Chaturbate affiliate programma

Chaturbate affiliate programma

Verdien meer

Chaturbate affiliate programma
4 juli 2017

Wat is het affiliate programma?

Er zijn verschillende manieren waarop een affiliate geld en tokens kan verdienen op Chaturbate. Er is een grote verzameling aan tools die gebruikt kunnen worden zoals banners, popunders, tekst en advertenties. Deze tools kun je hier vinden.

Meer weten over de waardes van tokens? Lees hier dan meer: Chaturbate tokens, wat is precies de waarde en wat kosten ze?
Het programma bestaat uit:
  • Pay-per-fee: Affiliates kunnen tot wel $1.00 verdienen per vrije registratie.
  • Dit zorgt ook voor een boost van conversaties waarbij geen email adres of creditcard nodig is. Je verdiensten zullen afhankelijk zijn van de landen van waaruit je klanten binnen komen.
  • Revshare: 20% revshare van gekochte tokens (door klanten die van de affiliates komen) wordt uitbetaald aan de affiliates.
  • Broadcaster bonus: $50.00 wordt betaald aan affiliates voor iedere gebruiker die $20.00 maakt aan een broadcast. De gebruiker moet dan wel via de affiliate zijn binnengekomen.
  • Webmaster referral: er wordt 5% rev-share betaald aan alle affiliate verdiensten vanuit webmasters. Je kunt $1.00 verdienen voor iedereen die jij stuurt naar Chaturbate en zich laat registreren. Ook kun je $50.00 verdienen wanneer een van die mensen een broadcaster wordt

Om een uitbetaling te verwerken moet je wel eerst een formulier invullen. Dat kan hier. Uitbetalingen gaan via cheque, Paxum of Firstchoicepay en je kunt bepalen hoe je betaald wilt worden binnen deze 3 opties. Voor een uitbetaling moet je tenminste $50.00 aan geld hebben verdient.

Hoe creëer ik een Whitelabel?

Om een Whitelabel toe te voegen aan je affiliate account, klik hier. Hier kun je regelen welke kleuropties je wilt, een geslacht uitkiezen, een logo maken en veel meer opties.

affiliate foto 1

Verder dient je Whitelabel een grootte van 200X70 te hebben.

Affilliatefoto 2

Waarom ontvang ik geen referral bonus?

Om te verdienen aan deze referral links moeten de mensen, die via jou binnenkomen, zich wel registreren. Als ze erop klikken maar niet registeren, zul je geen bonus ontvangen. Hier beneden is een voorbeeld van een link code die je op je Affilliate pagina zult vinden.

De betalingen kunnen verschillen afhankelijk van de link die je gebruikt hebt. De links zijn hier beschikbaar. Als een nieuwe gebruiker zich door jou link heeft geregistreerd, kun je contact maken met chaturbate zodat zij nagaan of alle stappen gevolgd zijn zodat je een bonus kunt ontvangen.

Kan ik een pixel plaatsen?

Een pixel kun je plaatsten wanneer je aan affiliatie tracking wilt doen. Daarvoor dien je wel contact op te nemen met Chaturbate. Dat kan hier.

Nu aanmelden als affiliate!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden