Chaturbate geeft maandelijks $ 11.000 aan geldprijzen weg

Chaturbate geeft maandelijks $ 11.000 aan geldprijzen weg

Win Makkelijk extra inkomsten

Chaturbate geeft maandelijks $ 11.000 aan geldprijzen weg
1 februari 2021

Wist je dat je als model niet alleen aardig wat geld kan verdienen door te performen voor je fans en publiek, maar dat je ook nog geldprijzen in de wacht kan slepen? Elk uur geeft Chaturbate namelijk een prijs van $ 10 uit aan de beste camera en $ 5 aan de tweede plaats. Dit contest onder en voor de modellen staat bekend als ‘Win $ 11.000 +’. Ja, inderdaad, maandelijks geeft Chaturbate geldprijzen weg tot een totaal bedrag van $ 11.000. Dit is uniek en niet te vergelijken met andere soortgelijke sites. Andere sites hebben ook wedstrijden voor modellen, maar deze laten slechts een persoon een bedrag van bijvoorbeeld $ 2.000 per maand winnen. Weer andere sites laten een beperkt aantal winners toe. Bij Chaturbate is het bedrag bijna het zesvoudige en veel meer modellen kunnen in de prijzen vallen. Het is ook een stimulans om steeds weer ernaar te streven de beste cam te zijn. Chaturbate verspreidt de liefde en elke maand worden prijzen toegekend aan honderden gelukkige winnaars. De wedstrijd blijft elke keer weer spannend omdat je niet weet wie de volgende keer in de prijzen zal vallen en je kunt aardig wat geld mee verdienen of beter gezegd mee winnen. Hoe kun je meedoen? Wat zijn de voorwaarden? En hoe geschiedt de uitbetaling? Dit alles komt aan de orde in dit artikel. 

Belangrijke voorwaarden 

Volgens het wedstrijdreglement moeten alle deelnemers aan de wedstrijd minimaal 18 jaar of ouder zijn en een account hebben op Chaturbate. Zodra je een minimumbedrag van $ 50 hebt bereikt heb je de mogelijkheid om de gewonnen prijzen te claimen. Om je prijzengeld te ontvangen, dien je te klikken op het tabje 'Claim uw winst' en je vult dan vervolgens je claimformulier in. Geldwinnaars zijn verantwoordelijk voor alle belastingen en moeten de officiële naam, identiteitsbewijs met foto, postadres, geboortedatum, telefoonnummer en burgerservicenummer opgeven. Voldoe je aan deze eisen, dan kun je elk uur van de dag gerust meedingen naar spannende geldprijzen. 

Hoe werken punten?

Punten worden elke zestig (60) seconden toegekend, dus het is gemakkelijk om snel in actie te komen.  Als je in een bepaalde minuut tot de top tien van meest bekeken omroepen behoort, verdient je punten.  Je kunt overal tussen de 1 en 10 punten per minuut verdienen op basis van het aantal unieke geregistreerde kijkers, dat minstens een minuut naar je camera kijken. Meer kijkers is gelijk aan meer punten. Het is dus de bedoeling, dat je webcam shows dusdanig in elkaar gezet zijn en dat je een strategie bedenkt om zoveel als mogelijk unieke kijkers naar je camera toe te trekken. 

De punten worden als volgt toegekend: 

  • De meest bekeken omroep verdient 10 punten per minuut. 
  • De 2de meest bekeken omroep verdient 9 punten per minuut
  • De derde meest bekeken omroep verdient 8 punten per minuut
  • De 4e meest bekeken omroep verdient 7 punten per minuut
  • De 5e meest bekeken omroep verdient 6 punten per minuut
  • De 6e meest bekeken omroep verdient 5 punten per minuut
  • De 7e meest bekeken omroep verdient 4 punten per minuut
  • De 8e meest bekeken omroep verdient 3 punten per minuut
  • De 9e meest bekeken omroep verdient 2 punten per minuut
  • De 10 meest bekeken omroep verdient 1 punt per minuut

Aan het einde van het uur wint de uitzender met de meeste punten $ 10 cash. De uitzender met de 2de meeste punten wint $ 5 cash. Als je dus vaker op de eerste plaats bent vanwege je goed in elkaar gezette shows, maak je dus kans om ook veel vaker geldprijzen per uur in de wacht te slepen. Als je elke dag $ 10 wint kun je in een maand, 30 dagen, al minimaal $ 300 aan geldprijzen winnen. Alle punten worden dan gereset en een nieuwe wedstrijd begint. Houd er rekening mee, dat anonieme gebruikers, die je camera bekijken niet meetellen voor de top tien ranglijsten, dus moedig ze aan om zich te registreren. Het maximale aantal punten, dat in een uur kan worden behaald, is zeshonderd (600).

Wie kan allemaal in de prijzen vallen? 

Als model zal je je uiteraard afvragen of jij ook in de prijzen kan vallen. Het antwoord is heel simpel. Iedereen, alle modellen kunnen op Chaturbate in de prijzen vallen. Meisjes, jongens, koppels en trans modellen, die binnen een uur de meeste kijkers kunnen trekken, winnen het prijzengeld. Je kunt de klok rond geld winnen, aangezien de site 24 uur per dag, 7 dagen per week prijzen toekent. 

Hoe vaak kan je geldprijzen winnen? 

De meeste modellen die een prijs willen winnen of die al een prijs hebben gewonnen vragen zich af of ze maar een keer per maand in de prijzen vallen of als ze elk uur weer in de prijzen kunnen vallen. Er is geen limiet aan het aantal keren dat een model geldprijzen kan winnen. Je kunt op een dag een aantal keer achter elkaar prijzen winnen of je kunt meerdere keren op een dag en in de maand geldprijzen winnen. Je moet er alleen voor zorgen, dat je de hoogste aantal punten binnen een uur behoudt. Zo simpel is dat en je kunt echt geld winnen. 

Hoe geschiedt de uitbetaling? 

Zodra je de minimale betaling hebt bereikt van $ 50 en een claimformulier hebt ingevuld, kan je ervoor kiezen om te worden betaald via cheque of bankoverschrijving. Alle betalingen worden eenmaal per maand verwerkt en worden op of voor de 7e van elke maand verzonden. (meer over uitbetalingen op Chaturbate)

Wat staat er op het claimformulier?

Je zult je uiteraard afvragen welke gegevens je moet verstrekken om de gewonnen geldprijzen ook daadwerkelijk in ontvangst te kunnen nemen. Om je betaling te kunnen verwerken dien je in het claimformulier onder andere je officiële naam, postadres, geboortedatum, telefoonnummer en burgerservicenummer in te vullen. Heb je alles correct ingevuld en je formulier ingediend, dan wordt het proces ingezet om je uit te betalen. 

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt op elk moment van de dag beginnen met de wedstrijd en wie weet kom je meerdere malen per dag of in de week in aanmerking voor de geldprijzen. Klik direct op uitzenden en begin met het verdienen van punten.

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden