Privé shows op Chaturbate bekijken

Privé shows op Chaturbate bekijken

31 januari 2017

Wat is een privé show op Chaturbate?

prive shows chaturbatePrivé shows geven de kijkers op Chaturbate de kans om broadcasters in een kamer te krijgen voor jezelf. En voor de broadcaster kan het een makkelijke manier zijn om sneller tokens te vergaren omdat ze tickets kunnen verkopen en tokens per minuut kunnen vragen voor een show.

Hoe spy ik op bij privé shows?

Als er een show is van een bepaalde broadcaster waar je op zou willen spyen, dan moet je naar hun account gaan en kiezen voor “spy on this private show”. Je kunt ook naar de “spy shows” tab om alle broadcasters te zien die al in een privé show zitten. Je moet een bepaald minimum aan tokens hebben om te kunnen spyen op een show. Daarna is het betaald per minuut.

Hoe start ik een privé show?

Je kunt privé shows starten door te klikken op “start private show” onder de broadcaster’s camera beeld. Je krijgt dan een pop up met de prijs per minuut en er wordt aangegeven als je een opgenomen filmpje krijgt na de show. Let er wel op dat je eerst een overeenstemming bereikt met de broadcaster om een privé show te geven. prive shows chaturbate starten

Hoe koop ik een ticket voor een show?

De broadcaster geeft een prijs aan voor een ticket. Als je dat bedrag aan tokens tipt, krijg je automatisch een ticket. In geval de broadcaster een code heeft voor de show, krijg jij die code nadat je het bedrag getipt hebt. Als de show begonnen is krijg je dan de mogelijkheid om de code in te toetsen.

Nu gratis webcam seks

Reacties

Goeden dag heb een vraag kan de dame mij ook zien tijdens een prive cam.mvg frank

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden