Het organiseren van opwindende Chaturbate camshows

Het organiseren van opwindende Chaturbate camshows

Tips en Trucs

Het organiseren van opwindende Chaturbate camshows
4 april 2023

Mensen die een camshow bezoeken hebben er niets aan als modellen alleen maar urenlang praten zonder enige vorm van entertainment. Zelfs als het model zich naakt of een bikini bevindt, is een camshow niet interessant als er geen thema aan wordt gekoppeld of als het niet interactief wordt gehouden. Alleen door je camshows spannend te houden, kun je bezoekers naar je chatroom krijgen en zo inkomsten genereren. Daarom moet je creatief zijn en voortdurend nieuwe methoden en technieken bedenken om je shows interessant te houden.

Meer informatie vind je hier: Wecam model worden op Chaturbate

Chaturbate apps- en bots 

Een van de manieren om je cam shows op Chaturbate interessant te houden is door gebruik te maken van Chaturbate apps- en bots. Deze site behoort namelijk ook tot een van de eerste cam sites waar dit mogelijk is. Uiteraard zul je je afvragen wat de apps- en bots zo speciaal maakt. Een van de belangrijke aspecten van cammen is namelijk het hebben van interactie met je kijkers. De apps en bots kunnen je daarbij een helpende hand bieden. Je zou tijdens je cam show bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van de app waarbij kijkers de mogelijkheid hebben om te draaien aan een virtuele wiel. Je kunt dan opties hebben waarbij je afhankelijk van het resultaat van de draai een pijpbeurt geeft, jezelf bevredigt, een camshow geeft en veel meer. Bezoekers kunnen gebruik maken van de app- en bots-optie tijdens de show door met tokens te betalen. Maakt een kijker bijvoorbeeld gebruik van de ‘draai aan het wiel’ optie dan kunnen deze het wiel draaien door te betalen middels tokens. Ze kunnen dan een masturbatieshow winnen, een stripshow, een dildoshow en veel meer. 

Doelgericht modellen zoeken

Door het grote aantal modellen op de site is het voor bezoekers van Chaturbate niet altijd gemakkelijk om modellen te vinden die aan hun wensen en voorkeuren voldoen. Als bezoeker kan het voorkomen dat je pagina na pagina scrollt zonder succes. Gelukkig heeft de site een tag functie die het mogelijk maakt om doelgericht modellen te zoeken. Deze functie is ook een geweldige manier om bekendheid te krijgen als model. Zoek bijvoorbeeld op tags 'analsex', ‘blow jobs’, ‘teens’ en je krijgt alle modellen te zien die deze tags hebben. Naast de tag functie kun je je gebruikers aanmoedigen om op je te stemmen als ze niet genoeg tokens hebben om je te steunen. Hierdoor kun je ook in de aanbevolen bovenste rij van de Chaturbate-website terechtkomen.

Sommige modellen gaan nog een stap verder door zich te verkleden als agent of verpleegster. Op die manier proberen ze hun camshows interessanter te maken voor jou. Door steeds een ander kostuum aan te trekken, onderscheid je jezelf van alle andere modellen. Je kunt ook als tag opnemen dat kijkers je kunnen vinden als ze zoeken naar 'police' of 'nurse'.

Andere manieren om je shows interessant te houden 

Er zijn veel manieren om bezoekers van je chat kamer te entertainen. Een andere manier is bijvoorbeeld het gebruik van tip-geactiveerd speelgoed. Denk in dit geval vooral aan speelgoed van het merk Lovense  en Ohmibod. De vibrator van dit merk kun je inbrengen in je vagina of anus en kijkers de mogelijkheid bieden om middels het schenken van tokens op afstand de intensiteit van de vibraties te bepalen. Soms zijn de vibraties heftig en achter elkaar waardoor je het model zover krijgt dat hij of zij daar een orgasme van overhoudt. Als model zul je ook merken dat je meer kijkers binnenhaalt bij gebruik van tip-geactiveerd speelgoed, wat natuurlijk een plus is als je bezig bent je fanbase op te bouwen. 

Naast het gebruik van speelgoed dat wordt geactiveerd door tips, is het ook belangrijk om een vriendelijke houding te hebben tegenover je kijkers wanneer je een fanbase aan het opbouwen bent. Je moet eraan wennen om non-stop te praten tijdens het cammen, zelfs als je op dat moment niet veel te zeggen hebt. Je moet dus steeds bedenken wat je tijdens het cammen met je kijkers wilt delen en op welke manieren je ze wilt vermaken. Je kunt bijvoorbeeld praten over een nieuwe film die uitgekomen is, games, enzovoort. Probeer elke kijker, vooral als ze tokens hebben, te begroeten. Op die manier blijven je kijkers betrokken.

Als je eenmaal hebt kunnen achterhalen welke kijkers in het bezit zijn van tokens, kun je daarop inspelen. Je kunt namelijk op basis van de kleur van de schermnaam van je kijkers zien of ze tokens hebben of niet. Als je te maken hebt met een kijker die veel tokens heeft, kun je hem aanmoedigen om je uit te nodigen voor een privé sessie. Op die manier kun je niet alleen genieten van een-op-een-interactie, maar verdien je ook geld van iedereen die op dat moment naar jullie kijkt. Voor een privéshow kun je al snel 60 of meer tokens per minuut verdienen.

Schema

Het is verstandig om bij het geven van cam shows een schema aan te houden. Zo weten je kijkers en fans precies wanneer ze jouw volgende show kunnen verwachten en kunnen ze op dat moment een bezoek brengen aan Chaturbate om te genieten van jouw shows. Je kunt jouw schema op je profiel plaatsen of gebruikmaken van de mogelijkheden die sociale media bieden. Het is wel belangrijk om je aan het schema te houden. Als je bijvoorbeeld op je profiel aangeeft dat je over enkele minuten begint met je cam show, mag je niet plotseling besluiten om niet te verschijnen en pas later op de dag uit te zenden. Als je dat doet, zullen je kijkers geneigd zijn om andere modellen te zoeken die op dat moment beschikbaar zijn. Als ze een interessanter model vinden, ben je zo een kijker of fan kwijt.

Ik meld me nu gelijk aan!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden