Ook als mannelijke model kun je successen boeken op Chaturbate

Ook als mannelijke model kun je successen boeken op Chaturbate

Maar je zal met name mannen als kijkers hebben

Ook als mannelijke model kun je successen boeken op Chaturbate
28 maart 2023

Over het algemeen wordt aangenomen dat cam-sites bedoeld zijn voor mannen die willen genieten van de cam-shows die vrouwelijke modellen geven. Niets is echter minder waar, want er zijn ook cam-sites waar zowel mannen als vrouwen terechtkunnen om te genieten van hete shows van mannelijke modellen. Chaturbate is bijvoorbeeld een cam-site waar mannen en vrouwen, ongeacht hun seksuele voorkeur, aan hun trekken komen.

Op Chaturbate kunnen vrouwen genieten van stripshows van andere vrouwen, van koppels, en van mannen die hen weten te verwennen. Mannen hebben ook dezelfde mogelijkheden. Heteroseksuele mannen kijken bijvoorbeeld naar shows van vrouwelijke modellen en koppels. Mannen die biseksuele interesses hebben of homoseksueel zijn, genieten van de shows van mannelijke modellen of transseksuelen. Er is voor iedereen wat wils op deze interessante cam-site.

Evenveel geld verdienen als vrouwelijke modellen 

Wil je als man evenveel geld verdienen als vrouwelijke modellen en je droom, om ooit als cam-model op te treden, waarmaken? Dan is het van belang dat je niet alleen een Chaturbate-modelaccount hebt, maar ook dat je jezelf opwerkt naar de top. Dit kun je doen door je shows zo interessant mogelijk te maken, bijvoorbeeld door steeds een ander element toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld de ene keer als agent verkleed uit de kleren gaan, de andere keer een pijpshow geven en weer een andere keer een vibratorshow. Ook voor mannen zijn er genoeg mogelijkheden om de shows spannend te houden.

Door variatie te brengen in je shows, zorg je er als model ook voor dat steeds meer mensen geïnteresseerd raken. Hierdoor kun je sneller je fanbase opbouwen en daarmee meer inkomsten genereren. Hoe meer bezoekers je trekt naar je chatroom, hoe sneller je ook in rang klimt. Als je uiteindelijk op de startpagina van de site verschijnt, zien bezoekers van de site je eerder en zijn ze eerder geneigd jouw chatroom te bezoeken dan die van modellen die niet aan de top staan.

Wat moet je bereid zijn te doen als mannelijke model? 

Als mannelijk model dien je er rekening mee te houden dat je een publiek zult moeten entertainen dat voornamelijk uit homoseksuele mannen bestaat, zelfs als je heteroseksueel bent. Je moet bereid zijn om handelingen te verrichten die voor velen als homoseksueel worden ervaren, om je publiek te entertainen en zo meer bezoekers en inkomsten te genereren. Het kan ook zijn dat je als hetero berichten zult krijgen van mannen die homoseksueel zijn. Ook al geef je in je profiel aan dat je hetero bent, je zult toch mannen in je kamer krijgen (die zich wellicht voordoen als vrouw). Ze zullen je middels het schenken van tokens vragen om handelingen te plegen waar je je ongemakkelijk bij kunt voelen. De hoofdregel daarbij is uiteraard dat je zelf bepaalt als model hoe ver je gaat en wat je wel en niet voor de cam doet.

Meer informatie vind je hier: Webcam model worden op Chaturbate

Tijdens het cammen kun je verder ook te maken krijgen met freeloaders. Deze zullen je chatkamer gratis bezoeken en je zover proberen te krijgen om uiteindelijk fysiek af te spreken voor seks en meer. Sommige bezoekers lopen met het idee dat je als model interesse hebt in gratis casual seks. Er zijn ook anderen die je veel geld daarvoor beloven. Het is allemaal risicovol en je doet er goed aan om niet in te gaan op dergelijke aanbiedingen. Zodra je nee zegt tegen een dergelijk verzoek, is het raadzaam om de desbetreffende kijker uit te sluiten als hij je blijft lastigvallen met verzoeken om elkaar fysiek te ontmoeten. Fysiek afspreken kan erg gevaarlijk zijn en de kans is groot dat men zich niet houdt aan zijn belofte om je te belonen met veel geld. Je geniet geen bescherming van de site bij fysiek afspreken en er bestaat een kans dat fysiek afspreken heel slecht voor je afloopt. 

Met succes geld verdienen als mannelijke Chaturbate model 

Heb je je al aangemeld als model op Chaturbate en wil je succes boeken op de site? Dan zul je als eerst een persona moeten creeren. Je zult onder andere moeten inspelen op de gevoelens, wensen en voorkeuren van je bezoekers. Vooral als je veel geld wil verdienen op deze site. Dit brengt met zich mee dat je soms verzoekjes zult moeten honoreren waarbij je dingen moet doen die je als man wellicht oncomfortabel kan laten voelen. Chaturbate is verder geen datingsite, dus super eerlijk zijn tegen je kijkers heeft geen prioriteit, hoewel erg aardig zijn wel erg belangrijk is. 

Als je bijvoorbeeld niet bereid bent aan anale seks te doen, dan kun je op de vraag van je kijker of je van anale seks houdt aangeven dat je er wel dol op bent, maar dat niet leuk vindt voor de camera te doen. Als je eraan wil verdienen, dan kun je zo een kijker vragen om een ​​fooi te geven of je mee te nemen naar een virtuele privéshow zodat je dat soort shows in privé kunt uitvoeren. Je zult tijdens het cammen merken, dat je het zoveel als mogelijk met je kijkers eens moet zijn. Hetero mannelijke modellen hebben het vaak wel lastiger dan homoseksuele modellen. De laatste groep modellen heeft meestal meer ervaring met bepaalde verzoeken van andere mannen. 

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden