Het belang van goede equipment 

Het belang van goede equipment 

voor Chaturbate modellen

Het belang van goede equipment 
1 oktober 2020

Wil je als model succesvol zijn op Chaturbate en op welke andere cam site dan ook, dan is het van belang, dat je wel goede equipment tot je beschikking hebt. Je moet onder andere rekening houden met de kwaliteit van je camera, de verlichting in de ruimte waar je de opnames zal maken en accessoires, die zeker niet mogen ontbreken. 

Nog geen model? Leer hier meer: Wecam model worden op Chaturbate

Een goede webcam 

Om ervoor te zorgen, dat je een stream van hoge kwaliteit krijgt bij het uitzenden, is het raadzaam om te investeren in een High Definition (HD) webcam, die kan streamen met minimaal 1080 pixels. Het populairste webcam merk is Logitech. Als extraatje hebben Logitech-camera's ook geweldige ingebouwde microfoons. 

Zorg voor goede verlichting in je opname ruimte 

Het is van belang om voor goede verlichting te zorgen in de ruimte waar je je cam show zal opnemen. Donkere schaduwen kunnen een mooie uitzending verpesten. Als je thuis bureau lampen of lampen hebt, probeer ze dan aan te passen zodat ze je uitstraling op de stream verbeterd. Je wilt daarbij zoveel als mogelijk donkere schaduwen vermijden, vooral op je gezicht. Je kunt online veel verlichtingssets vinden voor je webcam opstelling. Alle aandacht is tijdens een cam show op jouw gevestigd en dan is het van belang, dat de verlichting goed is zodat een ieder je goed kan zien. 

Accessoires mogen zeker niet ontbreken 

Maak je camshows vele malen leuker met lingerie, kostuums, pruiken, camkamer accessoires, ook geweldige gesprek aanzetten, of zelfs cosplay. Het is raadzaam om een ​​Amazon-verlanglijst te maken met items, die je wilt en nodig hebt en deze toe te voegen aan je Chaturbate-profiel. Vraag je fans om je te helpen bij het verbeteren van je uitzendingen met nieuwe garderobe toevoegingen, een laptop, webcam en verlichtingsapparatuur. Fans willen je gelukkig en succesvol zien, ze helpen je graag verder. 

Technische vereisten

Modellen kunnen de in-browser omroeporganisatie van Chaturbate of externe encoder software zoals Open Broadcaster Software (OBS) gebruiken. Het opzetten van OBS is wat extra werk; Het geeft je echter meer controle over de kwaliteit van je uitzendingen. Hoe dan ook, om een ​​stream van hoge kwaliteit te hebben, heb je een sterke internetverbinding en een computer met hoge prestaties nodig. 

Upload bandbreedte

Het is raadzaam om voor wat betreft internet een downloadsnelheid van minimaal 20 megabits per seconde (Mbps) en een uploadsnelheid van 5 Mbps te hebben als standaardkwaliteit. Om HD te streamen heb je 10 Mbps of meer upload bandbreedte nodig.  

Haal het meeste uit je internetverbinding door een bekabelde Ethernet-kabelverbinding te gebruiken in plaats van WiFi. Als je wifi gebruikt, probeer dan zo dicht mogelijk bij de draadloze router te zijn. Controleer verder altijd of er geen anderen op je netwerk zijn, die bandbreedte-zware toepassingen gebruiken terwijl je aan het streamen bent. 

In-browser omroep & Open Broadcaster Software (OBS) instellen

De in-browser omroep op Chaturbate is een geweldige manier om snel te beginnen met streamen. Selecteer je webcam, microfoon en resolutie en klik op 'Uitzending starten'.

Als je bereid bent om de extra instellingen uit te voeren, kun je met OBS je stream aanpassen en krijg je meer flexibiliteit bij het gebruik van overlays en animaties. 

Nog geen model? Klik dan hier!

Reacties

Ik hoor nog steeds mijn eigen gedachte:Waarom van je niet live.Show nu body.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden