Meer plezier en tokens met apps en games

Meer plezier en tokens met apps en games

Kijk naar de verschillende opties

Meer plezier en tokens met apps en games
11 november 2021

De lange lijst met apps en bots van Chaturbate kan ontmoedigend, werken, maar als je het een beetje door hebt, ook super nuttig om nieuwe, winstgevende ideeën voor camshows te bedenken. Nieuwe en vernieuwde webcam shows helpen mensen geïnteresseerd te blijven. Ze worden  nieuwsgierig om terug te komen om te zien wat je van plan bent. Bovendien leidt meer betrokkenheid tot meer tokens voor jou en meer plezier voor iedereen.

Meer informatie vind je hier: Webcam model worden op Chaturbate

Fans vermaken

Het kan een uitdaging zijn om je gasten te vermaken als je uren achtereen online bent. Deze camshows ideeën kunnen je helpen om je fans te vermaken tijdens die lange webcam sessie.

Token Keno

Chaturbate heeft app-integratie voor Keno op de site, of je kunt een whiteboard of post-it notities gebruiken. De kijkers fooien een aantal fiches tussen 1 en 120 om corresponderende genummerde plekken op het bord te openen. Je kunt daarbij prijzen achter elk nummer plaatsen om mensen geïnteresseerd te houden. Als het bord eenmaal leeggemaakt is geworden kun je het geheel afsluiten met een grote hete cumshow. Enkele voorbeelden van prijzen zijn: pak slaag, flitsen, dansen, wat speelgoedactie hier en daar, snapchat en zelfs video-weggeefacties.

Het is handig om te beginnen met een klein doel, zoals topless worden. Ga dan verder met volledig naakt, dan misschien een hitachi-show, enzovoort totdat je het grote doel bereikt.

Ticket show

Stel een prijs in voor fans om deel te nemen aan een privé ticket show, die wordt geactiveerd wanneer je je doel bereikt. Als een fan wil meedoen nadat de show is begonnen, gaat de ticketprijs omhoog. Je kunt gebruikers aanmoedigen om mee te doen door te pronken met je speelgoed, te praten over wat je wilt doen en kijkers te vragen wat ze willen zien.

Blijf doorgaan

Stel een doel in met de app. Zodra je het bereikt, begint de show. De fooienpot zal echter leeg beginnen te raken na een tijdsbestek waarvoor je deze instelt. Je zou het binnen 3 minuten kunnen laten opraken. Fans kunnen een fooi geven als de pot leegloopt om de show door te laten gaan totdat de show stopt als deze helemaal leeg is.

Galgje

Er is app-integratie voor de galgje optie, of je kunt een whiteboard gebruiken. Fans moeten een vast bedrag als fooi geven om een ​​letter of een woord te kunnen raden. Zes verkeerde gissingen en je bent dood, het spel is voorbij. Als ze het woord raden, geef ze dan een speciale show. Maak dan nog een woord klaar en doe dan een paar minuten een toy show. Meestal kun je binnen een uur meerdere rondes krijgen. Het is handig om flitsen in te stellen als de standaard tip om inspanning te belonen.

Kansspel Ideeën 

Voeg wat spanning en mysterie toe aan je show. Er zijn verschillende app-gebaseerde kansspelen op Chaturbate.

Rad draaien

Kijkers kunnen een fooi geven om aan het wiel te draaien en prijzen te winnen, die je toewijst aan de verschillende plekken op het wiel. Deze is heel eenvoudig en kan heel leuk zijn.

Gokautomaat

De gokautomaat is vrij gelijkaardig aan de Wheel Spin-app. Je stelt prijzen in voor de verschillende slot combinaties en kijkers fooien om de slots te laten draaien. 

Blackjack Off

Dit is een iets ingewikkelder spel en een leuke app. Het wordt gespeeld met dezelfde regels als blackjack en kijkers geven de tip om een ​​hand tegen je te spelen. Je kunt verschillende prijzen lijsten opstellen waaruit de kijker kan kiezen, afhankelijk van of je wint of zij winnen.

Zeeslag en bingo

Beide klassiekers zijn app-ondersteund en spelen werken in de praktijk op dezelfde manier als online. Kijkers kunnen een fooi geven om spel acties uit te voeren, een kleine prijs winnen als ze een schip of een bingonummer "raken", een betere prijs als ze een schip "laten zinken" of een rij voltooien, en een cumshow krijgen als het spel is afgelopen. Bij beide spellen kan het behoorlijk lang duren voordat een ronde doorkomt, meestal een uur of twee, vooral als fans de doelen blijven missen.

Het is ook hier handig om het token bedrag in te stellen, dat overeenkomt met de prijs van flitsen, zodat ze altijd iets krijgen om te proberen. Bingo werkt op vrijwel dezelfde manier, behalve dat lage tokens plagend zijn, hogere tokens knipperen, een nummer raken voor een beetje plezier en alle nummers vinden voor een bingo om een ​​cumshow te doen.

Stem apps

Kijkers kunnen fooien geven om stemmen te kopen voor een van de geselecteerde doelen. Kies bijvoorbeeld drie soorten shows, die je zou willen doen, zodat je nooit teleurgesteld zult zijn door het resultaat. 

Tip geactiveerd speelgoed

Deze speeltjes zijn via bluetooth aan te sluiten om te trillen als je een fooi krijgt. Als je een van deze gebruikt, weet je nooit wanneer een fooi binnenkomt en je een beetje opwinding krijgt. Er zijn zelfs apps waarmee je kunt bepalen hoe lang of krachtig een trilling is op basis van de grootte van de tip.

De Lovense Lush 2 is daarbij het populairste tip-geactiveerde speeltje op Chaturbate, gevolgd door ander Lovense-speelgoed zoals de Hush en Domi.

Klassieke fooienpot

Zet gewoon een eenvoudige "fooienpot" op waarin kijkers kunnen doneren om je te ondersteunen bij het doen van verschillende projecten. Je kunt bijvoorbeeld een poster kleuren en daarvoor getipt worden.  Als je het creatieve type bent, wees dan niet verlegen om met die talenten te pronken.

Creatieve ideeën voor camshows leiden tot meer betrokkenheid, meer tokens en meer plezier voor alle betrokkenen. Probeer een kenmerkende show te bedenken op basis van je niche en interesses. Af en toe kun je bijvoorbeeld een Hitachi-bondageshow. Fans kunnen kantelen om de toverstaf op hoog, laag of stop te hebben. Als ze een tip geven om het in te schakelen, dien je de app in te stellen om na een bepaalde tijd weer uit te schakelen. Zodra je het doel hebt geraakt, mag je klaarkomen. 

Wees niet bang om iets nieuws te proberen. Wees creatief en kijk wat voor soort games je kunt bedenken om met je fans te delen. Maak een bladwijzer en verwijs naar deze lijst als je wat inspiratie nodig hebt.

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden