Schermnaam kleuren, Geo Blocking en meer

Schermnaam kleuren, Geo Blocking en meer

Voor Chaturbate modellen

12 februari 2021

Uiteraard is het zo, dat modellen op Chaturbate de vrijheid hebben om zelf te beslissen welke cam show ze elke keer weer willen neerzetten. Je dient er alleen voor te zorgen, dat al je shows in lijn zijn met de algemene voorwaarden van de site. Het is deze vrijheid, die Chaturbate zo uniek en verreweg de meest populaire cam-site voor volwassenen maakt. Je weet gewoon nooit wat je kunt verwachten van een model. Elke keer wordt er weer een andere spannende cam show weggegeven waardoor het altijd interessant blijft op de site, ook al volg je elke keer weer hetzelfde model. Chaturbate heeft niet alleen vrouwelijke, maar ook een groot aantal mannelijke modellen. Sommige van deze modellen zijn huiverig of aan de verlegen kant en tonen hun gezicht niet tijdens een show. Het is goed om te weten, dat je alleen maar meer kan verdienen op deze site als je je gezicht toont aan het publiek, je fans en de kijkers. Je gaat dus geen of onvoldoende tips krijgen als je mensen niet laat zien hoe je eruit ziet. Mensen zien uiteraard graag je borst, kont, voeten of wat dan ook, en zullen daar een fooi voor geven, maar je krijgt alleen meer tips voor dat soort looks nadat kijkers een gezicht hebben gezien, dat bij de rest van je past.

Wil je niet,dat familie of vrienden te weten komen, dat je voor de site werkt, dan heb je de mogelijkheid om bepaalde staten of landen te blokkeren. Hierdoor zal je niet uitzenden op de geblokkeerde staten en of landen. Chaturbate doet dit middels het IP-adres van de kijker. (nog geen model? Lees hier dan meer)

Wat moet je als model weten over de schermnaam kleuren? 

Als model is het natuurlijk altijd handig om te weten wat de verschillende schermnaam kleur betekenen. Vooral als je meer tokens wilt generen. Het is daarbij goed om te weten, dat je schermnaam altijd oranje van kleur is en die van je mods zijn rood. De rest van de kleuren geven je informatie en aanwijzingen over de fooi gewoonten van de kijker in kwestie.

De purples zijn over het algemeen de meest genereuze fooien, met degenen in donkerpaars, die de afgelopen twee weken meer dan 1.000 tokens op de site hebben gegeven, en kijkers in lichtpaarse fooien in dezelfde periode van meer als 250. De dark blues komen daarna met meer dan 50 tokens in de afgelopen twee weken. Leden in lichtblauw bezitten of hebben tokens gekocht, maar vallen niet in de categorie om te laten zien, dat ze modellen fooien geven. Degenen in deze categorie kopen vaak een minimum aantal tokens om een ​​status te krijgen waarvan zij denken, dat ze zich onderscheiden van grijzen. Verder is het goed om te weten, dat de lichtblauwe heel zelden tips geven, maar vaak eigenwijs zijn in de chat. Meestal denken ze, dat ze beter zijn dan de grijzen, die nooit tokens hebben gekocht op de site. De Grijzen kunnen wel een belangrijk onderdeel zijn voor het verkrijgen van meer kijkers, want hoe meer kijkers je hebt, grijs of anderszins, hoe hoger je pagina rangschikking. Een hogere paginapositie is gelijk aan meer kijkers, het is dus heel belangrijk om zo dicht mogelijk aan de bovenkant van de pagina te staan ​​om bezoekers naar je kamer te krijgen. De personen met een groene schermnaam kleur zijn je fanclubleden, die een speciale vergoeding hebben betaald voor bepaalde voordelen.

Het toekennen van symbolische bedragen aan je show kan schadelijk zijn om kijkers ertoe over te halen om met fooien te komen. Een van de grootste fouten, die beginnelingen en frequente modellen kunnen maken, is om te beginnen met het plaatsen van een grote som van tokens als doel en dan daar te blijven zitten en in stilte naar de camera te staren, wachtend op die tokens die nooit lijken te komen. Je kunt ook bloeddorstig zijn en behoorlijk wat kijkers kijken, maar waarom is iedereen stil en geeft hij geen fooi?

Het is waarschijnlijk, dat je een zeer groot doelbedrag hebt neergezet waarvan iedereen weet, dat het een eeuwigheid zal duren om er te komen, als je er ooit zou komen. Het resultaat is, dat kijkers nu niet zullen uitgeven voor iets, dat ze al dan niet over uren kunnen zien, dus ze loeren in de hoop, dat je je strategie verandert of verder gaat. Als je doelen stelt, moeten ze binnen een uur of twee te realiseren zijn. Daarnaast is het verstandig om ook tussendoelen of een fooi-menu te gebruiken om wat actie te bieden op weg naar het doel. Zo hou je het spannend voor de modellen en hebben ze minder gauw de neiging om webpagina’s van andere modellen te bezoeken. 

Tussentijdse doelen zullen namelijk je klim naar een einddoel versnellen, waarbij gebruiker allemaal een cumshow verwachten. Deze doelen kunnen de vorm hebben van het geleidelijk uittrekken van meer kleding, flitsen, aftrekken voor een korte tijd, gebruik hier kortom je creativiteit. 

Een fooi-menu kan worden gebruikt om een ​​tokenwaarde toe te kennen aan een specifieke handeling, zoals 50 token om ezel of pik te tonen. Welke waarde je toewijst, is puur jouw keuze, maar waarden die zijn ingesteld op 50 of lager, krijgen het meeste belang.

Meer tokens verdienen met je cam show 

Naast het tonen van je gezicht en het in acht nemen van de verschillende gekleurde schermnamen zijn er uiteraard andere manieren om extra tokens te verdienen. Je kunt bijvoorbeeld je cam show koppelen aan een bepaalde thema, je kunt je partner erbij betrekking voor een nog spannendere show, je kunt een aantal seks speeltjes aanschaffen en middels het stellen van doelen jezelf bewerken met de speeltjes en meer. Het is ook handig om speciale kleding in de kast te hebben, denkende aan bijvoorbeeld een sexy string of een sexy speedo zwemondergoed. Ook een goed humeur, goede interactie met je fans en kijkers alsook het spannend houden van de diverse shows kan ervoor zorgen, dat je steeds weer veel meer tokens binnenhaalt, dan een gemiddelde model.  (lees meer over meer geld verdienen)

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden