Hoe word je een succesvolle Chaturbate camgirl?

Hoe word je een succesvolle Chaturbate camgirl?

4 handige tips

Hoe word je een succesvolle Chaturbate camgirl?
30 oktober 2020

Vrijwel alle webcam liefhebbers zijn bekend met Chaturbate of hebben wel eens van deze site gehoord. Deze site staat vooral bekend om de sexy webcam shows van mannen, vrouwen, transgenders en stellen. Behalve, dat men terecht kan op deze site voor leuke webcam shows, kunnen gebruikers zich ook als model opgeven. Uiteraard zal je je afvragen hoe je een van de beste modellen kan worden op deze site. In dit artikel krijg je enkele belangrijke tips toegereikt om een succesvolle Chaturbate model te worden. 

Wees consequent en geef geen persoonlijke informatie vrij

Op de eerste plaats dient elk model ervoor te zorgen, dat ze een goede camera en internetverbinding hebben. Bezoekers van de site willen zoveel mogelijk van de actie genieten zonder achter te blijven of plots verwijdert te worden van de cam sessie. Vermijd ook het per ongeluk onthullen van persoonlijke informatie. Let daarbij altijd op de omgeving van waaruit je een cam show geeft. Zorg er altijd voor, dat je achtergrond niet veel informatie over je prijs geeft.  Voordat je live gaat, moet je dus snel je kamer doorzoeken om te zien wat er mogelijk opgenomen kan worden. Probeer ook consequent te zijn in de tijden waarop je online komt. Je fans onthouden te tijden waarop je beschikbaar bent en online komt. Het zou dan jammer zijn als je plots in plaats van 8 uur om 12 uur online gaat. Je fans zitten namelijk te wachten op je eerstvolgende cam show en kunnen teleurgesteld raken als ze nog langer moeten wachten of je show voor die dag missen.

Zorg voor wat variatie

Het beste wat een model kan doen om succesvol te zijn is te zorgen voor wat variatie tijdens cam shows. Je kunt een show variëren door steeds weer andere kledingstukken te gebruiken, kostuums, en verschillende seksspeeltjes. Door te variëren blijven je cam shows spannend voor je fans. Als je ongebruikelijke verzoeken krijgt, probeer je voorbereiding en equipment dan uit te breiden, zodat je klaar bent om een reeks verzoeken van fans te behandelen, die binnen je limieten vallen. Het is verder niet raadzaam om jezelf te isoleren. Als je een zware dag hebt gehad (misschien heb je te maken gehad met beledigende, respectloze mensen), krop het dan niet op. Je hebt recht op een goed gekreun en chat met je gasten en fans. Het is een geweldige manier om te ontstressen.  Als je nieuw bent in de branche en nog niemand kent, wees dan dapper en neem contact op. De meerderheid van de mensen in deze branche is aardig en men helpt gewoon graag waar nodig. Je werk als webcam model kun je zien als het runnen van een bedrijf. Marketing is dus cruciaal. Gebruik dus links naar sociale media. Het posten van een showschema naar je accounts en het opnemen van je aanwezigheidslink trekt klanten aan. Bovendien kan je dit koppelen aan het AdultWork-planningssysteem, dat helpt bij de bekendheid op de hoofdsite. Als je klaar bent om live te gaan, maak dan een kleine promovideo van je outfit en het speelgoed, dat je beschikbaar hebt, en plaats dan een bericht met je link net voordat (of na) je inlogt. "

Probeer het gebruik van je mobiele telefoon te beperken tot wanneer het echt nodig is. Als je bijvoorbeeld je seksspeeltje moet activeren of je wilt reageren op berichten van je fans, dan kom je er inderdaad niet onderuit om je mobiel te gebruiken tijdens een sessie, maar probeer te vermijden, dat je gesprekken gaat voeren, die niets te maken hebben met je webcam show.

Weet wat voor diensten je aanbiedt en klaag niet op sociale media

"Als je gespecialiseerde diensten levert, zorg er dan voor, dat je zeker bent van en goed geïnformeerd bent over alles wat je aanbiedt. Klanten verwachten, dat je de expert bent en ze willen er zeker van zijn, dat ze hun credits en tijd besteden aan het webcammodel, dat het beste aan hun behoeften kan voldoen. Dus als je je specialiseert, zorg er dan voor, dat je begrijpt wat er nodig is. Als je het niet zeker weet, neem dan even de tijd om jezelf te onderwijzen voordat je het als een gespecialiseerde service aanbiedt. Of zoek ondersteuning van een collega, die bereid is te helpen. Iedereen moet ergens beginnen, toch? Laat verder je relatie met vrienden en collega’s niet verwateren. Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in de virtuele webcamwereld, dus IRL-verbindingen zijn nog belangrijker. Als er iets is dat je moet vermijden, is het klagen over zaken op je sociale mediakanalen. Dit is niet populair en kan de indruk wekken, dat je je baan niet leuk vindt. "

Straal rust, vriendelijkheid en gelukkig zijn uit

“Consistentie is de belangrijkste factor om succesvol te zijn als model. Probeer zoveel als mogelijk online te zijn en zie het cammen inderdaad als je eigen onderneming. Als je hard je best doet, dan kan dit bedrijf je ook aardig wat geld opleveren. Als je wat vrije tijd hebt, gebruik dan je tijd om te reageren op e-mails van klanten, die van je shows hebben genoten, feedback achter te laten, inhoud (foto's en video's) te maken, blogs te schrijven en toe te voegen aan je sociale mediakanalen en veel meer. Je moet voorkomen, dat je er ongelukkig, moe of verveeld uitziet tijdens je cam shows. Als je niet de juiste mindset hebt, zullen je klanten dit oppikken, dus zorg ervoor, dat je in de juiste stemming bent om bruisend en energiek te zijn. Als dit betekent dat je een dag of twee vrij moet nemen om op te laden, doe het dan. Een klant wil het gevoel hebben, dat je er bent en plezier maakt, niet alleen voor het geld, wat duidelijk naar voren kan komen als je hart er niet bij zit. "

Nog geen model? Klik dan hier!

Reacties

Ik wil graag bijverdienen als webcamgirl maar ik heb geen idee hoe eraan te beginnen.

Wij krijgen maar geen viewers of mensen die betalen jammer genoeg wat nu

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden