Wat willen gebruikers, die het meest uitgeven zien op Chaturbate? 

Wat willen gebruikers, die het meest uitgeven zien op Chaturbate? 

Tips om meer te verdienen

Wat willen gebruikers, die het meest uitgeven zien op Chaturbate? 
1 oktober 2020

Dagelijks brengen duizenden mannen, vrouwen, stellen en gays een bezoekje aan Chaturbate.com. Sommige personen geven niets uit aan de site en weer andere gebruikers kopen tokens om optimaal te kunnen genieten van de diensten van de site. Uiteraard heb je ook gebruikers, die het kunnen permitteren om dagelijks een grote hoeveelheid tokens aan te schaffen en om op die manier te genieten van de diensten van de site, deze staan ook bekend als de gebruikers, die het meeste uitgeven op de site. Maar wat willen deze gebruikers heel graag zien op Chaturbate? 

Het belangrijkste element is entertainment

Het belangrijkste element van een succesvolle webcamshow is dus entertainment en niet/ in mindere mate het uiterlijk van een model. Te veel beginners denken, dat cammen iets is, dat je alleen met succes kunt doen als je er heel goed uitziet, niets is minder waar. Shows, die kijkers betrokken houden, leveren het meeste geld op. Waarom? Het is raadzaam om even na te denken alvorens de waarom vraag te beantwoorden. Het internet zit namelijk vol hete meiden en gratis porno van hoge kwaliteit. Mensen gaan niet voor iets betalen, wat ze gratis kunnen krijgen, het is dus aan jouw als model gelegen om de beste entertainment te bieden zodat de gebruikers, die het meeste uitgeven gefascineerd raken van je shows en dat ze steeds weer willen blijven komen op de site om van je camshows te genieten. Je zal dus zeer creatief te werk moeten gaan en zal wat variatie moeten inbouwen in je camshows. 

Wat te doen?

Betrek en praat met je kijkers, geef ze vooral erkenning en bedank ze als ze je een fooi geven. Bedenk een verhaal, er zijn te veel meisjes, die masturberen voor een camera. Maak een verhaal, een prijstrekking of iets anders om mensen te vermaken. Interesseer gebruikers om je te volgen en om steeds weer terug te komen om te genieten van je sexy cam shows. Wees ook actief op sociale media als je niet aan het uitzenden bent. Dit is waar gebruikers, die het meest uitgeven, door zullen worden betrokken en waarvoor ze je zullen volgen.

Koop een tip- geactiveerde vibrator 

Als je nog geen tip-geactiveerde interactieve vibrator hebt gekocht, dan zou je een goede werkende vibrator moeten aanschaffen, bijvoorbeeld eentje van het merk Lovense of Kiiroo, die overigens erg populair is op Chaturbate en veel geld verdient voor modellen en zelfs voor koppels.

Voor koppels

Er zijn koppels en groepen, die interessante shows doen waarbij de ene de loodgieter en / of de klusjesman is en de dame in haar badjas met de vibrator zodat gebruikers haar kunnen stimuleren. Dit soort scenario's zorgen ervoor, dat mensen zich afvragen wat er daarna gaat gebeuren en houden hen daarmee bezig en verlangen naar meer. Hoe meer kijkers naar je programma kijken, hoe groter de kans, dat ze meer en meer uitgeven. Uiteraard verdien je daar dus veel meer aan bij het geven van je camshow. 

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden