Apps en bots

Wat zijn Chaturbate apps en bots? 

Apps en bots
7 augustus 2020

Op Chaturbate kunnen leden namelijk gebruik maken van diverse apps en bots. Met de apps hebben gebruikers de mogelijkheid om hun chatroom-ervaring aan te passen. Je kunt met speciale apps berichten wijzigen, tips tellen, timers instellen, berichten naar de kamer sturen en veel meer. Met deze toolset is het aantal leuke games, dat kan worden gemaakt voor chatrooms eindeloos.

Bots zijn een speciaal type app, die minder functies hebben dan een app, maar toch een doel dienen in de chatroom. Elke kamer kan veel bots uitvoeren, die zijn afgestemd op de stijl van elke omroep.

Je kunt snel en eenvoudig Chaturbate Apps gebruiken door naar "Broadcast Yourself" te gaan en op het tabblad "Apps & Bots" te klikken. 

Wie kan een app maken? 

Iedereen kan een app maken. Alle apps zijn namelijk geschreven in javascript. Iedereen die dus bekend is met javascript zal geen problemen hebben met het schrijven van apps. Wil je een bestaande app verbeteren? Alle apps zijn open source. Kopieer en plak de bron van een app, pas deze aan en maak er je eigen app mee.

Het bekijken van de broncode van aanbevolen apps is een geweldige manier om te leren hoe je je eigen apps kunt bouwen. Onthoud dat het beleefd is om de eer te geven aan wie het toekomt als je de app van iemand anders kopieert. 

Hoe gebruik ik bots?

Elke Chaturbate gebruiker kan gebruik maken van de bots op de site. Je kunt Chaturbate Bots gebruiken door naar "Broadcast Yourself" te gaan en op het tabblad "Apps & Bots" te klikken. 

Kunnen bestaande bots worden verbeterd?

Veel personen vragen zich af of zijn de bestaande bots kunnen verbeteren. Uiteraard kunnen de bestaande bots verbeterd worden. De Chaturbate bots zijn namelijk open source. Je kunt de bron van een bot kopiëren en plakken, deze wijzigen en een eigen nieuwe bot mee maken. Onthoud, dat het beleefd is om de eer te geven aan wie het toekomt als je de bot van iemand anders kopieert. Het bekijken van de broncode van aanbevolen bots is namelijk een geweldige manier om te leren hoe je je eigen apps kunt bouwen.

Hoe kan ik een aangepaste bot voor mij laten maken?

Uiteraard hebben gebruikers de mogelijkheid om zelf eigen bots te ontwikkelen. Als je zelf niet thuis bent in het ontwikkelen van bots, dan kun je contact opnemen met een app-ontwikkelaar, die dan een ​​aangepaste bot voor je kan maken of om een hele nieuwe app of bot voor je te maken. Alle apps en bots zijn gemaakt door communityleden.

Waar is het app / bot-testbed?

Op Chaturbate krijgen gebruikers ook de mogelijkheid om de verschillende apps en bots eerst uit te testen alvorens ze echt gebruikt worden in chat en cam sessies. Je hebt toegang tot het testbed op https://testbed.cb.dev/ om je apps en bots uit te proberen. Je kunt dan een nieuw account aanmaken in de rechterbovenhoek en deze zal dan worden geladen met tokens en klaar om te testen.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden