Handige tips voor je allereerste Chaturbate shows

Handige tips voor je allereerste Chaturbate shows

Gebruik de spanning!

Handige tips voor je allereerste Chaturbate shows
7 december 2021

Personen, die graag webcam model willen worden op Chaturbate, hebben de mogelijkheid om zich op elk moment van de dag te registreren. Als je het registratieproces eenmaal achter de rug hebt zal je je afvragen hoe je verder moet. Het zou natuurlijk handig zijn als je enkele tips en trucks kon krijgen waarmee je rekening dient te houden en hoe je je het best kunt voorbereiden op je eerste Chaturbate cam show. In dit artikel krijg je daarom enkele handige tips mee welke je kunt toepassen bij het voorbereiden van je eerste Chaturbate cam show. 

Lijkt dit je wat? Lees hier meer over: Wecam model worden op Chaturbate

Wees niet nerveus

Allereerst is het van belang, dat je niet nerveus bent. Sommige modellen hebben letterlijk en figuurlijk geen idee wat ze moeten doen op een cam show. Dit kan ervoor zorgen, dat je als model super zenuwachtig kan worden. Je weet niet wat je moet zeggen aan je kijkers, hoe je ze kan entertainen en veel meer. Daarnaast hoop je misschien ook, dat je laptop of je camera of internet je niet in de steek laat tijdens het cammen. Als je zenuwachtig bent, dan zal je dat ook uitstralen en je kijkers zullen je direct door hebben. Probeer het in het begin rustig aan te doen en maak gebruik van de tijd om het cammen je eigen te maken. Laat je plagen door kijkers en plaag ze terug. 

Wees jezelf 

Veel jongens/ mannen gaan niet in op de meisjes die alles helemaal vervalsen. Lekker faken, een orgasme faken, etc. Je zult merken, dat jezelf zijn echt veel makkelijker is dan nep doen. Ook in dit geval zullen je kijkers je snel door hebben als je nep doet. 

Focus op je volgers 

Het kan en zal van nature langzaam beginnen, aangezien je nieuw bent. Om meer kijkers te krijgen, is het handig om volgers te werven. Hoe meer mensen er komen kijken, hoe groter de kans, dat je komt opdagen voor kijkers, die aan het browsen zijn. Je komt op een punt waarop sommige mensen meestal online komen om JOU te zien en alleen jou. Als je het gemakkelijker wilt maken, geef dan follow-backs, geef beloningen uit zodra je de doelen van de volgers hebt bereikt, wees gewoon creatief. 

Pas op voor de grijze gebruikers 

Grijze gebruikers of de Grijzen, zijn Chaturbate leden, die geen tokens bezitten. Veel, niet alle, maar heel veel, van deze gebruikers zijn free-loaders, die kijken terwijl iemand anders alle tips geeft. Het is nog steeds erg goed om ze te laten kijken, want hoe meer kijkers, hoe meer volgers en dat betekent dus ook veel meer tips. In het begin, als je geen betalende kijkers hebt of weinig betalende kijkers hebt kun je ervoor kiezen om te chatten met deze grijze gebruikers. Als je betalende kijkers/ fans echter toenemen, dan zal je prioriteiten moeten stellen en zal je manieren moeten bedenken om vooral de focus te leggen op de betalende leden. Dit zal vroeg of laat betekenen, dat je genoodzaakt zal zijn om de grijzen het zwijgen op te leggen. 

Ze kunnen nog steeds je shows bekijken, maar ze kunnen de chat niet gebruiken, waardoor veel minder belangrijke berichten worden geëlimineerd. Sommige grijze gebruikers zijn eigenlijk spam en kunnen je chat met heel wat irrelevante berichten verstoren. Zelfs grijzen, die gewoon opdringerig en irritant zijn, zullen je chat rommelig maken. Het ligt dus helemaal aan jou of je wil blijven chatten met de grijzen of als je ze uiteindelijk het zwijgen wil opleggen. 

Apps & Bots 

Niet elk model is bekend met de Chaturbate apps en bots. Voor sommige modellen kan deze optie best verwarrend zijn. Chaturbate apps en bots zijn simpel gezegd tools en games om je kamer leuk te maken en om je te helpen meer tokens te verdienen. Als je op "kies een app" of "kies een bot" klikt, verschijnt er een apart venster met een overweldigende hoeveelheid opties. 

Naast de titel van de apps of bots staan ​​kleine vakjes, die groen, rood of geel zijn met cijfers erin. Het geeft aan hoe populair elke app / bot is en hoe effectief deze is. Dus een groene doos met een hoog nummer is een veilige gok, dat het een goede keuze is. Deze spellen maken dingen zeker interessanter tijdens het doen van een show en geven ook een duidelijk doel aan je kijkers, zodat ze iets hebben om naar uit te kijken en proberen samen te werken. 

Neem de tijd om naar allerlei verschillende spellen te kijken en kijk wat voor soort informatie er nodig is om die te gaan spelen. Chaturbate heeft ook apps / bots om je gewoon te helpen tijdens het cammen. Er is er een, die de grijzen het zwijgen oplegt, een die je kamer een aangepaste melding stuurt, zodat je jezelf niet steeds opnieuw hoeft te herhalen, een die continu je "koning" kipper laat zien, en nog veel meer goede apps en bots. Het kan een goed idee zijn om je doelen een beetje aan de lage kant te stellen als je voor het eerst begint, tenzij je van plan bent een paar goede uren beschikbaar te zijn om een ​​hoge te bereiken. 

Tot slot 

Probeer handige tips mee te nemen bij de voorbereiding van je eerste show en maak gebruik van Chaturbate apps en bots om het cammen niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kijkers en fans spannend te maken. Dit kan er alleen maar voor zorgen, dat niet alleen je eerste, maar ook alle cam shows, die nog moeten komen spannend en interessant zullen blijven voor je kijkers en fans. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden