Werken op Chaturbate

Werken op Chaturbate

Verschillende manieren om geld te verdienen

Werken op Chaturbate
9 oktober 2020

Chaturbate is één van de meest populaire camsites op het internet. Dagelijks zijn er wel meer dan een miljoen geïnteresseerde bezoekers die ofwel geld uitgeven, of het verdienen. Via Chaturbate kan je op meerdere manieren geld verdienen met je webcam. We raden je daarom aan om gebruik te maken van een hoge kwaliteit webcam wanneer je hiermee gaat beginnen. Een computer is daarbij ook een must-have.

Voordat je begint met cammen, is het belangrijk om te wachten tot je geverifieerd bent. Wanneer dit namelijk nog niet het geval is, kan je verbannen worden als je account als “minderjarig” wordt gerapporteerd. En dat wil je natuurlijk niet hebben. Wees dus nog even geduldig. Volgens de regels mogen exhibitionisten namelijk ook niet naakt zijn vóór afronding van de verificatie, maar ook wanneer je nog kleding aan hebt kan je gerapporteerd worden. Het is daarom verstandig om pas in te loggen wanneer je verificatie compleet is.

Kies je geslacht

Eén van de belangrijkste classificaties op Chaturbate is het geslacht. Hier wordt namelijk het meeste op gezocht. Je kan, wanneer je je aanmeldt, selecteren of je een man of vrouw bent. Identificeer je als een ander geslacht? Kies dan voor het kopje “trans.” Als heterostel kan je je aanmelden als “stel,” een homoseksueel stel kiest hiervoor “mannen” en lesbische stellen kunnen kiezen uit de categorieën “meisjes” of “stellen.” Ben je een stel met één of meerdere transgender personen? Kies dan voor de categorie “transgenders en meer.”

Typen chatrooms

Je hebt verschillende soorten chatrooms op Chaturbate. Zo heb je een room voor Lovense-speeltjes waarbij de camgirl of camboy een doel instelt om te behalen. Dit kan van alles zijn. Je hebt ook niet-naakte kamers op Chaturbate, maar deze zijn vaak een stuk minder populair dan de naakte kamers. Deze hebben simpelweg meer intimiteit en sensualiteit.

Gratis chats

De meeste chatrooms zijn gratis en deze zijn vaak ook het populairst. Duizenden gebruikers kunnen deze kamers in en je verdient geld door fooien te ontvangen van de verschillende kijkers. Je kan hierin ook verzoeken voltooien en daarvoor betaald krijgen.

Privéchat

Wanneer een gebruiker een één-op-één chat met je wil, kunnen zij per minuut een vergoeding betalen voor jouw tijd. Vraag hier wel een redelijk bedrag voor, het moet namelijk voor beide partijen leuk blijven. Je bent echter niet verplicht om dingen te doen die je niet fijn vindt. Wees beleefd en wijs ze af. Je moet je niet oncomfortabel gaan voelen.

Groepsshows

Naast privéshows heb je ook groepsshows. Deze zijn voor meerdere personen bestemd en hebben vaak tussen de 2 en 6 mensen in een kamer. Elk lid betaald een deel van de kamer en uiteindelijk krijg je dus ook meer dan wanneer je een privéshow zou doen.

Ticketshow

Een ticketshow werkt vrijwel hetzelfde als een groepsshow. Je kijker betaald hier echter niet per minuut, maar hij/zij koopt een ticket voor de hele show. Je mag zoveel kaartjes verkopen als je wil en je bent niet beperkt tot een kleine groep. Zie het als een voorstelling.

Nog geen model? Klik dan hier!

Reacties

Graag zou ik achter de cam willen.
Is er ergens een ruimte met faciliteiten? Liefst Amsterdam e.o

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden