Leuke Chaturbate apps, bots en games

Leuke Chaturbate apps, bots en games

Verdien meer geld met extra entertaiment

Leuke Chaturbate apps, bots en games
4 april 2023

Verdien meer als Chaturbate-model door gebruik te maken van Chaturbate-apps en -bots. Ben je nieuw als model op Chaturbate en heb je geen idee hoe je meer winst kan genereren? Maak dan gebruik van de Chaturbate-apps en -bots die beschikbaar zijn op de site. Deze zullen je helpen om je camshows interessanter en spannender te maken, waardoor je sneller een fanbase kunt opbouwen en dus meer winst kan genereren.

Meer informatie vind je hier: Wecam model worden op Chaturbate

Wat hebben de Chaturbate-apps en -bots te bieden? Je zult merken dat het best een uitdaging kan zijn om je kijkers urenlang achtereen te entertainen tijdens een camshow. Hieronder krijg je een overzicht van de mogelijkheden die de Chaturbate-apps en -bots te bieden hebben om je shows spannend te houden.

Token Keno en tokenshows

De eerste app die je kunt gebruiken is Token Keno. Je kijkers hebben bij dit spel de mogelijkheid om tokens te schenken en nummers te openen op het virtuele bord. Als model heb je de mogelijkheid om achter elk nummer een prijs te plaatsen. Aan nummer 8 kun je bijvoorbeeld een stripshow als prijs koppelen. Als een kijker dit nummer opent, winnen ze een stripshow van je. Achter elk nummer plaats je een prijsje en als alle nummers al aan de beurt zijn geweest, kun je het geheel afsluiten met een geile cumshow. Naast stripshows kun je ook vibratorshows, dansen en meer als prijs koppelen aan de nummers. Het is verstandig om de spanning op te bouwen met je show. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met kleine doelen zoals het ontkleden van jezelf tot je volledig naakt bent en naarmate de nummers opraken, bouw je de spanning meer en meer op door de prijsjes een graadje erotischer te maken voor je kijkers.

Naast het Keno-spel kun je er ook voor kiezen om een privéticketshow te doen. Hiervoor dien je een bepaald doel in te stellen en als dat bereikt wordt, start je privéshow. Het doel kan bijvoorbeeld zijn dat als je 20.000 tokens hebt behaald, je je betalende fans trakteert op een privéstripshow. Als je show eenmaal begonnen is, dienen kijkers die zich alsnog willen aansluiten een hoger bedrag te betalen. Voordat de show begint, kun je je kijkers aansporen om tokens te schenken door ze te plagen met je dildo en ze te laten zien wat ze kunnen verwachten van de privéshow.

Naast de privéticketshow kun je de app ook gebruiken om kleinere doelen in te stellen. Een kleiner doel kan bijvoorbeeld zijn dat je bij het bereiken van 2000 tokens start met het geven van een dansshow. Deze doelen behaal je meestal binnen enkele minuten. Een tweede doel zou kunnen zijn dat je je een minuut lang zelf bevredigt en noem maar op.

Galgje, spin the wheel en gokautomaat

Andere opties waar je gebruik van kunt maken zijn galgje, spin the wheel en gokautomaat app. Voor de galgje app dien je ook gebruik te maken van een whiteboard als bij het Keno spel. In dit geval zullen je kijkers je tokens moeten schenken om een woord of letter te raden. Kijkers kunnen maximaal zes keer het juiste letter of woord raden. Lukt het ze niet om binnen die zes rondes het juiste woord te raden, dan worden ze afgemaakt door galgje en dan is het spel voorbij. Hebben ze echter het juiste woord geraden, dan kun je ze als model verwennen met een spannende cam show. Zo kun je verder gaan en ook hier bij elk goed geraden woord de spanning opbouwen. Heb je je doel al bijna bereikt, dan kun je ook in dit geval het geheel afsluiten met een hete cum show.

Naast de galgje optie zijn er ook apps met spellen die gerelateerd kunnen worden aan kansspelen. Hiermee kun je wat mysterie toevoegen aan je cam shows. De eerste app die hieraan gerelateerd kan worden is de 'spin the wheel' app. Kijkers kunnen je hierbij tokens schenken om het wiel draaiende te krijgen en draaiende te houden. Het wiel heeft een wijzer die kijkers een beeld geeft van wat ze hebben gewonnen als het wiel tot stilstand komt. Dit spel is niet ingewikkeld en kan je cam show een hele boost geven.

Naast de spin the wheel app heb je ook de slotmachine die je kunt introduceren tijdens je cam shows. Je kunt als model zelf prijzen vaststellen voor bepaalde slot combinaties. Kijkers kunnen op hun beurt tokens schenken om het slot draaiende te krijgen. Hebben ze een winnende combinatie, dan hebben ze een prijs gewonnen en dat kan zijn een vibrator show of strip show van jou.

Naast de slotmachine is er ook gedacht aan de blackjack liefhebbers. Dit spel is misschien wat ingewikkelder, maar wel een super leuke app. Bij dit spel gelden dezelfde regels van het echte blackjack spel. Ook hier kun je dan verschillende prijzen samenstellen. Hebben je kijkers een prijsje gewonnen, dan kunnen ze een prijs uit de lijst kiezen.

Zeeslag en bingo

Beide klassiekers zijn app-ondersteund en werken in de praktijk op dezelfde manier. Kijkers kunnen een fooi geven om spel acties uit te voeren, een kleine prijs winnen als ze een schip of een bingo nummer "raken", een betere prijs als ze een schip "laten zinken" of een rij voltooien, en een cumshow krijgen als het spel is afgelopen.

Ik meld me nu gelijk aan!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden