De Top 7 Redenen waarom modellen Chaturbate liefhebben

De Top 7 Redenen waarom modellen Chaturbate liefhebben

4 oktober 2018

1 Verkeer:

Het is een groot probleem om voldoende verkeer te hebben, vooral als je gewoon begint. Maar Chaturbate bied je de mogelijkheden om het verkeer van klanten op te bouwen en veel te gaan verdienen. Daar moet je wel voor werken, maar dat is bij iedere baan wel zo. Een uitdaging die erbij hoort.

2 Het is leuk:

7 redenen waarom chaturbateGeloof je eigen ogen met deze kleine test. Ga naar Chaturbate en kijk even naar willekeurige kamers. Nu ... tellen de glimlachen die de modellen hebben op hun gezichten. En tel hoe vaak je lacht terwijl je naar ze kijkt. Die andere sites bieden geweldige platforms en een aantal geweldige functies, maar Chaturbate modellen lijken gewoon meer plezier te hebben. CB is een levendige, positieve sfeer dat verhoogt de houding van de modellen. Je kunt het in hun gezichten zien en in hun stem horen.

3 Iedereen is welkom:

Omdat ze beide werken op het 'Free Chat'-model, wordt Chaurbate vaak vergeleken met MyFreeCams. Maar CB biedt verschillende belangrijke voordelen ten opzichte van MFC. Eerst en vooral is Chaturbate open voor ALLE geslachten, leeftijden (18+), koppels, transgenders, seksuele voorkeuren, enz. ... MyFreeCams is uitsluitend voor vrouwen van 18 tot 45 jaar beperkt. Zo trekt de CB een breder deel van de bevolking aan. En dat betekent dat je als model een groter publiek geniet, ongeacht je niche of fetisj. Bijvoorbeeld, Transgenders, Gay en Matures zijn niet toegestaan ​​op MFC, maar ze doen het heel goed op CB.

Nog geen model? Klik dan hier!

4 Geen cam score:

Een ander voordeel van Chaturbate is het gebrek aan iets genaamd, "Cam Score." Cam Score is de methode die MFC gebruikt om de cams te sorteren en te organiseren op de voorpagina van hun site. Hoe hoger je score, hoe hoger je rang, en hoe meer verkeer je krijgt. Je zou je kunnen voorstellen dat een camscore van MFC * extreem * competitief is, en de meeste modellen houden er niet van om tegen elkaar te vechten om blootstelling op de site te verdienen. Ook, Cam score is een bijzonder moeilijk probleem voor gloednieuwe modellen op MFC, omdat ze een groot nadeel hebben omdat ze gedwongen worden om te concurreren tegen oudere modellen die al veel fans en aanhangers hebben. Dus Chaturbate gebruikt helemaal geen cc score, en de meeste modellen vinden het systeem daardoor eerlijker.

5 Tipping Cultuur:

Chaturbate is erin geslaagd om een ​​leuke en verslavende cultuur van tippen op te bouwen. Vaak werken de leden samen (via tips) om bepaalde monetaire doelen te bereiken. Dan worden ze beloond door het model telkens wanneer een nieuw doel bereikt wordt. Het is een geweldig systeem, omdat er een samenwerkende band bestaat tussen de leden, omdat ze elkaar helpen verdienen. Andere keren zie je dat de leden elkaar concurreren om elkaar te overtreffen. Het is een ego ding. Het is een "mijn pik is groter dan de jouwe" ding. Het is een 'ze houdt meer van mij omdat ik haar een groter tip'-ding gaf. Hoe dan ook, deze cultuur van tippen is besmettelijk en je ziet jongens die zichzelf gewoon niet kunnen helpen. Het is zeer krachtig en onweerstaanbaar voor hen - en dat betekent meer geld voor jou.

6 Dagelijkse betalingen:

Chaturbate is de enige topklasse segment cam site die hun modellen DAGELIJKSE betalingen aanbiedt. Dus je hoeft niet meer weken te wachten om je geld te krijgen. Als je huur verschuldigd bent of als je een grote rekening te betalen hebt, is het leuk om te weten dat je je geld rechtstreeks kunt storten op je bankrekening.

7 Gebruiksgemak:

Chaturbate is ongelooflijk makkelijk te gebruiken. Je kunt je meteen aanmelden en uitzenden – Letterlijk NU. Geen wachten of gedoe. Zoals je ziet heeft Chaturbate dus tal van voordelen voor mensen die zich willen aansluiten als nieuw lid. Het maakt niet uit of je cammodel of bezoeker bent, je zult zeker genieten van alles dat Chaturbate te bieden heeft. Daarom maakt Chaturbate ook een grote doorgroei op deze markt.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden