Tips voor mannelijke Chaturbate modellen

Tips voor mannelijke Chaturbate modellen

Ook mannen kunnen succesvol zijn!

Tips voor mannelijke Chaturbate modellen
2 september 2021

De meeste modellen op Chaturbate zijn vrouwen. Dit betekend echter niet dat andere niet welkom zijn. Integendeel zelfs, Iedereen is welkom op Chaturbate!

Nog geen model? Leer hier meer: Wecam model worden op Chaturbate

Aan top staan op de lijst van modellen 

Een van de manieren om veel geld te verdienen voor zowel mannelijke als vrouwelijk modellen is het bereiken van de top van de lijst van modellen. De top kun je alleen bereiken door je shows zo interessant mogelijk te maken, dat steeds meer kijkers en fans je shows bezoeken. Hierdoor zal je in rang klimmen en wanneer andere gebruikers een bezoekje brengen aan de site, dan zullen ze jouw profiel als eerst tegenkomen. De kans is dan ook groot, dat ze op gegeven moment je show zullen bekijken. Niet een ieder heeft de tijd of vindt het fijn om door alle profielen te scrollen. De profielen aan de onderkant van de lijst komen dus minder aan bod en deze gebruikers verdienen dan ook veel minder als model. Je zult je natuurlijk afvragen hoe je de top van de lijst met modellen kunt bereiken en waar je allemaal rekening mee dient te houden. 

Waar moeten mannelijke mannen rekening mee houden? 

Als je als man shows wil geven, moet je bereid zijn een publiek te werven, dat grotendeels uit mannelijke homoseksuelen bestaat. Dit betekent, dat als je hetero(seksueel) bent, je bereid moet zijn om te aanvaarden dat je mogelijk 'ongemakkelijke' opmerkingen en verzoeken van je kijkers te krijgen. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers aan camsites zijn mannen. Wil je succesvol zijn, dan zul je voor mannen moeten performen. 

Waarschuwing voor mannelijke cammers

Tijdens het cammen zou je op je hoede moeten zijn voor freeloaders. Veel van je kijkers zullen proberen je naar een echte ontmoeting te lokken. Dit betekent, dat ze hun best zullen doen om ervoor te zorgen, dat je ermee instemt om offline, fysiek met ze af te spreken voor echte seks. Sommigen denken misschien, dat je geïnteresseerd bent in gratis seks; anderen beloven je er misschien veel geld voor. Maar wat moet je doen? Ga in ieder geval nooit akkoord met dergelijke verzoeken.  Zodra je nee zegt tegen een dergelijk verzoek, is het raadzaam om de desbetreffende kijker uit te sluiten als hij je blijft lastigvallen met verzoeken om elkaar fysiek te ontmoeten. Het is erg gevaarlijk, hoe aardig hij ook voor je is. Dus vergeet het feit, dat ze je eerder een heleboel tokens hebben gegeven, zodra ze in het echte leven een manier met je proberen te vinden.

Hoe kan je dan toch een succesvolle mannelijke model zijn? 

Om een succesvolle mannelijke broadcaster te zijn dien je als eerste sterk in je schoenen te staan en open minded te zijn (des te meer voor hetero mannen). Als je veel geld wilt verdienen, moet je meespelen met je kijkers. Dat betekent, dat je akkoord moet gaan met dingen die je normaal niet zou doen in het echte leven. Chaturbate is geen datingsite, dus super eerlijk zijn tegen je kijkers heeft geen prioriteit, hoewel erg aardig zijn wel erg belangrijk is. Als je bijvoorbeeld tegen anale seks in het echte leven bent en je kijker vraagt "hou je van anaal?" Dan zou je als volgt kunnen antwoorden: “Ja, maar ik vind het niet leuk om het hier te doen". Of, als je echt het geld wilt, kan je hen vragen om een ​​fooi te geven of je mee te nemen naar een virtuele privéshow zodat je dat soort shows in privé kan uitvoeren. Je zal tijdens het cammen merken, dat je het zoveel als mogelijk met je kijkers eens moet zijn. Soms moet je ook een nieuw personage in het leven roepen met waarschijnlijk een theatrale seksuele geaardheid, zoals nep-homoseksueel, biseksueel, heteroseksueel zijn enz.) om daadwerkelijk te slagen op Chaturbate. 

Andere manieren om geld te verdienen als mannelijke model 

Naast het geven van spannende cam shows zijn er uiteraard ook andere manieren waarop je geld kan verdienen op Chaturbate. Merk je, dat je lijst met fans aan het groeien is, dan kun je ervoor kiezen om een fanclub te starten. Doordat je fans zich abonneren zul je dan extra geld verdienen. Daarnaast kun je ook exclusieve video’s opnemen en verkopen voor je fans, die naast de cam shows willen blijven genieten van je. Fanclubs, het verkopen van video’s en exclusief materiaal kan je behoorlijk wat extra centen in het laatje bezorgen. Dus niet alleen de vrouwelijke modellen, maar ook als mannelijke model kan je behoorlijk wat verdienen op Chaturbate.

Nog geen model? Klik dan hier!

Reacties

Hallo,
Ik heb het meeste gelezen en dit lijkt me eerlijk en serieus. Ik ga me nu inschrijven want mannen zijn ook welkom, dus ga ik dit testen.
Als ik de test gedaan heb wil ik graag terug een kleine evalutie geven.
Vriendelijke groeten,
Mark

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden