Hoe kun je verdienen aan Chaturbate?

Hoe kun je verdienen aan Chaturbate?

Alles over shows

Hoe kun je  verdienen aan Chaturbate?
8 september 2020

Chaturbate behoort momenteel tot een van de meest populaire websites/ camsites op internet. De site krijgt miljoenen dagelijkse bezoeken van geïnteresseerde gebruikers. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met Chaturbate, die allemaal cammen vereisen. Voor goede camshows is het raadzaam om een high-definition webcam en een snelle internetverbinding aan te schaffen. Natuurlijk heb je daarbij ook een computer nodig.

Meer informatie vind je hier: Wecam model worden op Chaturbate

Wacht altijd even tot je account geverifieerd is alvorens je inlogt om een camshow uit te zenden

Hoewel het verleidelijk kan zijn om gebruik te maken van de Exhibitionist-tag om volgers te verzamelen, is dit niet aan te raden. Het enige dat nodig is, zijn een paar, trollen die je als minderjarig melden voordat het verificatieproces is voltooid en je wordt verbannen van de site. Technisch gezien mogen exhibitionisten niet naakt gaan voorafgaand aan de verificatie. Sommige mensen zullen je aangeven omdat je naakt bent, terwijl anderen je aangeven omdat je niet naakt bent. Het is het echt niet waard. Log gewoon in als je geverifieerd bent.

Je geslacht kiezen op Chaturbate

Het belangrijkste classificatietype op Chaturbate is geslacht. Op de site moet je namelijk selecteren of je Vrouw / Man / Stel of Trans bent. Je kunt alleen Vrouw / Man selecteren als dat je geboortegeslacht is. Anders moet je Trans selecteren. De categorie Trans is zelfs van toepassing als je postoperatief bent. Hetero stellen zouden zichzelf onder stellen moeten plaatsen, mannenparen moeten de categorie mannen selecteren, Lesbische stellen kunnen de categorie meisjes of stellen kiezen, Koppels met een of meer transgenders houden zich meestal aan de categorie transgenders en meer.

Soorten chatrooms

De meeste cammeisjes, maar ook camjongens op Chaturbate stoppen een Lovense-speeltje in, maken een fooienmenu en stellen een doel voor hun kamer vast. Deze doelen kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het verwijderen van kledingstukken, pijpen, masturbatie en spuiten. Je kunt zelf kiezen wat je wilt als doel. Sommige cammeisjes stellen hun doelen op zaken als zingen en piano spelen, maar over het algemeen zijn de niet-naakte kamers op Chaturbate lang niet zo succesvol als de kamers met wat meer intimiteit en sensualiteit.

Gratis chat

Dit zijn de normale chatrooms. Ze zijn gratis voor gebruikers, dus ze zijn de meest populaire type chatroom. Deze kamers kunnen duizenden gebruikers bekijken. Je kunt hier geld verdienen door in de menigte te werken voor fooien. Gebruikers betalen voor hun verzoeken en voor doelen waarin ze geïnteresseerd zijn.

Privéchat

Wanneer een gebruiker alleen met jou wil zijn, kan hij een vergoeding per minuut betalen voor een privéchat. Je moet dan in dit geval binnen redelijke grenzen doen wat de gebruiker vraagt. Als er iets is dat je niet prettig vindt om te doen, dan ben je daartoe niet verplicht. Wees er gewoon beleefd over, zodat je geen negatieve recensies krijgt.

Groepsshow

De Chaturbate groepsshows zijn net als privéshows, maar dan voor meerdere personen bestemd. In plaats van honderden mensen in de kamer, zijn groepsshows meestal tussen de 2 en 6 personen. Elke persoon betaalt een fractie van de kosten van een privéshow. Nadat je iedereen hebt opgeteld, krijg je meer dan wanneer er maar één persoon zou kijken.

Ticketshow / wachtwoordshow

Een ticketshow is als een groepsshow, maar in plaats van per minuut te betalen, betaalt de gebruiker voor een kaartje en mag hij de hele show blijven. Je bent daarbij niet beperkt tot een kleine groep en kunt zoveel kaartjes verkopen als je wilt.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden