Als huismoeder webcammodel worden op Chaturbate

Als huismoeder webcammodel worden op Chaturbate

30 maart 2020

cammeisjeWil je als huismoeder extra geld verdienen zonder dat je de kinderen naar de crèche hoeft te sturen? Dan kun je het best ervoor kiezen om webcammodel te worden. Deze baan is een scam-vrije, winstgevende manier om van huis uit geld te verdienen. Je kunt daarbij je eigen uren instellen. Hierdoor ben je wat flexibeler in het aantal te werken uren en kun je ook nog de nodige aandacht besteden aan de kinderen. Je hoeft dus niet uren lang op advertenties te klikken om een beetje geld te verdienen. 

Chaturbate een betrouwbare partner

Allereerst is het van belang, dat je een betrouwbare webcam site opzoekt waar je je kunt registreren, zoals bijvoorbeeld Chaturbate. Wij hebben het speurwerk dus al voor je gedaan en op Chaturbate moet je zeker zijn als je opzoek bent naar een betrouwbare cam site. Op Chaturbate houd je een groot percentage van datgene wat je verdiend. Weinig bedrijven bieden meer, de meeste minder. Daarnaast is het ook van belang, dat het bedrijf jou en je identiteit beschermt. Er moeten duidelijke regels zijn wat je kunt doen tegen bezoekers die je dingen vragen te doen, die in strijd zijn met het beleid van het bedrijf (illegale dingen bijvoorbeeld), of klanten die onbeleefd tegen je zijn. 

Bij Chaturbate kun je ook je omgeving blokkeren, zodat je buren en vrienden je niet zullen vinden op de desbetreffende webcam site. Niet alle bedrijven hebben deze functie, maar het is wel belangrijk voor een heleboel cam dames. 

Je papierwerk

Meld je aan bij Chaturbate en vul het vereiste papierwerk in. Dit upload je dan vervolgens naar de site. Dit zorgt ervoor dat je legaal bent en aan alle vereisten voldoet om een ​​cammodel te zijn en dat je legaal van huis uit kan werken. Maak een paar sexy foto’s of een ​​paar sexy video’s. Bij sommige bedrijven kun je je video uploaden, zodat klanten op basis van pay-per-view kunnen kijken en je geld kunt verdienen als je niet online bent. Dit zal de basis zijn voor jou profiel, zodat je kunt beginnen met het opbouwen van een klantenbestand. Voor het overige moet je ervoor waken, dat je shows lang en sexy blijven om klanten aan te trekken, bestaande klanten te behouden en daarmede genoeg geld te verdienen. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden