Hoe word je een Chaturbate camgirl?

Hoe word je een Chaturbate camgirl?

20 juli 2017

webcam model / camgirl wordenCamgirl worden? Deze pagina legt stapsgewijs uit hoe het er precies aan toe gaan om een ??webcam model te kunnen worden. Dit is voor de nieuwkomers van deze industrie die geen idee hebben waar/hoe te beginnen aan webcam-modelling.

Je camgirl webcam apparatuur

Het eerste wat je moet doen als je een camgirl wilt zijn, is om ervoor te zorgen dat je apparatuur goed is, en dat betekent je computer en je webcam. Een laptop die in de laatste paar jaar gekocht is zou wel geschikt moeten zijn voor camming; hoe krachtiger de CPU en RAM, hoe beter. Wat de webcams betreft, maakt Logitech meestal de beste. De reden dat deze webcams geschikt zijn voor het cammen is omdat de HD-modellen uitstekende video- en audiokwaliteit hebben, zodat je kijkers je goed kunnen zien en horen. Dit is belangrijk omdat hoe beter je kijkt en klinkt, hoe waarschijnlijker het is dat mensen in je chatkamer opgewonden raken. Heel veel modellen staan er niet bij stil hoe belangrijk je apparatuur is. Als je het geld niet hebt om een ??goede webcam te krijgen, maak je geen zorgen. Zelfs de ingebouwde laptop camera kan genoeg zijn om te starten totdat je genoeg gespaard hebt om een ??fatsoenlijk HD-model te kopen. Ik zou de Logitech C920 aanbevelen, het is een geweldige webcam die door veel camgirls gebruikt wordt. Wat de internetverbinding betreft is het beter als je kabelinternet hebt. Indien je ADSL hebt moet je testen en experimenteren om te zien of je snelheid goed genoeg is om te kunnen cammen.

Cam Site Sign-up

Als je eenmaal de juiste apparatuur hebt is de volgende stap beslissen op welke cam-site je je camgirl carrière wilt starten. Ik zou het sterk aanbevelen dat nieuwe modellen starten bij Chaturbate omdat het op dit moment de site is met het meeste verkeer. Het is moeilijk om daar snel en veel geld te verdienen, maar als je er minstens een paar weken bij blijft, zul je waarschijnlijk genoeg volgelingen binnenkrijgen om enorm veel tokens in het laadje te slepen. Voor het cammen hoef je je trouwens niet bij een studio aan te sluiten. Nadat je bij Chaturbate bent aangemeld, ben je nu klaar om een ??camgirl te worden! Het is bijna tijd voor de uitzending. Eén ding dat je moet begrijpen is dat je echt wat tijd nodig hebt om te leren hoe je je chatroom kunt beheren. Chaturbate heeft "apps and bots", welke modellen kunnen gebruiken om de chatervaring voor hun kijkers interessanter te maken door tips te geven en tips te stellen. Je hoeft niet te weten hoe je de apps en bots gebruikt om te slagen als camgirl, maar het helpt wel als je een beetje weet over de werking ervan. Ga gewoon op de cam en experimenteer met een aantal van hen, zodat je een idee krijgt over hoe ze je kunnen helpen om jouw kamer te runnen. Token Keno is een geweldige om mee te beginnen, en het is waarschijnlijk de meest populaire app op de site op dit moment.

Een cam-modelnaam kiezen

camgirl naam webcam modelVoordat je je aanmeldt op jouw account bij Chaturbate, moet je zorgvuldig nadenken over wat jouw modelnaam zal zijn. Het is belangrijk dat je probeert een naam te kiezen die cool en gedenkwaardig is, maar dat niet door iemand anders gebruikt wordt zodat fans niet verward raken. Je kunt bijvoorbeeld door te bladeren in een tijdschrift een aantrekkelijk woord vinden en dit vervolgens koppelen aan een veel gebruikte voornaam. Bijvoorbeeld je neemt Lisa, en koppel het met een woord als "masters" voor " Lisa Masters." (een internationale naam werkt wel beter, zeker als je ook veel voor Engelstalige klanten op treed) Je zou ook schuiner kunnen gaan als je dat leuk vindt, het ligt helemaal aan jou. Probeer het gewoon aan te passen zodat het past bij de persoon. Nadat je een naam hebt die je wilt, google het eventjes om ervoor te zorgen dat er geen andere modellen zijn met dezelfde naam. Het is een goed idee om een ??paar video's te maken die je kunt verkopen op je Chaturbate-profiel, omdat video's populair zijn en het is een makkelijke manier om tokens te krijgen. Je kunt de video's uploaden via jouw account en de prijs instellen voor elk. Dan, als iemand er een koopt, krijgen ze automatisch een downloadlink. Het is een geweldige optie en maakt Chaturbate opvallend, omdat er weinig andere cam sites zijn die dit hebben.

Bezoekers krijgen en getipt worden

Zodra je klaar bent om uitzendingen te starten, moet je weten hoe je je chatroom moet maken tot een leuke plek om bezoekers te trekken. Spraakzaamheid en vriendelijkheid helpen altijd veel. Lach en wees gewoon jezelf! Het komt echt door als je ontspannen bent en een goede tijd hebt, dus graag een drankje of twee voordat je voor de eerste keer op cam gaat. Het helpt je om losser te zijn en makkelijker te praten. De eerste stap is om de vriendschappen met je kijkers op te bouwen, waarmee je later het grote geld kunt verdienen. Dit brengt me bij tips. Nou, tippen is eigenlijk een beetje ingewikkeld. Je zou denken dat het wanneer je gewoon een mooi meisje bent dat bereid is om naakt op de cam te zijn genoeg is, waardoor mensen snel kunnen tippen. Nee, het is niet zo simpel. Eigenlijk willen kijkers meisjes tippen die zij kennen en leuk vinden. Ze gaan niet zomaar een vreemdeling tippen ook al is ze hot en niet bereid om iets te doen. Nou, dat is niet helemaal waar ... soms is een camgirl hot en persoonlijk en geestig en perfect op alle andere manieren. Maar de meeste moeten wel voor tips werken! De beste manier om tips te verdienen is om je publiek te laten voelen dat ze je vrienden zijn. Kijkers zullen je tippen als ze het gevoel hebben dat je hun vriend bent - dat is wanneer de echte tokens beginnen te stromen. Praten en grappen met hen zullen het proces beginnen, maar er zijn ook andere dingen die je kunt doen om ze te betrekken en hun aandacht te houden.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden