SexxyLorry op Chaturbate

30 oktober 2017

SexxyLorry is geboren op 30 Juni 1997 en is geïnteresseerd in mannen. Ze doet shows samen met een vriendin genaamd Maya, die ook valt op mannen. Lorry en Maya verkondigen weliswaar dat ze Friends-with-benefits zijn. Ze komen uit “Vachina”, spreken Engels en vinden het leuk om grappen te maken met elkaar en de volgers. Het masturberen met elkaar doen ze ook heel graag. Met 582.000+ volgers is dit duo een van de bekendste stellen op Chaturbate!

Kijk of Sexxylorry online is!

Lorry en Maya hebben ook een fanclub waarbij je gratis toegang krijgt tot alle foto’s, filmpjes en snapchats die normaliter gelocked zijn en ten verkoop worden aangeboden. Verder onderhouden Maya en Lorry een stabiele relatie met hun volgers, door actief te zijn via Twitter en Snapchat. Voor enkele tokens kun je hun Snapchat naam krijgen om dagelijks te genieten van stoute foto’s en filmpjes.

Sexxylorry PriveShows

Voor de priveshows worden tickets verkocht aan de kijkers. De prijzen zijn als volgt samengesteld: 1 ticket = 100 tokens 5 tickets = 300 tokens 10 tickets = 500 tokens 25 tickets = 1000 tokens 70 tickets = 2000 tokens Verder hebben Maya en Lorry een tokenmenu opgesteld met hetgeen ze doen voor een bepaald aantal, tokens. Een boobflash kun je voor 100 tokens al zien, een pussy flash voor 100 tokens, feet voor 40 en dildo play voor 250 tokens. Maya en Lorry maken ook filmpjes op verzoek. Jij kunt dan aangeven wat je wilt zien, wat ze moeten doen erin en hoelang het moet zijn. Dit kan Van maya alleen (1202 tokens), Lorry alleen (1201 tokens) of allebei (2001 tokens) samen zijn.

Regels van SexxyLorry

Maya en Lorry hebben regels verbonden aan hun room, welke door de kijkers dienen te worden opgevolgd.

  • Blijf beleefd
  • Verboden vergelijkingen te maken tussen Maya en Lorry.
  • Geen vuile praatjes of grafische foto’s.
  • Praat niet over geld; dit is alleen voor tokens.

Bezoek Sexxylorry's profiel!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden