mee om en laat je niet de baas zijn. Verbied mensen die je beledigen gewoon. Het terugbeledigen kan averechts werken en kan leiden tot verlies van fans en bezoekers.

Type modellen 

Er zijn verschillende soorten modellen actief op Chaturbate. Je hebt koppels die samen cam shows geven, paren bestaande uit meer dan één man of vrouw, individuele mannen en vrouwen en transmodellen, homo's en biseksuelen. Vrouwelijke modellen staan meestal bovenaan de startpagina, maar het is niet onmogelijk voor mannen om de top te bereiken.

Chaturbate moderators 

Modellen met een groot kijkersbestand kunnen gebruik maken van moderators die hen helpen tijdens de cam shows en meer kijkers naar de show trekken. Moderators bewaken ook de rust en veiligheid van bezoekers op het platform van het model en kunnen mensen het zwijgen opleggen als ze zich niet aan de regels houden.

Het werk van een moderator kan erg leuk zijn, vooral als er veel kijkers en fans in de chatroom aanwezig zijn. De beste manier om moderator te worden, is door erg aardig en positief te zijn naar een model toe. Die heeft op zijn of haar beurt de mogelijkheid om je het moderator privilege te verlenen en in te trekken. Er is geen garantie, dat je ooit moderator wordt in een chatroom, maar er zijn wel mogelijkheden. Als eerst kun je aardig naar een model toe zijn en hem of haar vaker een fooi geven. Daarnaast kun je ook zelf het model beleefd vragen om je moderator te maken. Vraag nooit om moderator te worden als je geen tokens hebt of als je het model geen fooi geeft.  

Het werk van een moderator is onbezoldigd, maar je kunt gratis genieten van de show en je bent in contact met het model. Dat is al een privilege op zich waar veel cam bezoekers van dromen.

Nog geen model? Klik dan hier!

Reacties

vraagje kan een moderator gratis token inzetten of krijgt deze gratis token ik heb namelijk het idee van wel zou erg onterecht zijn zo kan hij een model meer laten doen voor zich ook in Private beetje eigen baasje spelen over je model zou ik dan toch denken en als dit zo is weten de modellen ook dat dit gratis is voor ze
vriendelijke groet fm klaucke
ps dit is voorij de redenen dat ik ook ben gestopt met chatberate

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden