Hoe kan ik meer inkomsten krijgen op Chaturbate?

Hoe kan ik meer inkomsten krijgen op Chaturbate?

Extra Tips

Hoe kan ik meer inkomsten krijgen op Chaturbate?
18 januari 2021

Elke dag verdienen duizenden volwassen mannen, vrouwen en koppels een behoorlijk inkomen door online te modelleren op Chaturbate. Dit zou geen verrassing moeten zijn, want het is nog nooit zo eenvoudig geweest om vanuit je eigen huis een webcam-seks bedrijf te starten. Het enige dat nodig is, is een webcam, een fatsoenlijke computer en een snelle internetverbinding. Maar hoeveel kun je nou aan inkomsten genereren als Chaturbate model? (lees hier meer over hoe je je inkomsten kunt innen)

De allereerste pagina van de modellenlijst 

De meeste Chaturbate-modellen verdienen behoorlijk geld. Die tips kunnen snel oplopen. Maar het geheim om veel meer geld te verdienen met Chaturbate is om op de allereerste pagina van de modellenlijst te worden vermeld. Maar om daar te komen, moet je boven de massa uitstijgen. Hoe kun je dat bewerkstelligen? 

Het geheim van de realtime ranglijst van Chaturbate is vrij eenvoudig. Je hebt gewoon meer kijkers nodig dan de andere modellen, die tegelijkertijd online zijn. Tijdens primetime betekent dit, dat je tussen de 125-175 kijkers nodig hebt om pagina één te bereiken. Als je meer dan 1000 kijkers trekt, wordt je over het algemeen boven de vouw weergegeven, bovenste twee regels met vermeldingen van artiesten, waar je inkomsten behoorlijk kunnen stijgen. Houd er rekening mee, dat het tijdstip van de dag hier belangrijk is. Het is gemakkelijker om te rangschikken tijdens langzamere periodes van activiteit, maar dan word je niet blootgesteld aan zoveel klanten, die bereid zijn je een tip te geven. Je zou echter toch een behoorlijk bedrag kunnen verdienen.

Nog geen model? Klik dan hier!

Wat is er nodig om de concurrentie te verslaan en pagina één te halen? 

Het antwoord is: ‘Verrassend weinig’. Je hoeft alleen maar alle kleine details goed te krijgen. Allereerst zou je moeten kijken naar je apparatuur. De apparaten, die je gebruikt, maken het verschil in de wereld. Als je echt een Chaturbate-model wilt worden, doe het dan niet goedkoop. Als je vooraf een paar extra dollars uitgeeft, kan je veel meer stroomafwaarts verdienen.

Het belangrijkste dat je nodig hebt, is bandbreedte. Krijg de snelste internetverbinding, die je je kunt veroorloven. Verbindingen hebben zowel een downloadsnelheid als een uploadsnelheid. De uploadsnelheid is vooral belangrijk omdat deze bepaalt hoe snel je computer video’s naar je kijkers/ fans stuurt. Als je geen snelle speciale verbinding hebt, zal het erg moeilijk zijn om naar pagina één te gaan. Jongens hebben een hekel aan het kijken naar cammeisjes met langzame, verbluffende video’s. Ze gaan zo naar een ander model, wiens video veel beter te volgen is. 

Het tweede item,  dat je nodig hebt, is een webcam. Het prijsverschil tussen een goede webcam en een geweldige webcam kan slechts $ 30 bedragen. Ga altijd voor het betere product. Koop een webcam met HD-resoluties en ingebouwde H.264-videocompressie. Dit helpt je ​​computer en snelle internetverbinding optimaal te laten functioneren. 

Het laatste apparaat, dat je nodig hebt, is een computer. Gelukkig zijn computers nu een handelsartikel en kunnen ze tegen zeer aantrekkelijke prijzen worden gekocht. Elke machine met een Intel Core i5-processor (of beter) zou het moeten doen. Nogmaals, probeer hier geen centjes en dubbeltjes te besparen, koop een fatsoenlijke computer en vermijd het laden van tonnen software, die niets met je bedrijf te maken hebben. Je wilt proberen je computer goed en snel te houden. Als je extra software op de achtergrond uitvoert, zoals games, wordt je webcamfeed alleen maar trager. 

Nu je fatsoenlijke apparatuur hebt, ben je halverwege. Uiteraard spelen details ook een belangrijks rol om op de eerste pagina te komen. 

De details 

Het eerste detail is verlichting. Er zijn genoeg webcammodellen, die nog steeds niet de juiste verlichting gebruiken bij het uitzenden. Alle camera's, of het nu gaat om een ​​simpele point-and-shoot, een dure DSLR of een computerwebcam, presteren optimaal als ze veel licht van goede kwaliteit hebben om hun onderwerpen te belichten. Gebruikers houden namelijk van goed verlichte webcamfeeds. 

Het volgende detail waar je voor moet zorgen, is je omgeving. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt, maar je wilt niet modelleren op een antieke schommelstoel. Dat is helemaal niet sexy. Of je nu op de grond of in bed speelt, probeer het op een mooie lichtgekleurde deken of dekbed te doen. Een lichtgekleurde achtergrond trekt de focus naar jou en weg van andere afleidingen. En meisjes zien er zo sexy uit als ze op een witte deken liggen. Je omgeving is zeer belangrijk, dus neem de tijd om het goed te doen.

Het is verder niet verstandig achtergrond muziek af te spelen. Het is vervelend en trekt de aandacht van je af. Gebruikers willen naar je kijken, dat is waar, maar ze willen je ook leren kennen en ervan houden als je met ze chat. Kristalheldere audio is een ander punt, dat de meeste cammodellen verkeerd hebben. Blijf dicht bij je camera, waar de microfoon is, of beter nog, investeer in een draadloze headset. Met dit laatste kunnen gebruikers je stem en gekreun veel duidelijker horen, en dat zal je zeker extra tips en volgers opleveren, die, zoals je snel zult ontdekken, net zo goed zijn als geld. (Lees hier hoe je kunt starten)

Je uiterlijk en meer  

Niet alleen apparatuur en je omgeving zijn belangrijk, maar ook hoe jij jezelf presenteert. Het is raadzaam om altijd best uit te zien. Jongens willen bijvoorbeeld naar meisjes kijken met mooi haar, mooie witte tanden en make-up. Glimlach en de wereld zal met je glimlachen. Wees benaderbaar, onschuldig en interactief. Maar bovenal goed verzorgd. Als je er verveeld en ongeïnteresseerd uitziet, verdien je niets meer dan een reis naar de achterpagina's van Chaturbate. En dat is niet waar je wilt zijn.

Wees ook social. Maak een Twitter-account aan zodat je fans offline kunnen zien wat je van plan bent. Je kunt zelfs je volgende geplande optreden tweeten om een ​​menigte op te bouwen. Als webcammodel gaat het niet alleen om wat er voor de camera gebeurt, het gaat ook om branding en marketing. 

Het is ook verstandig om een aantrekkelijke profiel aan te maken. Als je niet artistiek bent ingesteld, vraag dan je fans om hulp. Je zult versteld staan ​​van het aantal aanbiedingen dat je krijgt. Als je van fotografie houdt, maak dan een paar sexy foto's van jezelf en verkoop ze voor munten, zodat je geld kunt verdienen, zelfs als je offline bent. Wil je nog meer maken, neem een ​​sexy verhaaltje van 20 minuten voor het slapengaan op met Audacity of een ander spraakopnameprogramma, en verkoop het resulterende mp3-bestand voor tokens. Upload elke week een nieuw audioverhaal en zie hoe je inkomen stijgt.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden