Geld verdienen en niet afhankelijk zijn van de economie

Geld verdienen en niet afhankelijk zijn van de economie

16 december 2019

Inhoudsopgave

chaturbate geld verdienenAls mensen even zouden stoppen om steeds online naar baanadvertenties te zoeken, en in plaats daarvan het woord 'pornografie' op Google zocht, zou men versteld staan van de hoeveelheid websites die de focus leggen op seksualiteit; in alle vormen. Men kan filmpjes bekijken, een afspraak maken met een man/vrouw zodat je het in je eigen huis kan hebben, of je kunt vanuit je huis live streamen naar je computer hoe modellen op hun webcam een show houden. En als je voor een prive show betaalt, kun je met hen praten, vragen stellen en zelfs opdrachten geven; bijna alles, alles voor jouw plezier.

Camgirl op Chaturbate

Deze cam sites, zoals Chaturbate zijn onlangs populair geworden door het gemak, het comfort en de anonimiteit die zowel voor de cam performer als de klant wordt aangeboden en vanwege de hoeveel geld dat een performer kan maken. Hierbij een interview met een cammodel die werkt voor Chaturbate. Ze legt hierbij netjes uit hoe alles werkt:

Kan iemand dit doen om geld te verdienen?

Ja.

Is er iemand die je niet wilt?

Nee.

Hoeveel geld kan een nieuwe performer gemiddeld verdienen?

Dit hangt er echt vanaf. Sommige modellen werken in hun vrije tijd, en voor sommigen is dit een fulltime baan. Modellen verdienen gewoonlijk tussen $ 2- $ 5 per minuut, dus van daaruit is het een eenvoudige som.

Is het aantal kijkers gelijk aan geld?

Absoluut. Het draait allemaal om het verkeer naar een profielpagina. Uiteindelijk gaat het om conversie: een bepaald percentage kijkers zal omzetten naar betalende klanten, dus hoe hoger de kijkers, hoe hoger de verkoop. Het is dus enorm belangrijk om jezelf goed te promoten op bijvoorbeeld Twitter.

Waarop moet ik lijken als ik een cam performer wil zijn? 

Er is echt geen perfect model, omdat verschillende klanten verschillende dingen verkiezen. Voor klanten is deze dienst een ontsnapping aan de realiteit in fantasie. Ieders fantasie is anders. Het beste advies is dat camgirls zich richten op een niche die ze comfortabel laat zijn en daarop blijven concentreren.

Wat kan ik doen om meer kijkers te ontvangen? 

Blijf vaker online en werkt met een schama. Klanten zullen positieve recensies achterlaten, die ook weer nieuwe fans brengt. Daarnaast kun je je het beste aanmelden bij zoveel mogelijk social media platformen. Het verkeer naar je profiel zal dan steeds groter worden.

Zou je dit aan iedereen aanbevelen?

Absoluut! Iedereen met toewijding en hardwerkende ethiek zal succesvol zijn. Dit is net als elke andere baan. Alleen heb je hier alles zelf in de hand en ben je eigen baas en werk je vanuit huis. We hebben hier gewoon meer plezier in om het te doen.

Wat kan ik doen om een ​​beetje anoniem te blijven, zodat niemand je op straat zou herkennen?

Het beschermen van je identiteit is belangrijk. Gebruik nooit jouw echte naam in een profiel. Laat de klanten je nooit rechtstreeks betalen. Geef ook nooit je persoonlijke e-mailadres, telefoonnummers, enz. Aan het einde van de dag is er een kans dat je herkend wordt. Wees gewoon bewust hiervan en zorg ervoor dat het je goed zit, voordat je een cam performer wordt.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden