Webcam model worden op Chaturbate

4 januari 2017

Hoe word je een Chaturbate webcam model?

Een Chaturbate model worden is snel en gemakkelijk. Om je te registreren, vul je gewoon dit formulier in. Je moet jezelf verifiëren om aan te tonen dat je minstens 18 jaar oud bent voordat je kunt beginnen met het verdienen. Zodra je leeftijd is geverifieerd, kan je inloggen en heb je de mogelijkheid om tokens te verdienen. Chaturbate is een zeer populaire webcam website die het mogelijk maakt voor modellen om betaald te krijgen voor webcam shows, ook is er de verkoop van foto's en video's direct vanaf jouw profielpagina. Ook heb je de mogelijkheid tot het runnen van je eigen fanclub. Het is een zeer flexibele chat site en perfect voor elke nieuwe performer.

Word nu model!

Kost het geld om een Chaturbate webcam model te worden?

Nee, het is volledig gratis om een Chaturbate model te worden. Chaturbate werkt op basis een revenue-sharing systeem. Wanneer een model wordt betaald, zal Chaturbate hun deel van het totaal aftrekken. Chaturbate krijgt alleen betaald wanneer een klant jouw betaald en neemt hun deel direct van de klanten.

Wat heb je nodig om een om Chaturbate webcammodel te worden?

chaturbate webcam model wordenOm aan de slag te gaan met Chaturbate, heb je een paar dingen nodig. Er is een zeer goede kans dat je alles al hebt. Hier is wat je nodig hebt om een Chaturbate cammodel te worden:

  • Computer - Windows of Mac.
  • Webcam - HD heeft sterk de voorkeur, maar een laptop met webcam werkt ook. Als deze niet in HD is, dan is upgraden wel een grote pré!
  • High-Speed Internet - Je internet snelheid moet degelijk zijn. Gelukkig is zo goed als al het internet dat in Nederland wordt aangeboden snel genoeg. Een bekabelde verbinding (niet WIFI) werkt wel beter, maar is niet vereist.
  • Digitale kopie van ID - Je hebt een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto nodig. Deze is nodig om je identiteit en leeftijd bij te houden. Je echte identiteit blijft echter altijd altijd privé.
  • Er zijn een aantal andere dingen die je nodig hebt voor je shows. Denk bijvoorbeeld aan lingerie, speelgoed en alle attributen die nodig zijn om specifieke shows te doen.

Aan de slag bij Chaturbate

Inschrijven als Chaturbate webcam model is dus eenvoudig. De eerste stap is het maken van model account. Zodra je account is aangemaakt, moet je het account en je identiteit verifiëren. Maak je geen zorgen, je persoonlijke gegevens altijd privé. Tijdens deze stap zal je een digitale kopie van je identiteitsbewijs moeten uploaden. Je zal ook de modelovereenkomst te zien krijgen. Zodra alle bestanden worden geüpload en je informatie is ingevuld, moet je wachten op een Chaturbate medewerker die handmatig je profiel bekijkt en je gegevens te controleert. Dit is om ervoor te zorgen dat je voldoet aan de leeftijdsgrens van 18 jaar die is vereist voor alle modellen. Zodra je account is goedgekeurd, kun je beginnen met de shows en het verdienen van geld op Chaturbate.

Nog geen model? Klik dan hier!