Wat is een supporterslidmaatschap oftewel Chaturbate premium lidmaatschap? 

Wat is een supporterslidmaatschap oftewel Chaturbate premium lidmaatschap? 

Fan en of supporter?

Wat is een supporterslidmaatschap oftewel Chaturbate premium lidmaatschap? 
2 april 2021

De supporter is een premium gebruiker van Chaturbate, die een maandelijks abonnement betaalt. De supporter kan ook lid zijn van fanclubs als ze dat willen. Voor ongeveer 20 dollar per maand krijgt de supporter wat extra features om te gebruiken en ook meer aandacht van modellen. 

Meer weten over Chaturbate? Lees dan hier verder: Chaturbate, wat is het?

Kenmerken van basis- en premium Chaturbate-gebruikers

De meeste geïnteresseerden vragen zich af wat dan eigenlijk de verschillen zijn tussen een basis- en premium Chaturbate gebruiker, je betaald toch immers in beide gevallen. Als basis lid heb je de mogelijkheid om gratis chatberichten uit te wisselen met het model, je kunt kiezen voor meerdere camera weergaven en je hebt de mogelijkheid om middels een volledige scherm te genieten van de cam show van het model. Premium gebruikers krijgen ook nog een advertentievrije interface, aangepaste chat lettertypen, kleuropties op chats, men kan privé berichten sturen naar het model en men krijgt gratis 200 tokens erbij. Het gebruik van Chaturbate met premium is zeker interessanter. Sommige gebruikers gebruiken bijvoorbeeld graag websites zonder advertenties. Voor 20 dollar per maand is dat dan ook zeker de moeite waard. 

Wanneer je je status bijwerkt naar de Chaturbate-supporter, is dit verbonden met het ontvangen van 200 gratis tokens, die je kunt besteden zoals je dat zelf wilt. Deze speciale Chaturbate-promotie voor premium gebruikers is slechts één keer beschikbaar voor iedereen. Het blijft echter leuk om eens een keertje gratis tokens van de site te krijgen. 

Welke voordelen brengt het Chaturbate premium lidmaatschap met zich mee? 

Premium hebben betekent, dat je Chaturbate ook met een duidelijke interface en zonder advertenties kunt gebruiken. En je bent interessanter voor modellen. De Chaturbate-supporter zijn, betekent dat je contant geld hebt en dat je het uitgeeft. Modellen vinden het leuk om premium gebruikers bij hun chats te hebben omdat ze meestal grote fooien achterlaten). Dus als je je wilt voelen als iemand, die beroemd is, dan is premium ook iets voor jou.

Is het de moeite waard om de Chaturbate-supporter te zijn?

Het bedrag welke je moet betalen, 20 dollar per maand, is geen extreem hoge prijs. Dus als je je wat specialer wilt voelen, moet je controleren of je de supporter bent op Chaturbate. Uiteraard kan je dit type lidmaatschap opzeggen als je dat wilt. En een geweldige optie zijn zeker gratis Chaturbate-tokens, die je als supporter kunt krijgen. Het is natuurlijk altijd alleen jouw beslissing, maar premium zijn heeft een aantal interessante en nuttige pluspunten, die zoveel gebruikers waarderen. Maar er is ook een grote groep gebruikers die liever in fanclubs zit.

Zijn Chaturbate-fanclubs ook een premium optie?

Een Chaturbate-fanclub is een betaald abonnement, dat door modellen wordt aangeboden aan hun meest toegewijde fans. Voor een bepaalde prijs per maand krijgen gebruikers toegang tot aanvullende inhoud van modellen en tegelijkertijd ondersteunen ze deze. Er zijn geen limieten voor gebruikers om zich aan te sluiten bij een fanclub. Elke kijker heeft toegang tot zoveel fanclubs als ze kunnen betalen. Modellen, die een fanclub hebben kunnen verschillende prijzen hanteren voor het materiaal welke ze plaatsen. Ze hebben ook de mogelijkheid om hun modellen uit te nodigen om lid te worden van hun fanclub. De fanclub kan een soort premium lidmaatschap worden genoemd omdat het verband houdt met het hebben van toegang tot speciale opties, die niet beschikbaar zijn voor leden, die niet betalen voor hun lidmaatschap van een fanclub.

Wat gebeurt er als de prijs van de fanclub verandert?

Zelfs als de prijs wordt gewijzigd, wordt de gebruiker opnieuw gefactureerd met het bedrag, waarvoor hij zich in eerste instantie heeft aangemeld. Bijvoorbeeld, voor een waarde van $ 5,99 per maand, en daarna verhoogd de prijs naar $ 10,99 per maand, dan zal de fanclub gebruiker nog steeds het bedrag van $5,99 per maand betalen. Pas als de gebruikers zijn fanclub lidmaatschap opzegt zal deze het nieuwe tarief moeten betalen als hij zich daarna weer bij hetzelfde model en haar fanclub wenst aan te sluiten. 

Op Chaturbate heb je dus verschillende mogelijkheden om optimaal te kunnen genieten van de cam shows van je favorieten model(len). Je kunt de shows van de modellen geheel gratis bekijken als gast, daarvoor hoef je je niet te registreren op de site, alleen zijn je mogelijkheden beperkt. Wil je meer halen uit de site, dan kun je je geheel gratis registreren en ervoor kiezen om basis lid te blijven of om je account te upgraden naar het premium lidmaatschap. Je kunt dus ervoor kiezen om supporter te worden op de site. Uiteraard zal je merken, dat je ten opzichte van basis leden veel meer mogelijkheden tot je beschikking hebt om een optimale beleving te hebben op de site. Je kunt er ook voor kiezen om basis lid te blijven en tegen een miniem bedrag lid te worden van de fanclub van je favoriete model. Je ondersteunt het model niet alleen, maar je hebt ook toegang tot alle exclusieve erotische video’s, foto’s en meer van dat model. Breng dus een bezoekje aan Chaturbate en beslis voor jezelf welke vorm van lidmaatschap het beste bij je past, vooral als je optimaal wil genieten van je favoriete cam model. 

Nu gratis webcam seks

Reacties

It's hard to find knowledgeable people on this topic,
but you sound like you know what you're talking about!

Thanks
bulletproof asset protection

always i used to read smaller articles or reviews that also clear their motive, and that is also happening with this piece
of writing which I am reading at this place.
Financial Adviser/Attorney

เกมbetflik เครดิตฟรี 30ที่ทำเงินได้มากเป็นของค่าย เว็บไซต์โดยตรงของ betflix เดี๋ยวนี้มีโปรโมชั่นสำหรับสมาชิกใหม่ของ BETFLIX โดยที่สมาชิกใหม่จะได้รับเครดิตฟรี

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden