Dagelijkse uitbetalingen!

Dagelijkse uitbetalingen!

Dagelijkse uitbetalingen!
23 juni 2020

Op Chaturbate zijn er twee manieren om toegang te krijgen tot dagelijkse uitbetalingen. Als eerst kun je via de startpagina van de site, na ingelogd te hebben, gaan naar Broadcast Yourself en dan klikken op het tabje "Token Stats". Verzilver hier het gewenste aantal tokens door op de knop "Omzetten in contant geld" te klikken. Zodra je wordt omgeleid naar de pagina "Statistieken", zie je het "Aangevraagde bedrag". Dit toont je het dollarbedrag aan tokens, die je hebt geconverteerd. Om je dagelijkse uitbetaling te ontvangen, klik je dan op de knop "Aanvraag indienen". Houd er rekening mee, dat je alleen een dagelijkse uitbetaling kan ontvangen tussen maandag en vrijdag vóór 01.00 uur MST.

Wat is het dagelijkse uitbetalingsprogramma?

Dagelijkse uitbetalingen bieden cammers de mogelijkheid om hun geld sneller te ontvangen. In de Verenigde Staten gevestigde cammers moeten al twee normale uitbetalingen hebben ontvangen en Internationale omroepen moeten al vier normale uitbetalingen hebben ontvangen. Voldoe je nog niet aan de gestelde kwalificaties? Neem dan contact op met de klantenservice voor verdere ondersteuning. 

Omroepen mogen pas een dagelijkse uitbetaling aanvragen nadat ze hun tokens in "Token Stats" hebben uitbetaald. Als je je tokens niet converteert, zie je geen enkel bedrag om een ​​dagelijkse uitbetaling aan te vragen. Zodra je tokens zijn geconverteerd, zie je je geld in het vak "Beschikbaar bedrag".
Wanneer ontvang ik mijn dagelijkse uitbetaling?

Word nu model!

Dagelijkse uitbetalingen worden elke werkdag verwerkt. Als je via Paxum ontvangt, zou je je dagelijkse uitbetaling binnen 1 werkdag moeten ontvangen. Als je via Cheque, ACH of Bankoverschrijving ontvangt, wordt je betaling de volgende werkdag verzonden. Voorbeeld: als je een dagelijkse overboeking op vrijdagavond aanvraagt, wordt deze pas op maandagochtend verzonden.

Wat is de vergoeding voor een dagelijkse uitbetaling?

Er is een vergoeding van $ 3,95 voor het gebruik van dagelijkse uitbetalingen. De vergoeding wordt slechts één keer per dag in rekening gebracht, dus je kunt binnen dezelfde dag meerdere keren een bedrag aan je dagelijkse uitbetalingsverzoek toevoegen en er wordt slechts één vergoeding in rekening gebracht.

Wat is het minimumbedrag dat ik kan aanvragen voor een dagelijkse uitbetaling?

Je hebt minimaal $ 20,00 aan geconverteerde tokens nodig voordat je een dagelijkse uitbetaling voor Cheque, ACH of Paxum kunt aanvragen. Je hebt minimaal $ 1.000,00 aan geconverteerde tokens nodig voordat je een dagelijkse uitbetaling voor Wire kunt aanvragen. Als er ook verwerkingskosten in rekening worden gebracht voor de gekozen betalingsmethode, moet het "Beschikbare bedrag" de vergoeding naast het bovengenoemde minimum dekken.

Hoe vraag ik een dagelijkse uitbetaling aan?

Je kunt een dagelijkse uitbetaling aanvragen onderaan https://chaturbate.com/affiliates/stats/. Als je in aanmerking komt, zie je een sectie met de titel Dagelijkse uitbetaling aanvragen. 

Hoe wijzig ik mijn betalingsgegevens?

Zodra je je betalingsgegevens hebt opgegeven, moet je de klantenservice e-mailen om je minimale betaling- of betalingsadres te herzien. Als je cheques ontvangt en je het postadres in ons bestand moet wijzigen, stuur ons dan het adres waarnaar je de cheques wilt mailen en Chaturbate zal je gegevens bijwerken. Ga naar https://chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/ als je je huidige betalingsgegevens wilt bekijken.

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden