Meest gebruikte vibrator op Chaturbate

Meest gebruikte vibrator op Chaturbate

Interactieve sextoys

Meest gebruikte vibrator op Chaturbate
5 november 2020

Veel camgirls op Chaturbate nemen gemiddeld $ 3.000 en meer per maand mee naar huis. Om goed te verdienen heb je echter veel meer nodig, dan alleen schoonheid en zelfvertrouwen. Om een succesvolle webcammodel te zijn heb je onder andere zakelijk inzicht nodig. Je moet manieren bedenken om zoveel als mogelijk fans binnen te halen. Een van de gemakkelijkste manieren om je Chaturbate-tips te vergroten en je fanbase op te bouwen, is door een interactieve tipgestuurde vibrator te gebruiken. Er zijn daarbij namelijk twee manieren waarop camgirls en camboys vibrators gebruiken om met hun publiek te communiceren. Je hebt op de eerste plaats de tipgestuurde vibrators. Deze zijn geprogrammeerd om te reageren op specifieke tiphoeveelheden. En ten tweede heb je de geluidsgeactiveerde vibrators. Deze reageren op het piepgeluid wanneer mensen kantelen. 

Chaturbate camgirl worden? Lees hier meer: Wecam model worden op Chaturbate

De Lovense Lush 2 vibrator behoort tot een van de meest favoriete vibrators, maar er zijn uiteraard veel meer soorten vibrators op de markt. De twee belangrijkste vibrator bedrijven zijn in dit geval Lovense en OhMiBod. In dit artikel maak je onder andere kennis met de meest gebruikte vibrators op Chaturbate. 

Lovense Lush 2

Deze vibrator behoort tot de crème de la crème van alle webcamvibrators. De Lush 2 behoort tot een van de beste tip- geactiveerde seksspeeltjes. In feite kunnen alle Lovense-speeltjes tip-geactiveerd worden gemaakt, zodat ze werken met grote cam-sites, maar de Lush 2 blijft het populairst. Als je vaak een roze antenne uit het ‘poesje’ van een camgirl ziet steken en denkt "wat is dat nou?", Dan is de kans groot dat het een Lovense Lush 2 is. 

Deze vibrator is ontworpen voor intense G-spot stimulatie en is gemaakt van 100% lichaamsveilige siliconen, die hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken is. De lamp van de vibrator nestelt zich mooi tegen je G-spot, met diepe, rommelige trillingen, die afkomstig zijn van de krachtige maar fluisterstille motor in het apparaat. De Lush 2 wordt niet alleen door de camgirls gebruikt, maar ook vaak door camboys. Deze gebruiken de vibrator dan als een anaal Chaturbate-speeltje. Het voordeel van deze vibrator is dat het onbeperkte vibratiepatronen bezit en geeft gulle tippers live controle.  

Bekijk de Lovense toys en krijg korting!

Kiiroo / OhMiBod Esca 2

De Kiiroo / OhMiBod Esca 2 vibrator wordt gezien als de beste G- spot vibrator voor camgirls. Een slankere versie van de Lush 2, is de OhMiBod Esca 2 vibrator. Deze vibrator wordt aangedreven door Kiiroo en is een briljante vibrator voor cammen. Bij gebruik van dit speeltje kunnen gebruikers makkelijk en precies zien wanneer hun favoriete webcammodel plezier beleeft. Voor camgirls daarentegen is het moeilijk om nep-orgasmes of gekreun te maken.  

De OhMiBod maakt verbinding met sites als Chaturbate via de FeelConnect-app, een app die door Kiiroo wordt gebruikt voor speelgoed zoals de Onyx Plus en de Fuse. Net als bij Lovense kun je trillingen instellen om te reageren op bepaalde tip-hoeveelheden. Het visuele element van het licht op dit speeltje helpt om contact te maken met geile fans, die visueel kunnen zien, dat ze je plezier geven. Het voordeel van dit speeltje is, dat het licht geeft bij vibratie, niet al te duur is en tip- gecontroleerd werkt. Het nadeel van dit apparaat is wel, dat de batterijen een beperkte levensduur hebben. 

Bestel gelijk de Esca 2

Lovense Nora

De Lovense Nora staat ook wel bekend als de Rabbit vibrator voor al je interactieve behoeften. Ben jij een fan van rabbitvibrators, die zowel clitoris- als G-spot stimulatie bieden? Dankzij Lovense is er nu een interactief seksspeeltje voor Chaturbate, dat precies voldoet aan de behoefte van de fans van camgirls.  De Nora wordt geleverd met twee vibrerende motoren en een roterende kop voor extra plezier, maar sommige camgirls vinden het niet leuk omdat de roterende kop een beetje luidruchtig is. 

Voor sommige personen is het echter nog beter als de vibrator extra geluiden en knipperende lichten bevat. Het helpt om je kijkers te laten zien, dat het speeltje iets doet. Het voordeel van deze vibrator zijn de dubbele motoren voor clit en G-spot, je hebt controle over lange afstanden en is een ideale tool om te kunnen squirten. Het nadeel van deze vibrator is de korte duur en het geluid welke vrijkomt bij gebruik daarvan. 

Lovense Hush

De modellen, die liever op de ‘achterdeur’ kloppen, maken gebruik van de Lovense Hush vibrator. Deze is een van de beste wifi-gestuurde buttplugs. Een favoriet van zowel camgirls als camboys, de Lovense Hush is 's werelds eerste vibrerende buttplug met app-bediening. Dit apparaat is ontworpen met een spiraalvormig nekpatroon om het glijmiddel in de anus vast te houden. De Lovense Hush is perfect voor lange anale camming-sessies. Als je je extra ondeugend voelt, kun je je overgeven en vibratiecontrole geven aan de hoogste kipper. 

Het voordeel van dit apparaat is dat het een app gestuurde vibrerende buttplug is, een volledig tip geactiveerde vibrator welke in twee maten beschikbaar is. Het nadeel van deze buttplug is dat het slechts één motor heeft. 

Lovense Domi 2

Tot de beste wandstijl webcam vibrator kan de Lovense Domi 2 vibrator gerekend worden. De Domi 2 is een kleine vibrerende massageapparaat op basis van klassieke seksspeeltjes zoals de Hitachi-toverstaf, die de weg vrijmaakte voor dit diepe, spannende vibrerende speelgoed. Als het gaat om sites zoals Chaturbate, heeft dit speeltje ook zeven LED-lichtinstellingen, die een ring rond de toverstaf laten gloeien wanneer deze wordt gebruikt. Geweldig om tips te ontvangen en voor fans om je hoge tips te schenken. Het voordeel van deze vibrator is dat het een interactief webcam-seksspeeltje is in toverstafstijl, bevat felle lichten en zorgt voor diepe intense vibraties. 

Dit zijn enkele van de meest gebruikte vibrators op Chaturbate waar modellen gebruik van kunnen maken. Wil je meer fans aantrekken en wil je veel meer verdienen? Dan kun je het best gebruik maken van een van de tip- gestuurde vibrators en de fans controle laten hebben over de intensiteit van de vibraties. Fans vinden het spannend om te zien hoe je kreunt en orgasmes krijgt door de vibratie van een van deze apparaten. 

Lovense toys overzicht

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden