Meer kijkers trekken naar je cam show

Meer kijkers trekken naar je cam show

Waar kan ik wat aan doen en waar niet?

Meer kijkers trekken naar je cam show
2 september 2021

Zonder je fans en kijkers zou niemand je een fooi geven. En hoewel sommige cammeisjes en -jongens erg succesvol kunnen zijn met een klein publiek, hebben anderen misschien een flink aantal kijkers nodig om echt als model op Chaturbate te werken. De eerste vraag is natuurlijk: “hoe trek je überhaupt kijkers naar je cam shows?” Dit gaat gelukkig grotendeels vanzelf. Vooral als je net een nieuw model bent. Maar hoe kun je bouwen aan een fanbase en waarom krijgen sommige modellen meer fans dan andere modellen?

Meer informatie vind je hier: Wecam model worden op Chaturbate

Vind iets dat jou speciaal maakt

Als model zal je misschien het voorstel krijgen om aan sociale netwerken te doen, zoals het gebruik van Twitter voor je Chaturbate-netwerk. Maar de waarheid is, dat dat niet voor een ieder werkt.  Er zijn enkele modellen met het Twitter-logo op hun profiel. Desondanks krijgen ze toch een laag aantal kijkers. Het belangrijkste dat je moet doen, is je kijkers plagen. Als je bijvoorbeeld gelooft, dat je sexy voeten hebt en voetfetisjisten waardeert, plaag ze dan met je voeten. Hoe meer je plaagt, hoe meer mensen je camera zullen volgen. Je volgers op Chaturbate leveren in feite een grote bijdrage aan je succes, aangezien ze je kijkers waarschijnlijk zullen laten weten wanneer je je liveshow inschakelt. Vind iets waar je goed in bent en maak daar optimaal gebruik van. De meeste mensen op Chaturbate zoeken niet naar de perfecte vrouw, maar naar iemand die dichtbij zou kunnen staan. De girl next door. 

Help ik krijg nog steeds geen bezoekers!

Helaas hebben sommige modellen minder geluk dan andere. Dit wordt onder andere ‘minder fortuinlijk’ genoemd omdat het wordt veroorzaakt door iets, dat de uitzender waarschijnlijk niet kan oplossen. Elke model in de zogenaamd slechte kant van een van deze categorieën kan het erg moeilijk vinden om het op Chaturbate te maken, zelfs als de camshow op een van Chaturbate's periodieke 'Broadcaster Spotlights' staat (waar de Chaturbate-beheerders regelmatig een promotieblog schrijven voor een uitgekozen omroep). Enkele van de mogelijke categorieën zijn:

  • Geslacht. 

De meeste vrouwen halen het eerder op Chaturbate dan mannen. Dit is nogal voor de hand liggend; de belangrijkste reden dat dit gebeurt, is dat er op Chaturbate meer heteroseksuele mannen zijn, die hongerig zijn naar virtueel seksueel genot dan vrouwen.

  • Je lichaamsversiering 

Als je tatoeages of piercings hebt, kun je uit de gratie raken, tenzij je toevallig mensen aantrekt, die van dit soort dingen houden of er fetisjen voor hebben. Beweren dat of daadwerkelijk drinken of roken kan ook je kansen op succes op Chaturbate aanzienlijk vergroten of verkleinen. (Alcohol Drinken tijdens een live uitzending is verboden door Chaturbate.)

  • Etniciteit. 

Het is jammer dat etniciteit nog steeds een rol speelt bij iemands succes, waar dan ook. Dit is nogal ongebreideld op Chaturbate, hoewel het alleen door de kijkers wordt uitgevoerd en niet de schuld van Chaturbate zelf is. Veel kijkers geven de voorkeur aan bepaalde etniciteiten. Dus als je buiten specifieke etnische groepen valt, dan heb je helaas waarschijnlijk pech.

  • Nationaliteit. 

Dit lijkt bijna op het etniciteit probleem, behalve dat men in de meeste gevallen zijn of haar nationaliteit kan verbergen. Maar toch zouden veel nationalistische kijkers nooit permanente volgers of kijkers worden van modellen, die hun nationaliteit verbergen. De meeste modellen, die hun nationaliteit proberen te verbergen zijn afkomstig uit Oost-Europese landen en Arabië. Vooral veel Russen, Roemenen en Arabieren hebben de neiging hun nationaliteit te verbergen of beweren uit "Europa" of "Azië" te komen. Dit komt mogelijk vooral vanwege het feit, dat een groot aantal kijkers de voorkeur geeft aan West-Europeanen en Amerikanen, hoewel dit niet officieel is geverifieerd. En als je geen vloeiend Engels kunt spreken of schrijven, staan kijkers niet echt te popelen om je cam shows te bezichtigen. 

  • Leeftijd. 

Veel kijkers hebben interesse in bepaalde leeftijdsgroepen. Als je op een bepaald moment buiten de leeftijdscategorie valt waar kijkers de voorkeur aan geven, heb je helaas pech. De kans is dan groot, dat je weinig (betaalde) kijkers zal krijgen tijdens je cam shows. 

  • Uiterlijk

Bepaalde schoonheidsnormen worden door veel kijkers op Chaturbate verwacht. Dit betekent, dat als je niet aan een van deze normen voldoet (waaronder de vorm van je hoofd, neus, oren enz.), je pech hebt. De grootte van je billen, borsten, enz. zal voor veel kijkers van belang zijn. Als je nepborsten hebt, kun je ofwel enorm slagen of enorm falen, afhankelijk van de voorkeuren van je kijkers op een bepaald moment.

Soms is het het beste om dergelijke nadelen te negeren, omdat de smaak van mensen in de loop van de tijd kan veranderen. Wetende dat 1 van de nadelen op jou van toepassing kan zijn, betekent niet gelijk dat je het nooit zult redden. Houdt rekening met het feit dat je sommige dingen niet kunt veranderen en focus op de dingen waar je wel invloed op hebt.  Met een grotere inzet en inspanningen tijdens je show, kan ook jij slagen en behoren tot de meest succesvolle webcam modellen! 

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden