Chaturbate tokens, wat is precies de waarde en wat kosten ze?

Chaturbate tokens, wat is precies de waarde en wat kosten ze?

Voor de klant en voor modellen

Chaturbate tokens, wat is precies de waarde en wat kosten ze?
25 maart 2021

Chaturbate tokens

Op Chaturbate zijn er twee systemen die de waarde van een token kunnen bepalen. Een van die systemen is voor de mensen die Chaturbate tokens willen kopen en het ander systeem komt te pas wanneer Broadcasters (modellen) betaald worden.

Meer weten over Chaturbate? Lees dan hier verder: Chaturbate, wat is het?

Voor de mensen die tokens kopen (tippers of kijkers van een show) is de prijs per 100 tokens tussen $7.99 en $10.99. Het is afhankelijk van hoeveel tokens je in één keer koopt. Maar wanneer de Broadcasters (camgirls) betaald moeten worden, neemt Chaturbate 40% - 50%, afhankelijk van hoeveel tokens door de kijkers worden gekocht (zie hieronder). Nadat dit percentage is afgetrokken wordt de rest aan de Broadcaster betaald waardoor de broadcaster precies op $5 per honderd tokens zit. Dus met andere woorden; de waarde van tokens voor een Broadcaster is precies $5 voor iedere 100 tokens die hij/zij verdiend heeft.

Meer weten over het kopen van tokens? Lees hier dan meer: Chaturbate Tokens kopen en betaalmiddelen

Voor de kopers van Chaturbate tokens geldt:

 • 100 tokens voor $10.99;
 • 200 tokens voor $20.99;
 • 500 tokens voor $44.99;
 • 750 tokens voor $62.99;
 • 1000 tokens voor $79.99.

Wil je meer tokens in één keer aanschaffen dan is dat mogelijk na aanvraag. Je kunt dan nog meer korting krijgen.

De betaling aan de Broadcaster (Chaturbate model):

Het aantal Chaturbate tokens dat je als broadcaster ziet op je balans is jouw deel; Chaturbate heeft hun deel al van af getrokken voordat het op je balans tevoorschijn kwam. Ze hebben hun deel genomen toen de koper de tokens kocht en niet nadat ze je getipt hebben. Dus als broadcasters of model verdien je precies $5 per 100 tokens. Deze hoeveelheid blijft constant voor broadcasters, ook al heeft de prijs per token voor de koper gevarieerd (afhankelijk van hoeveel ze in een keer kochten). Daarom krijgen modellen 50% - 60% van de waarde. Voor broadcaster/modellen ziet het er als volgt uit:

 • 20 tokens = $1;
 • 100 tokens = $5;
 • 500 tokens = $25;
 • 1000 tokens = $50;
 • 10000 tokens = $500.

Een token heeft een waarde van $0.05 (5 cent) voor een broadcaster. Dit is dus in tegen stelling tot de waarde voor de klant een vast bedrag. 

Wil je weten hoe je als een broadcaster Chaturbate tokens kunt verdienen? Lees hier dan meer: Webcam model worden op Chaturbate

Het volgende is goed om even rekening mee te houden:

 • Om uitbetaald te worden door Chaturbate of om tokens naar geld te converteren, dien je je leeftijd als broadcaster eerst te verifiëren.
 • Als je 100 tokens gekocht hebt voor $10.99 en je wilt je geld terug krijgen door je tokens te converteren naar geld, dan krijg je alleen $5; omdat Chaturbate hun deel al afgetrokken heeft. Als je de tokens al gebruikt hebt is het vanzelfsprekend dat je niets terug krijgt.
 • Als je een webcam model apprecieert, is het goed om tokens te kopen en hem of haar te tippen.

Gratis tokens verdienen

Via het affiliate programma van Chaturbate kun je gratis tokens verdienen. Je kunt bij de optie Linking Codes kiezen uit een aantal verschillende opties. Eén daarvan heet: Program: 10 Tokens Per Registration + 500 Per Broadcaster. Vervolgens zie je allerei link codes staan die je kunt delen op je social media of je blog. Wanneer een klant zich aanmeld bij Chaturbate krijg je 10 gratis tokens. Wanneer een cam model zich aanmeld krijg je maar liefst 500 tokens. 

Lees hier dan meer: Chaturbate affiliate programma

Nu gratis webcam seks

Reacties

Hoe kan ik via een Nederlandse bank tokes kopen Rabobank

good ok

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden