Verificatie van de leeftijd van Chaturbate modellen

Verificatie van de leeftijd van Chaturbate modellen

Hoe kan ik worden geverifieerd op leeftijd?

Verificatie van de leeftijd van Chaturbate modellen
27 augustus 2020

Om tokens te kunnen ontvangen via Chaturbate moet je leeftijd geverifieerd worden. Bij de verificatie van je leeftijd en je identiteit is het volgende van belang:

  • Een ieder, die op de camera verschijnt, moet een artiestenovereenkomst voor het desbetreffende account voltooien.
  • Dien een duidelijke foto en of scan in van een geldig, door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs (ID) voor jezelf en elke andere persoon, die deelneemt aan je camshows. ID's moeten informatie bevatten als je naam, geboortedatum, vervaldatum en uitgegeven datum.

In bepaalde gevallen kan van je worden gevraagd om foto's te maken van zowel de voor- als achterkant van je identiteitsbewijs. Daarnaast moet je een duidelijke foto van jezelf en elke deelnemende persoon met hun door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs naast hun gezicht indienen (close-upfoto met leesbare hoofdtekst). Als een persoon routinematig erg verzonnen of gekostumeerd is terwijl hij op de camera zit, kun je ook een extra foto van die persoon als zodanig (met zijn of haar ID) verstrekken, die toekomstige ID-problemen kan helpen voorkomen.

Meer informatie vind je hier: Webcam model worden op Chaturbate

Identificatie

Het is verder belangrijk om te weten, dat de beheerders van deze site geen papieren of handgeschreven ID’s accepteren of ID's die zijn geblokkeerd.  Als je ID bijna verloopt, is het van belang om een nieuwe ID te uploaden vóór de vervaldatum om problemen met je account te voorkomen. Uiteraard krijg je ook een melding van de site, dat je ID bijna is verlopen.

Als een ID-foto is geweigerd, dan kun je een betere ID-foto uploaden, upload niet dezelfde foto die is geweigerd, want dat zal de goedkeuring van je account alleen maar vertragen. Mogelijke problemen met een ID, die ertoe kan leiden dat deze wordt geweigerd, zijn:

  • De ID is onscherp (wazig beeld)
  • De ID is te klein (geen miniatuurfoto's - de kleinste letters van de ID moeten leesbaar zijn)
  • De ID is verduisterd (vingers of andere objecten die de ID bedekken - houd de ID bij de rand vast)
  • De ID is afgesneden (te lang bijgesneden)
  • De ID is gespiegeld (foto van een ID gemaakt in een spiegel kan niet worden gelezen)
  • De ID is laag contrast (flitsreflectie of slechte verlichting maakt ID / persoon moeilijk te zien)
  • De ID is een geroteerde afbeelding (zorg ervoor dat de afbeelding rechtop staat)

Houd er rekening mee dat als iemand anders op je camera wil verschijnen, ze eerst de bovenstaande identificatie moeten uploaden op http://chaturbate.com/accounts/age_verification/ en een artiestenovereenkomst voor je account moeten voltooien.

Als je de verificatie niet voltooit voor iedereen, die op je camera verschijnt, verlies je je vermogen om tokens te ontvangen en mogelijk uit te zenden.

Hoe verstuur ik tokens naar omroepen?

Tokens kunnen alleen worden verzonden naar modellen, die zijn geverifieerd op leeftijd. Om een ​​tip naar een model te sturen, kun je klikken op de groene knop "Tip verzenden" onder het cameravenster. Een snelkoppeling om een ​​fooi te geven in de chat is door "/ tip 50" te typen, waarbij je het nummer vervangt door een bedrag dat je als fooi wilt geven. Om een ​​tip naar een offline model te sturen, kun je klikken op de groene knop 'Tip verzenden' boven de biografie van het model.

Nog geen model? Klik dan hier!

Reacties

Wij zijn een stel woonachtig in brazilie, nederlands en braziliaans. Mijn vrouw spreekt en schrijft alleen braziliaans, is er dan alleen communicatie mogelijk met braziliaans sprekende klanten? Of is er ergens een vertaaloptie die engels snel vertaald in braziliaans en vice versa? Hoop op antwoord

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden