Hoe kan ik op Chaturbate webcammen?

Hoe kan ik op Chaturbate webcammen?

17 januari 2017

Hoe krijg ik de “HD”-tag op mijn cam?

De HD-tag geeft aan dat de kwaliteit van je broadcast in high definition is. Om deze tag te krijgen moet je aan de volgende eisen voldoen:

 1. Je moet een bandbreedte hebben die de hoge kwaliteit aankan. Zorg ervoor dat andere websites en programma’s niet aan zijn wanneer je met een broadcast begint.
 2. Je moet een medium kwaliteit of hogere broadcast doen.
 3. Je moet de Flash 11 versie van de broadcaster gebruiken. Als je het nog niet gebruikt krijg je daar melding van voor de broadcast.

Nog geen model? Klik dan hier!

Wat is FPS en hoe verbeter ik dit?

FPS staat voor ‘Frames Per Second’ en heeft te maken met de kwaliteit van je broadcast. Om dit te  verbeteren kun je het volgende doen:

 • Sluit andere websites en programma’s die veel van de beschikbare bandbreedte gebruiken wanneer je begint te broadcasten.
 • Sluit programma’s en links naar andere sites op je computer die je niet nodig hebt.

Hoe kan ik iemand toevoegen aan mijn broadcast?

Je kunt je eigen broadcasts doen maar als je iemand erbij wilt brengen om samen met jou een broadcast te doen, dan dien je dat eerst aan te geven aan Chaturbate. Je moet dan de identificatie van de persoon opsturen en ze moeten een ‘performer agreement’ tekenen. Als je dit niet doet wordt het onmogelijk om tokens te ontvangen en je kunt ook de mogelijkheid tot een broadcast verliezen.

 1. Iedere persoon die erbij komt op jou cam moet een performer agreement
 2. Iedere persoon moet twee foto’s opsturen. Eentje van hun ID en een ander waar ze hun ID naast hun gezicht houden. De ID moet een officieel legitimatiebewijs zijn. Hierop moet staan:
 • Naam
 • Geboortedatum
 • Vervaldatum
 • Datum van afgifte
 • Het moet voorzien zijn van een foto.

Soms moet een foto van voor en achteren van de ID genomen worden. Als de ID kaart vervalt of binnenkort zal vervallen, zal je een melding krijgen van Chaturbate. Dan dien je een nieuwe foto op te sturen. Wanneer een foto niet geaccepteerd wordt moet je een betere foto opsturen. Niet dezelfde foto dus.  Je moet erop letten dat:

 • De foto’s niet uit focus zijn (dof).
 • Alles moet duidelijk zichtbaar en leesbaar zijn.
 • Niets mag in de weg van de ID zijn (vingers, schaduws, etc)
 • De foto moet genoeg licht hebben maar ook niet te licht dat het niet leesbaar is.
 • De volledige grootte moet waarneembaar zijn. Let erop dat je niets weg cropt.
 • De ID moet niet omgekeerd zijn.

Welke soort legitimatie mag ik gebruiken om mezelf te laten verifiëren?

Toegestane legitimatie:

 1. Rijbewijs
 2. Passpoort
 3. ID van het leger
 4. ID van de overheid

Niet geaccepteerde legitimatie:

 1. Vergunning
 2. Tijdelijke ID
 3. Geboorteakte

Welke speelgoed mag ik gebruiken op een broadcast?

Extreem grote seks speelgoed of speelgoed in de vorm van dieren of van het dierlijk geslacht zijn niet toegestaan. Ook andere objecten die niet gemaakt zijn om als seks-speelgoed gebruikt te worden zijn verboden. De zogenaamde “Fox tailButtplugs” en “Tailbuttplugs” zijn wel toegestaan. Alleen speelgoed dat uitsluitend gemaakt is voor seksuele bevrediging is dus toegestaan. Voor meer informatie hierover kun je naar Customer Support.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden