Overal en nergens genieten van webcam seks?

Overal en nergens genieten van webcam seks?

Chaturbate is mobile compatible 

Overal en nergens genieten van webcam seks?
7 augustus 2020

Personen, die de site van Chaturbate via hun mobiel willen benaderen, hoeven zich geen zorgen te maken. De site is mobile compatible, wat betekent, dat de site zowel via een desktop als via een mobiele apparaat te benaderen is. Uiteraard is het aan te raden om de site te benaderen via een pc of een mac met de nieuwste browserversie voor de beste ervaring. Je kunt dan video's bekijken, geluid horen, tips geven en chatten op mobiele apparaten. Sommige functies werken nog niet, maar de site is goed genoeg om te genieten van Chaturbating op je telefoon of tablet.

Kan ik de site bekijken op een mobiel apparaat?

Je kunt nu uitzenden, video's bekijken, geluid horen, fooien geven en chatten op alle mobiele apparaten. De URL voor de mobiele versie is https://m.chaturbate.com Als je bij iOS problemen hebt met het horen van de audio, gebruik dan de Safari mobiele browser en tik op het geluidspictogram linksonder in de videospeler. Zorg er altijd voor, dat automatisch afspelen is ingeschakeld in uw mobiele browser voor de beste audio-ervaring. 

Hoe volg / bekijk ik bios op mobiel?

Om bios te volgen, te ontvolgen en te bekijken, kun je klikken op de gebruikersnaam van de uitzender om het menu uit te vouwen. Wanneer het menu uitklapt, kun je de bio van de uitzender volgen, ontvolgen en bekijken. Als je de optie volgen / niet volgen nog steeds niet ziet, zorg er dan voor, dat je bent ingelogd.

Hoe ga ik terug naar de desktopversie?

Op de mobielvriendelijke versie van Chaturbate zijn er twee manieren waarop je terug kunt schakelen naar de desktopversie van de site. Je kunt op de link in het gele meldingsvak klikken of op het navigatiemenupictogram. Als eerst kun je klikken op de desktop link in geel, op het niet-ontvankelijk bericht bovenaan het scherm: "U gebruikt Chaturbate Mobile Beta. Laat ons uw mening weten via [email protected]. Klik op https://chaturbate.com om terug te gaan naar het bureaublad versie van de site. (Sluiten) ". Vervolgens kun je klikken op het navigatiemenu (burgerpictogram) linksboven op het scherm. Selecteer dan de desktop Site-link in de voettekst van het menu om de desktopversie van de site te openen.

Kan ik uitzenden vanaf mijn mobiele apparaat?

Uiteraard kun je ook uitzenden vanuit een mobiele apparaat. Mobiele uitzendingen zijn nu beschikbaar in bèta op m.chaturbate.com. Om uit te zenden kun je inloggen op m.chaturbate.com en het tabje "Broadcast Beta" in het menu aan de linkerkant opzoeken. Je kunt met de bètamodus functionaliteit privéshows en groepsshows geven. Daarnaast kun je ook chat berichten ontvangen, PM's en fooien. Chat en andere chatfuncties verzenden is op dit moment echter niet beschikbaar.

Ondersteunde browsers

De ondersteunende browsers voor Chaturbate mobiel zijn voor de iOS: Safari 11+, voor de Android apparaten Chrome 67+ en de Samsung Browser 7.4+. Het is verder aan te raden om de nieuwste versie van Safari op de iPhone en Chrome voor Android-apparaten te gebruiken. Ga altijd na of je mobiele apparaat is bijgewerkt met de meest recente OS-release. 

Nu gratis webcam seks

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden