Uitbetaald worden via Chaturbate

Uitbetaald worden via Chaturbate

Verschillende uitbetaalmethoden

Uitbetaald worden via Chaturbate
27 augustus 2020

Chaturbate biedt modellen vier handige betalingsmethoden aan om uitbetaald te kunnen worden voor de geboden diensten. Men kan uitbetaald worden via Paxum, Cheque per post, Overschrijving of Directe aanbetaling (VS). Het is uiteraard goed om te weten, dat er een minimumbedrag vereist is om een ​​uitbetaling te krijgen, de meeste betalingsmethoden beginnen bij een minimum van $ 50,00. Als je het vereiste minimumbedrag niet binnen een betalingsperiode verdient, wordt je saldo overgedragen naar de volgende betalingsperiode totdat het minimum is bereikt.

De betalingstermijnen zijn steeds van de (1e-15e) en (16e-31e) van elke maand. De betalingen worden verzonden binnen zeven dagen na afloop van de periode. Inkomsten van de 1e - 15e van elke maand worden verzonden in de 1e betaalperiode van de maand. De betaling wordt binnen zeven dagen verzonden, dus als je in deze periode een uitbetaling heeft verdiend, wordt deze uiterlijk op de 22e verzonden. Als je voor Paxum hebt gekozen, moet je betaling uiterlijk op de 22e zijn ontvangen. Als je voor Cheque hebt gekozen, wordt deze uiterlijk op de 22e verzonden. Verdere transittijd kan van toepassing zijn op cheques, die aankomen via USPS of Fedex.

De Inkomsten van de 16e tot 31e van elke maand worden verzonden in de 2e betaalperiode van de maand. De betaling wordt binnen zeven dagen verzonden, dus als je in deze periode een uitbetaling hebt verdiend, wordt deze vóór de zevende verzonden. Als je voor Paxum hebt gekozen, moet je betaling uiterlijk op de 7e zijn ontvangen. Als je voor Cheque hebt gekozen, wordt deze vóór de 7e verzonden. Verdere transittijd kan van toepassing zijn op cheques, die aankomen via USPS of Fedex.

Redenen waarom je geen uitbetaling hebt ontvangen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geen uitbetaling hebt ontvangen. Het kan zijn, dat er geen uitbetaling is gegenereerd. Soms zijn modellen van mening, dat ze een betaling hadden moeten ontvangen, maar dat ze de minimale uitbetaling niet hebben verdiend, tokens niet hebben geconverteerd of tokens hebben omgezet in de volgende betaalperiode. Mocht dit het geval zijn, dan kun je de volgende periode toch een betaling ontvangen. Geconverteerde tokens verlopen niet en de volgende betalingsperiode zou in minder dan twee weken zijn.

Een ander probleem, dat zich kan voordien, is dat USPS de cheque niet kan afleveren op het adres, dat je hebt opgegeven. Wanneer dit gebeurt, wordt de cheque teruggestuurd naar Chaturbate en dan wordt er contact met je opgenomen voor een nieuw adres.

Wat is het minimum dat ik moet verdienen?

Het minimumbedrag dat je moet verdienen om de betaling te ontvangen, is afhankelijk van de betalingsmethode die je kiest. De meeste betaalmethoden hebben een minimum van $ 50, dat je verdiend moet hebben om uitbetaald te kunnen worden.

Bij het invullen van de uitbetalingsinformatiepagina, kun je een hogere minimumbetaling kiezen om grotere uitbetalingen te ontvangen. Minimumbetalingen kunnen op elk moment worden gewijzigd. Als je dit wilt wijzigen, dan kun je contact opnemen met de helpdesk van Chaturbate. Als je het vereiste minimumbedrag niet binnen een betalingsperiode verdient, wordt je saldo overgedragen naar de volgende betalingsperiode totdat het minimum is bereikt.

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden