Hoe werkt Chaturbate het best?

Hoe werkt Chaturbate het best?

Site Instellingen voor een Optimale Ervaring

Hoe werkt Chaturbate het best?
9 oktober 2020

Tegenwoordig willen de meeste browsers dat je sommige websites toegang geeft tot je camera en microfoon. Sommige browsers willen dat je dat voor elke website per keer opnieuw invult. Dit gebeurt regelmatig ook bij Chaturbate. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze site, raden we je aan om te browsen via Google Chrome. Deze heeft namelijk minder browsing problemen dan andere browsers. Hieronder volgen een aantal tips voor de beste gebruikservaring en wat te doen wanneer er iets niet werkt.

Schakel Flash in

Flash is al bijna een achterhaalt concept, toch zijn er gebruikers die zich afvragen of zij flash moeten inschakelen voor een goede gebruikservaring op Chaturbate. In de meeste browsers kan Chaturbate echter ook zonder flash gebruikt worden. Afhankelijk van je browserinstellingen zal je zo nu en dan nog wel toegang moeten geven tot de Flash Player, al gebeurt dit steeds minder vaak.

Chrome blokkeert Flash in de meeste gevallen automatisch. Wanneer je dan op het “slot” icoontje klikt in de URL-balk, kan je de site instellingen aanpassen en Flash toestaan. Wanneer je geen Flash hebt, kan je deze via de officiële website gratis downloaden.

In Firefox kan je Flash instaleren door in de browserinstellingen op “Add-ons” te klikken. Je kan daar bij de plug-ins Shockwave Flash installeren en klikken op “altijd activeren.” In Safari kan je gemakkelijk op het Flash-icoontje klikken en op de tab “vertrouwen” klikken. Zo geeft je Chaturbate direct toegang tot Flash. Wanneer je geen pictogram ziet, kan je bij de instellingen van Safari de “Adobe Flash Player” inschakelen in de plug-in lijst.

Via de volgende link installeer je Flash voor Microsoft Edge: https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-issues-windows-10-edge.html en via deze link voor Opera: https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/enabling-flash-player-opera.html. We raden je af om gebruik te maken van de Lovense Browser omdat deze niet altijd even betrouwbaar is in het gebruik.

Help, ik kan geen speelbare bronnen vinden

Soms krijg je de foutmelding “geen speelbare bronnen gevonden” te zien op onze website. Wanneer je deze melding krijgt, is het handig om eerst te kijken of je de juiste instellingen aan hebt staan. Je moet hier namelijk wel Flash geactiveerd hebben voor het kijken van privéshows. Wanneer deze wel is ingeschakeld, kan je het beste contact opnemen met de servicedesk.

Help, mijn webcam wordt niet gedetecteerd

Soms kan het voorkomen dat je per ongeluk de webcam hebt geblokkeerd voor het gebruik op Chaturbate. Wanneer je in Google Chrome klikt op het groene “slot” icoontje kan je daar direct de microfoon en camera instellingen wijzigen. In andere browsers werkt deze methode vrijwel hetzelfde. Wanneer je echter nog steeds problemen hebt met de webcam, kan het mogelijk zijn dat je stuurprogramma of webcamsoftware niet volledig zijn geïnstalleerd of zijn afgestemd op je computer. Kijk bij je computerinstellingen om te zien of alles functioneert naar behoren.

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden