Tips en trucs voor Chaturbate gebruikers

Tips en trucs voor Chaturbate gebruikers

Alles over shows

Tips en trucs voor Chaturbate gebruikers
12 februari 2021

De meeste cam liefhebbers hebben weleens van Chaturbate gehoord of hebben zelfs een bezoek aan de cam site gebracht. Chaturbate behoort namelijk tot een van de meest populaire live webcamwebsites ooit. De populariteit van de site houdt verband met het feit, dat het een breed scala aan diensten biedt en een kijker toegang geeft tot shows, zelfs met slechts enkele tokens per minuut of in een groot aantal gevallen zelfs helemaal gratis. Als je naar shows kijkt op Chaturbate, kun je namelijk kiezen uit gratis, privé- en spionage programma's. 

Over de Chaturbate shows

Elke maand wordt Chaturbate bezocht door meer dan 400 miljoen gebruikers. Sommigen van hen komen maar één keer binnen, maar de meeste bezoekers blijven langer. Voor het registreren op de site is geen betaling vereist, maar je dient wel ouder als 18 jaar te zijn om een account op de site te openen. Als je eenmaal bent ingelogd op de site, dan ben je in het paradijs. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende camrooms en liveshows, die je je maar kunt bedenken. 

Als Chaturbate gebruiker kun je namelijk deelnemen aan een gratis chat, waarbij het model alleen geld verdient door fooien te ontvangen. Fooien geven aan modellen op Chaturbate is vrijwillig, maar ze vinden het erg leuk en waarderen het. Chaturbate modellen verdienen speciale tokens en die worden later omgezet in echt geld en uitbetaald. Een meer intieme optie is om tijdens de privé chat in één kamer te zijn met de modellen. De kosten zijn hoger, maar niemand anders kan de show waaraan je deelneemt beïnvloeden. Dan moet je wel de prijs per minuut betalen, maar het is zeker de moeite waard. Uiteraard kan je het model tijdens de show ook nog een fooi geven. Een derde soort van shows, die op Chaturbate beschikbaar is, is eentje waar je de spion kan uithangen. Tijdens de voyeurshow kun je iemands privé chat bespioneren. Helaas kun je alleen kijken, je kunt geen invloed hebben op de show zelf. Gelukkig is deze optie veel goedkoper dan een privé show.

Hoeveel geef je uit om een Chaturbate-show privé te bekijken? 

Hoeveel je uitgeeft hangt af van het soort show en de prijs voorkeuren van het model. Als je de site bezoekt, zie je de onderstaande prijzen:

  • 6 munten per minuut
  • 12 munten per minuut
  • 18 munten per minuut
  • 30 munten per minuut
  • 60 jetons per minuut
  • 90 tokens per minuut.

De prijs, die je per token moet betalen, is afhankelijk van het pakket, dat je kiest: hoe groter je koopt, hoe lager de prijs. Maar de gemiddelde prijs per minuut als de show 90 munten / minuut is, is ongeveer $ 20. (lees meer over de waarde en van Chaturbate tokens)

Chaturbate is uiteraard een website voor alleen volwassenen, maar je mag een aantal algemene regels niet vergeten. Deze zal je moeten respecteren. Je mag bij het chatten niet beledigend of grof zijn. Je kunt modellen of andere kijkers niet lastigvallen, hen voorstellen om in het echt te ontmoeten of op een andere manier te betalen dan met de officiële valuta van Chaturbate. Je kunt ook niet beweren, dat je een moderator, beheerder of medewerker van de website bent. Het is ten strengste verboden en het kan ertoe leiden, dat je lidmaatschap wordt geblokkeerd. 

Het is verder niet overbodig om nogmaals te benadrukken, dat zowel gebruikers als modellen minimaal 18 jaar of ouder moeten zijn om gebruik te maken van de diensten en mogelijkheden van de site. Als je wilt verdienen als Chaturbate Model, dan heb je daar een account voor nodig. Je kunt je geheel gratis, snel en eenvoudig registreren en je accountgegevens bevestigen. De waarde van de token voor het model is altijd hetzelfde, 1 token is daarbij gelijk aan 5 cent. Het betekent dus, dat je als model 20 tokens nodig hebt om $ 1 te verdienen. (meer over uitbetalingen)

Is het gemakkelijk om veel geld te verdienen als camgirl? 

Dit hangt natuurlijk zeker af van je populariteit en het aantal vaste volgers. Je kunt bijvoorbeeld een fanclub opzetten en een maandelijks abonnement aan je fans aanbieden. De volgende extra manier om geld te verdienen, is door extra inhoud zoals foto's en video's aan je volgers te verkopen. De beste Chaturbate-modellen verdienen duizenden dollars per maand, want ze geven veel om hun volgers. (hoe kan ik chaturbate model worden?) De beste tip als je wilt beginnen, is het feit dat je dagen en uren moet plannen en regelmatig moet presteren volgens dit plan. Het zorgt ervoor dat mensen jou en je betrouwbaarheid gaan vertrouwen. Door de goede show toe te voegen aan de geplande tijd, krijg je het eenvoudige recept om te slagen op Chaturbate. Deze site is kortom een geweldige plek waar plezier en de beste live-omroepen op internet samenkomen. Je kunt de site gebruiken zoals je dat wilt, want Chaturbate zit vol met mensen, die op jou lijken en dezelfde voorkeuren hebben. 

Chaturbate is misschien wel de plek waar jij en je vrienden veel plezier kunnen beleven. Bezoek de site, maak het chaturbate-account aan en bekijk de mogelijkheden van de site. Je kunt kiezen uit vrouwen, mannen, stellen en trans-modellen en enkele aanvullende zaken bepalen, zoals bijvoorbeeld leeftijd, regio of status, of zoeken naar tags, die je op de site kunt vinden.

Nu gratis webcam seks

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden