Help het werkt niet!

Help het werkt niet!

Oplossingen voor de meest voorkomende problemen op Chaturbate 

Help het werkt niet!
9 juli 2020

Je zult merken, dat de meeste browsers tegenwoordig als vereiste hebben, dat de sites toestemming moeten krijgen om toegang te krijgen tot je camera en microfoon. Je zou dit, afhankelijk van je browserinstellingen, mogelijk bij elke bezoek aan Chaturbate moeten doen. Je zult je natuurlijk afvragen welke browser je het best kan gebruiken voor Chaturbate. Om optimaal gebruik te kunnen maken van Chaturbate is het raadzaam op de Chrome- browser te gebruiken. Google Chrome verbetert problemen, die andere browsers met de site kunnen hebben.

Flash inschakelen via je browser 

Sommige gebruikers vragen zich af of ze Flash moeten inschakelen om gebruik te kunnen maken van de diensten van Chaturbate en uiteraard of Flash wel überhaupt nodig is. Chaturbate kan in de meeste browsers zonder Flash gebruikt worden. De meeste browsers vereisen nu, dat sites toestemming krijgen om toegang te krijgen tot de Flash Player. Mogelijk moet je dit bij elk bezoek doen, afhankelijk van je browserinstellingen. 
 
Flash is meestal standaard geblokkeerd, beginnend met Chrome 76. Je kunt dan op het slotpictogram klikken in de navigatiebalk en "Site-instellingen" selecteren. Hierna kun je in de lijst welke tevoorschijn komt zoeken naar ‘Flash’ en dan vervolgens klikken op ‘toestaan’. Als Flash niet in de lijst met site-instellingen staat, kun je gaan naar http://get.adobe.com/flashplayer/ om het te downloaden.

Flash kun je in FireFox inschakelen door te klikken op het menupictogram in de rechterbovenhoek van de browser en dan "Add-ons" selecteren. Als je deze optie niet hebt, kun je gaan naar about: addons in je browser url. Ga dan vervolgens naar het gedeelte Plug-ins. Voor de "Shockwave Flash" -plug-in selecteer je "Vragen om te activeren" of "Altijd activeren".
 
Je kunt Flash in Safari inschakelen door te klikken op het Flash pictogram en op het tabje ‘vertrouwen’ om Chaturbate.com toestemming te geven voor toegang tot Flash. Als je geen Flash pictogram krijgt, ga dan naar Safari en selecteer het tabje ‘Voorkeuren’. Bevestig vervolgens in het linkerdeelvenster dat "Adobe Flash Player" in je lijst met plug-ins staat en is ingeschakeld. Selecteer als laatste "Aan" voor Chaturbate.com.

Verder kun je Flash via deze link https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-issues-windows-10-edge.html inschakelen voor Microsoft Edge en via de link https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/enabling-flash-player-opera.html voor Microsoft Opera. Voor het overige wordt het gebruik van de Lovense Browser afgeraden. Dit vanwege beveiligings- en bruikbaarheidsproblemen welke je kunt ondervinden door gebruik te maken van deze browser. 

Geen speelbare bronnen gevonden

Het kan wel eens voorkomen, dat je de foutmelding ‘Geen speelbare bronnen gevonden’ krijgt te zien. Als je deze melding krijgt, dan moet je rekening houden met het feit, dat voor het afspelen van privéshows van My Collection-opnamen momenteel Flash vereist is. Zelfs als je andere video's kunt zien, gebruik je mogelijk geen Flash Player. Je kunt het best nagaan of je flash player is ingeschakeld in je browser of als deze nog ingeschakeld moet worden. 

Mijn webcam wordt niet gedetecteerd

Dit probleem kan zich voordoen als je per ongeluk de toegang tot je webcam voor Chaturbate hebt geblokkeerd. Als je Google Chrome gebruikt, klik je op het groene hangslot en wijzig je de camera- en microfoonrechten om dit toe te staan. Andere browsers hebben een vergelijkbare functionaliteit. Als u nog steeds problemen ondervindt, zorg er dan voor dat al je stuurprogramma's en webcamsoftware (indien van toepassing) zijn geïnstalleerd.

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden