De grote Chaturbate fooien

De grote Chaturbate fooien

Hoe kun je een groot aantal tips in een keer binnenhalen?

De grote Chaturbate fooien
18 januari 2021

Chaturbate is een gratis webcamsex site waar mannen en vrouwen terecht kunnen voor erotische, ontspannen en plezierige momenten. De site staat vooral bekend om de gratis chats, die over en weer verstuurd worden, masturbatie shows alsook de live seksshow. De modellen op deze site weten als geen ander hoe ze je van erotische entertainment moeten voorzien welke je nooit eerder elders hebt kunnen zien of ervaren. De modellen op deze site proberen natuurlijk zoveel als mogelijk klanten naar hun camera te halen en daarmede ook een groot aantal tips oftewel tokens. 

Het is niet zo makkelijk als je denkt 

Het wilt er soms op lijken, dat camgirls en boys denken, dat ze alleen naakt of halfnaakt voor de camera hoeven te zitten en dat het geld vanzelf binnen zal stromen. Niets is minder waar. Als je echt wilt leren hoe je die enorme tips kunt krijgen waar iedereen het over heeft, moet je precies weten hoe je moet cammen op manieren waardoor de kans groter is, dat de grote tips ook daadwerkelijk binnenstromen.  Je moet dus te weten wat de drijfveer van mensen is om tips te geven aan modellen. (Hoe kun je je aanmelden?)

Camming voor grote tips

Het is goed om te weten, dat gebruikers niet graag tips geven aan een model, als ze hem of haar niet goed kennen. Dit zal dus niet werken als je een grote hoeveelheid tips wil binnenhalen. Mensen houden er immers niet van om zomaar geld aan vreemden te geven. Wil je dus de grote tips binnenhalen, dan moet je een strategie bedenken, dat mensen bekend raken met je. Je moet je publiek dus echte leren kennen. Een van de beste manieren om wat bekendheid bij je kijkers op te bouwen, is door gratis privéberichten te sturen naar je kijkers/ fans. Sommige modellen beginnen vanaf het begin met het in rekening brengen van Privéberichten. Echter zal je merken, dat het je juist beperkt om bevriend te raken met je kijkers en of fans. 

Privé berichten versturen en ontvangen 

Een prive bericht kan ertoe bijdragen, dat je publiek je leert kennen en helpt een vertrouwensband met je op te bouwen, die het zoveel gemakkelijker maakt om in de toekomst door hen getipt te worden. Veel modellen raken gefrustreerd door privéberichten omdat ze lijken te denken, dat als de man met wie ze een uur hebben gepraat, die sessie geen tips geeft, ze hun tijd hebben verspild. Dat is niet altijd het geval, aangezien veel kijkers meerdere dagen met je moeten chatten voordat ze zich op hun gemak voelen om een ​tip te geven. En als ze dat eenmaal doen, kan het geweldig zijn. 

Nog geen model? Klik dan hier!

Wees ook geduldig 

Je moet in feite veel geduld hebben en bereid zijn om op de lange termijn te kijken. Als je veel tijd investeert in privé chatten met leden, die op potentiële kippers lijken, kan dit naarmate de tijd vordert veel opleveren. Maar hoe weet je welke leden potentiële tippers zijn en welke alleen freeloaders zijn, die nooit een token zullen geven? Je kunt in dit geval naar het aantal beloningspunten van een gebruiker kijken. Deze punten worden toegekend op basis van het aantal tokens, dat het lid op de site heeft gekocht. Dat is de beste manier om een ​​potentiële tipper te identificeren, aangezien je weet, dat een man met hoge beloningspunten in het verleden veel tokens heeft gekocht en uitgegeven, en waarschijnlijk ook wat aan jou zal uitgeven als hij er klaar voor is. (lees hier meer over hoe je uitbetaald kunt worden)

Controleer het kleurniveau 

Op Chaturbate kun je het kleurniveau van het lid bekijken. Iedereen wiens gebruikersnaam in lichtpaars of donkerpaars verschijnt, heeft in de afgelopen twee weken een aanzienlijk aantal tokens getipt, donkerpaars is daarbij het beste. Concentreer je verder op die jongens en wijs een lagere prioriteit toe aan leden met blauwe namen, deze hebben aanzienlijk minder tips gegeven. Leden waarvan de gebruikersnamen grijs zijn, kun je vrijwel negeren, ze hebben geen tokens en hebben de afgelopen 2 weken helemaal geen tips gegeven.

Sterke vriendschappen opbouwen 

Als je eenmaal een aantal sterke vriendschappen hebt opgebouwd met leden, die in het verleden goede tips hebben gegeven, zul je merken, dat je steeds grotere fooien krijgt. Die tips zullen komen van kijkers, die je echt als een vriend zien, in plaats van alleen maar een mooi meisje op internet. Dit is hoe grote tips binnenkomen, en als je weet hoe je correct moet cammen, zullen ze steeds vaker voorkomen. Word spraakzaam, bouw relaties op en laat die tip bommen snel en woedend vallen. Dit maakt cammen echt leuk. Je wordt dan beloond voor de goede show welke je elke dag weer neerzet. Je weet dan ook, dat je een goede ‘job’ doet. 

Probeer ook steeds meer volgers binnen te halen 

Hoe meer volgers je op de site hebt, hoe groter de kans is, dat leden zullen tippen en dat er plots een grote tip binnenkomt. Allereerst is het van belang je kijkers regelmatig te begroeten. Door ze te begroeten, voelen sommigen van hen zich speciaal voor je, en daardoor blijven ze en klikken op de knop "Volgen" om je te volgen. Wordt ook sociaal. Het wordt aanbevolen, dat je zoiets als een Twitter-account hebt, waar je je kijkers op de hoogte houdt wanneer je online gaat en wat je van plan bent. Het is goed om daarbij ook zeer responsief te zijn. Reageer op je kijkers. Beantwoord hun vragen en begin goede gesprekken.

Probeer niet te wachten tot je kijker een privéshow start. Sommige omroepen stellen de prijs van hun privéshows mooi op de laagste in de markt, maar vertrouwen er sterk op, dat ze de tijd van hun kijkers verspillen wanneer de privéshow wordt gestart door dingen te schrijven als 'Hoe gaat het? Waar kom jij vandaan?" Als je dat doet, kan je die tips voor altijd kwijt raken en kan hij of zij je een lage beoordeling geven, waardoor anderen een waarschuwing krijgen wanneer ze je een tip proberen te geven, zelfs als je je beoordelingen verbergt. Wees verder levendig. Zorg ervoor, dat je voldoende hebt geslapen voordat je begint met je uitzendingen begint. Je zal er dan fris en gelukkig uitzien Gebrek aan slaap kan ervoor zorgen dat je er ouder, saai, verdrietig en depressief uitziet - zelfs met make-up op. Genoeg tips en tricks om vanaf vandaag grote tips binnen te halen op Chaturbate. (hier vind je meer tips hoe je meer geld kunt verdienen)

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden