De Chaturbate functies en meer

De Chaturbate functies en meer

Alles wat je moet weten

De Chaturbate functies en meer
27 november 2020

Elke Chaturbate bezoeker zal bekend zijn met de verschillende functies welke de site aan gebruikers te bieden heeft. De een weet er heel goed mee om te gaan en weer andere vragen zich af waar ze met een functie mee moeten beginnen. Op het gebied van chats uitwisselen, heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om gebruik te maken van de open videochat en de privechat. 

Open videochat

Chaturbate's specialiteit, en een van de beste plekken op internet om naakte live cam modellen te bekijken. Veel volwassen modellen op deze site zijn veel in staat en doen graag alles om hun tippers te plezieren. Een van de mogelijkheden om contact te onderhouden met het model naar wens is door gebruik te maken van de open videochat functie. Je zult merken, dat de modellen zeer aardig en attent zijn, zelfs als je nog geen tokens hebt uitgegeven, maar je hoeft niet te verwachten dat je uitgenodigd gaat worden in een privé chat of meer. Als je dieper op de site duikt, zul je ontdekken, dat veel cammeisjes op Chaturbate zelfs geen huid laten zien totdat je ze meeneemt naar een privé sessie, dus weet dat je altijd meer krijgt als je bereid bent te betalen voor de diensten van de modellen op deze site. Je moet er bij het chatten wel opletten, dat bij sommige modellen je niet in hun chat kan schrijven, tenzij je een aantal tokens in je account hebt staan, dus zorg ervoor, dat je er een hebt als je met je favoriete model wilt communiceren.

Privéchat

Zoals op bijna elk andere cam-site, is de privéchat in Chaturbate functioneel en opwindend intiem, maar het verschilt op een belangrijke manier van de meeste: er ontbreekt een directe manier om cam2cam te starten. Er is echter een manier om dat te omzeilen: je kunt je eigen chatroom op de cam-site openen en het model uitnodigen om te genieten van een cam2cam-ervaring. Het is een beetje omslachtig, maar het werkt, en er is van nature tweeweg audio geïmplementeerd. Anders dan dat, werkt het prachtig. Er zijn geen stroomstoten of communicatieproblemen en je krijgt de onverdeelde aandacht van het model, je hoeft haar niet langer te overladen met tips terwijl je concurreert met anderen, die hetzelfde doen. Privéchats zijn over het algemeen beter voor iedereen, die een persoonlijke ervaring wil of zijn sexy camgirl graag domineert. 

Groepsshows

Chaturbate heeft groepsshows getagd als "#crazyticket" -shows, hoewel er geen speciale categorie voor is. Ze hebben een eenvoudig concept: je kunt een "kaartje" kopen, meestal voor ongeveer 50 tokens, met een waarde van ongeveer 5,00 dollar, voor een show, zoals een pijpbeurt en een gezichtsbehandeling of een squirtshow. Als er genoeg tickets zijn verkocht, krijgt elk lid, dat er een heeft toegang tot de show en kan deze bekijken totdat het gestelde doel is bereikt. Als er niet genoeg tickets zijn verkocht, wordt de show geannuleerd en krijg je je geld terug. Het wordt voornamelijk gebruikt door stellen en groepen en heeft geen vaste tijd. De show gaat meestal door zolang de modellen tips blijven krijgen.

Spionageshows

Bij sommige modellen op Chaturbate kunnen leden hun privéshow bespioneren voor een klein aantal tokens (meestal rond de 12-18 tokens, met een waarde van ongeveer 1,20 - 1,80 US dollar). Dit is een geweldige optie voor iedereen, die wat zwaardere erotische actie voor een kleine prijs wil zien zonder enige interesse in communicatie met de camgirl, evenals voor al jullie voyeurs die er zijn.

Bekijk ook de exhibitionistische shows

Niet iedereen, die streamt op Chaturbate is er voor de tips. Zoals je misschien wel weet, is uitstappen terwijl anderen naar je kijken verbazingwekkend opwindend, en sommigen zijn alleen daarvoor op Chaturbate. In de "Exhibitionist Cams" sectie vind je voornamelijk mannen, maar ook af en toe een geile meid. Het is een erg relaxte en drukvrije ervaring, en het kan erg lonend zijn om te weten hoeveel het model wil worden bekeken en haar dan te laten weten dat ze jouw onverdeelde aandacht heeft. Deze shows zijn te vinden onderaan de site onder "Gratis cams op status".

Nog iets anders?

Hoewel Chaturbate de neiging heeft zich meer te concentreren op de gratis aspecten van de site in plaats van op de betaalde functies, betekent dit nog steeds niet, dat de beheerders van deze site deze op enige wijze verwaarlozen. Met Chaturbate kan je je privésessie opnemen en opslaan voor de toekomst. Hoewel deze functie automatisch en gratis is, is deze alleen toegestaan ​​door sommige cam-modellen, die het Chaturbate-platform gebruiken. Daarnaast zijn er onderaan de voorpagina ook blogposts beschikbaar.  

Video kwaliteit

Meteen als je de site betreedt, ongeacht welke categorie je kiest, zal je merken, dat de meeste naakte live cam-shows zijn gemarkeerd met een klein HD-pictogram. Hoewel dit er ook op kan duiden dat de show in HQ (576p resolutie) is en niet full 720p HD of glorieus 1080p, realiseer je je wel, dat de videokwaliteit op Chaturbate fantastisch is. Sommige naakte live cam-shows op Chaturbate streamen zelfs in 4K, hoewel ze zeldzaam zijn en geen speciale tag hebben. De geluidskwaliteit kan van kamer tot kamer verschillen, maar is meestal goed genoeg om te onderscheiden of het cammeisje of cam jongen bijna klaarkomt door alleen zijn of haar gekreun.

Chaturbate's mobiele site

Chaturbate werkt net zo goed op mobiele apparaten als op de computer, en dat zegt iets. Als je merkt, dat je zin hebt in mobiel entertainment voor volwassenen, is dit een van de beste opties die er zijn, met een gelikte interface en snel ladende cam shows, die zelden haperen.

Je kunt je mobiele apparaat ook zijwaarts kantelen voor een landschapsbeeld van de kamer, net zoals je dat op een computer zou doen, en je kunt het formaat van het scherm eenvoudig aanpassen en naar wens verplaatsen. Als je probeert te chatten, wordt het toetsenbord ook geopend op een manier, die het scherm niet verduistert, zodat je tijdens het chatten kunt blijven kijken naar de show.

Nu gratis webcam seks

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden