Cam Show ideetjes voor Chaturbate

Cam Show ideetjes voor Chaturbate

Houd je klanten tevreden!

Cam Show ideetjes voor Chaturbate
12 oktober 2021

Als model, zowel beginnend als gevorderd, zal je altijd moeten denken aan methoden en technieken om meer kijkers te interesseren in je cam shows. Alleen door het kijkersaantal middels je cam shows te vergroten zal je ook in staat zijn om meer tokens en daarmede meer inkomsten te genereren. In dit artikel komen enkele ideetjes aan de orde welke je kunt toepassen om meer plezier te beleven op Chaturbate en daarmede meer winst te behalen.  

Meer informatie vind je hier: Webcam model worden op Chaturbate

Chaturbate apps- en bots gebruiken

Chaturbate behoort namelijk tot een van de eerst cam shows waar het mogelijk was voor modellen om hun cam shows interessanter te maken met behulp van de Chaturbate apps- en bots. Een belangrijk onderdeel van cammen is onder andere de interactie met je fanbase en bots helpen het gemakkelijker te maken. Gebruikers hebben dan de mogelijkheid om tijdens een cam show gebruik te maken van de ‘draai aan het wel’ optie, galg, blackjackoff en de gokautomaat. Zo zijn er veel meer Chaturbate apps- en bots welke je kunt gebruiken tijdens je cam shows. Leden kunnen gebruik maken van de app- en bots optie tijdens je show door met tokens te betalen. Maakt een lid bijvoorbeeld gebruik van de ‘draai aan het wiel’ optie dan kunnen deze het wiel draaien door te betalen middels tokens. Ze kunnen dan een masturbatieshow winnen, een stripshow, een dildoshow en veel meer. Dit maakt het alleen maar interessanter voor gebruikers. 

De tag functie 

Chaturbate is echter niet zonder problemen. Als gebruikers bijvoorbeeld pagina na pagina aan het scrollen zijn op zoek naar interessante modellen, dan kunnen ze zich op gegeven moment afvragen hoe het mogelijk is, dat iemand een model in vredesnaam zal vinden als deze niet over een groot aantal kamers beschikt en niet over een constante stortvloed aan tippers. De tag-functie is in dit geval een geweldige manier om wat bekendheid te krijgen als model. Naast de tag functie kan je je gebruikers ook aanmoedigen om op je te stemmen als ze niet genoeg tokens hebben om die te schenken. Hierdoor kun je ook in de aanbevolen bovenste rij van de Chaturbate website terechtkomen. 

Het dragen van kostuums 

Ook het dragen van kostuums kan je profiel en daarmede je cam shows interessant maken voor gebruikers. Door steeds weer een andere kostuum aan te doen onderscheid je jezelf van alle andere modellen. Gebruikers die je shows bezoeken krijgen steeds weer iets anders te zien en hierdoor blijven je shows interessant. 

Tip geactiveerde speelgoed is eigenlijk een must 

Lovense of Ohmibod tip geactiveerd speelgoed lijkt meer verkeer binnen te halen op Chaturbate. Het is één van de belangrijkste trends, die niet lijkt te zijn weggeëbd. Het is goed om te weten, dat de Lovense Lush 2 erg populair is bij modellen alsook gebruikers. Sybians en sexmachines lijken ook erg populair te zijn op Chaturbate. Je moet dergelijke speelgoed wel registreren om ze te kunnen gebruiken.

Samenwerking met Chaturbate-modellen kan voor iedereen beter zijn

Optreden met andere modellen kan een enorm verschil uitmaken. Dit zal je merken aan je kamer aantallen en tokens, die binnenkomen. Op deze site zijn koppel shows (zowel de mannen als vrouwen) het meest succesvol in vergelijking met andere sites. Als je met andere modellen een show geeft, dan zal je merken, dat je kijkers en fans jullie vragen zullen stellen. De kamer wordt levendig, de kijkersaantallen nemen toe en daarmede ook de tokens, die binnenstromen. 

Vriendelijk en betrokken zijn, dat is waar het om gaat

Leer de kunst om over niets te praten. Wat moet je doen als je aan het cammen bent of voor je camera zit? Je kunt praten over je dag, welke shows je bekijkt, welke videogames je speelt, aankomende inhoud, die je van plan bent te plaatsen op Chaturbate, evenementen waar je naar uitkijkt en veel meer. Je dient ervoor te zorgen, dat je elk lid met tokens, die je kamer binnenkomt, gedag zegt. Hierdoor voelt de gebruiker zich betrokken / gezien en is dan ook eerder geneigd om je show te blijven volgen en tips te schenken. 

Identificeer je grote tippers en moedig ze aan om je privé te nemen

Tijdens het cammen kan het best voorkomen, dat er slechts één of enkele fans zijn, die je tokens aan het geven zijn. Op basis van de kleur van de schermnaam kun je ook uitmaken of de gebruiker veel of weinig tokens bezit. Als het gaat om een gebruiker die mogelijk veel tokens bezit, dan kun je deze aanmoedigen om je uit te nodigen voor een privé sessie. Je kunt dan niet alleen genieten van de één-op-één-interactie, maar je krijgt ook geld van iedereen, die jullie op dat moment aan het bespioneren is. Voor een privéshow kun je al gauw 60 plus tokens per minuut in de wacht slepen.  

Promoot op social media en houd je aan een schema

Als model is het raadzaam om een vast schema aan te houden van de dagen waarop je je cam shows geeft. Je fans hebben dan altijd een beeld wanneer ze je online kunnen verwachten. Hoewel er een e-mailmelding is, komen de meeste Chaturbate berichten van gebruikers in hun spam- inbox terecht. Het is dus handig een vaste uitzendschema aan te houden. Je kunt je gebruikers ook aanmoedigen je te volgen via social media. Je kunt je Chaturbate bio op maat laten ontwerpen en je social media account daaraan koppelen. Bepaalde profielen van gebruikers bevatten ook een standaard tipmenu en een gedeelte waar je je fan beter kan leren kennen. Je kunt ook een lijst met favoriete apps vermelden. Het blijft hard werken als model want het verkeer is niet altijd consistent en het is moeilijk om elke dag op te vallen tussen alle andere modellen. 

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden