Meer geld verdienen als Chaturbate model

Meer geld verdienen als Chaturbate model

2 februari 2017

Iedere dag verdienen duizenden mannen, vrouwen en stellen hun brood als online model voor Chaturbate. Dit moet geen verrassing zijn omdat het nooit makkelijker geweest is om je eigen webcam seks business van huis uit te starten. Het enige dat je nodig hebt is een webcam, een redelijk goed werkende computer en een internet connectie met redelijk hoge snelheid. Maar wanneer het erop aankomt om geld te verdienen als een Chaturbate model, zit het moeilijke in de details. Laat mij dat uitleggen.

Nog geen model? Klik dan hier!

Naar de eerste pagina van Chaturbate

chaturbate model omgeving niet afleidenDe meeste Chaturbate modellen verdienen redelijk goed; die tips kunnen aardig oplopen. Maar het geheim om veel geld verdienen op Chaturbate is om geplaatst te worden op de aller eerste pagina van Chaturbate gebruikers. Maar om daar te komen moet je boven de massa uitblinken en vandaag deel ik enkele tips met je hoe je hoger kunt komen te staan om meer geld te verdienen. Het geheim van de lijst van Chaturbate gebruikers is heel simpel. Je dient meer viewers te hebben dan andere gebruikers die op hetzelfde moment online zijn. Tijdens “Prime-Time” betekent dat je tussen 125 – 175 kijkers moet hebben om op de eerste pagina te komen. Als je 1000+ kijkers aantrekt word je bovenaan de lijst, in de eerste twee kolommen, geplaatst. Hier zullen je verdiensten hoog zijn. Houd ook in gedachten dat de tijd van de dag hier een rol speelt. Het is makkelijker om aan top te komen tijdens de rustigere periodes maar je zult dan niet blootgesteld worden aan vele klanten die tippen. Je kunt ondanks dat wel een behoorlijk bedrag verdienen. Dus, wat heb je nodig om de strijd te winnen en aan top te komen? Vreemd genoeg bijna niets. Je moet gewoon alle kleine details juist hebben. Laten we beginnen met de basis.

De apparatuur die je nodig hebt als Chaturbate model

camera chaturbate modelJe apparatuur speelt de grootste rol. Als je serieus bent om een model te worden voor Chaturbate, doe het dan niet goedkoop. Een paar extra euro’s uitgeven aan het begin zal je helpen om later veel meer te verdienen.

  1. Het belangrijkste dat je als Chaturbate model nodig hebt is bandbreedte; schaf de snelste internetconnectie aan die in je budget past. De connectie heeft een download- en upload snelheid. De upload snelheid is zeer belangrijk omdat dat bepaald hoe snel je computer het beeld kan versturen naar je kijkers. Als je geen snelle en toegewijde internet connectie hebt (welke betekent dat je kamergenoten geen Netflix kunnen kijken terwijl je een broadcast doet) zal het heel moeilijk zijn om op de eerste pagina terecht te komen. Jongens hekelen het om cam-meisjes te bekijken met een traag, vastlopend beeld. Ze zullen je kamer binnen no-time verlaten.
  2. Het tweede dat je nodig hebt is een webcam. Het verschil in prijs tussen een goede en een uitstekende webcam kan op z’n mist € 30 zijn. Ga altijd voor een beter product. Koop een webcam met HD resolutie en ingebouwde H.264 video compressie. Dit zal je computer en je hoge internet connectie helpen om op hun piek te functioneren. Ik beveel altijd de Logitech C920 HD webcam (of een vergelijkbare webcam uit die klasse) aan. Dit is een uitmuntende webcam voor Skype ingeval je een privé cam-to-cam seks show wilt houden voor klanten.
  3. Het laatste deel van de apparatuur die je nodig hebt is een computer. Gelukkigerwijs zijn computers geen luxe meer waardoor je het voor redelijke prijzen kunt aanschaffen. Iedere machine met een Intel Core i5 processor (of beter) is geschikt hiervoor. Nogmaals, probeer geen centen te besparen, koop een fatsoenlijke computer en vermijd het om programma’s erop te installeren die niets te maken hebben met je werk. Je wilt je computer goed en snel houden. Extra programma’s die op de achtergrond functioneren zullen je webcam show alleen maar vertragen.

Nu je de goede apparatuur hebt ben je halverwege daar. Onthoud wat ik aan het begin van dit artikel zei: het moeilijke zit in de details. En wie de details juist krijgt, zal uiteindelijk veel meer geld verdienen.

Verlichting zorgt voor een betere webcam show

goede verlichting chaturbate modelHet eerste details is verlichting. Ik begrijp nog steeds niet hoe zoveel webcam modellen dit verkeerd doen. Alle camera’s, of ze nou een simpele point en shoot zijn, een dure DSLR of een computer webcam, zullen het best functioneren en een goede kwaliteit hebben wanneer genoeg licht op objecten schijnt. Toch is het zo dat minder dan 20% van webcam modellen dit juist doet. En het maakt echt HET verschil. Jongens houden van goed verlichte webcam shows. Dus ga maar naar een shop en koop een paar extra lichten voor je kamer, het liefs met een scherm om directe stralen te bedwingen, want je wilt ook niet dat het licht te sterk hard op je neer komt.

Omgeving moet niet afleiden

Je volgende detail waar je voor moet zorg dragen is je omgeving. Het is belangrijk voor jou om comfortabel te zijn, maar je wilt niet op een antieke hobbelstoel een show geven; niet sexy! Als je nou op de vloer of op je bed optreedt, probeer het op een licht gekleurd laken of dekbed te doen. Een lichtgekleurde achtergrond zal de focus op jou richten in plaats van op je omgeving. En meisjes zien er erg sexy uit als ze liggen op een wit laken. Je omgeving maakt uit; besteed er dus tijd aan om het juist te doen. Over de omgeving gesproken, draai geen achtergrond muziek af tijdens een show. Het is irritant en leidt kijkers af van jou. Jongens willen naar jou kijken, dat is waar, maar ze willen je ook leren kennen en ze willen van je houden als je met ze chat. Zuiver geluid is een andere factor dat cam-meisjes heel vaak fout doen. Blijf dicht bij je camera (waarin je microfoon zit) of zelfs beter, investeer in een kabel loze headset. Het laatste zal er voor zorgen dat jongens je stem en kreungeluiden beter kunnen horen. En geloof me, dat zal meer tips en volgers binnen brengen, waarvan je straks zal ontdekken, dat ze evengoed als geld zijn.

Uiterlijke verzorging, interactie en marketing

Nu dat je apparatuur juist is en je een redelijke werkomgeving hebt, zullen we praten over het allerbelangrijkste factor: Jij!

  • Regel nummer een is om er als Chaturbate model altijd zo goed mogelijk uit te zien. Jongens willen naar meisjes kijken met mooi haar, witte tanden en make-up. Lach en de wereld lacht mee met je. Wees open, benaderbaar, onschuldig en interactief. Maar bovenal dien je er goed verzorgd uit te zien. Als je er verveelt en ongeïnteresseerd uitziet, zal je niks anders verdienen dan een trip terug naar de achterste pagina’s van Chaturbate. En dat is niet waar je als Chaturbate model wilt zijn.
  • Regel nummer twee is om interactief te zijn. De beste manier waarop je tips kunt verdienen (en volgers kunt krijgen) is door veel bezig te zijn met je kijkers. Begroet ze wanneer ze komen in je chat-kamer, bedank ze persoonlijk voor tips en stel ze vragen. Informeer ook of ze vragen voor jou hebben. Je zult verrast zijn hoeveel tips je kunt vergaren alleen maar door te praten met je kijkers. En wees ook niet te snel met het prijsgeven van al je ‘verassingen’. Leer hoe je de kijkers moet plagen- als ze genieten van wat ze zien, zullen ze geen haast hebben om de kamer te verlaten.
  • Regel nummer drie is om te vragen voor volgers. Volgers zijn goud waard op Chaturbate; laat me uitleggen waarom. Elke keer dat iemand drukt op je volg-knopje, zullen ze een email notificatie krijgen zodra je een show begint. Dit betekent dat je direct een publiek krijgt wanneer je begint met een show waardoor je meer kans maakt om op de eerste pagina te staan. Dus schaam je niet, elke minuten kun je je kijkers herinneren eraan om te drukken op het volg knopje. Je staat versteld van hoeveel het doen.
  • Regel nummer vier is om sociaal te zijn. Meld je aan op twitter zodat je fans je kunnen volgen wanneer je offline bent van Chaturbate. Je kunt je volgende geplande show ook tweeten waardoor je een publiek kunt opbouwen. Een Chaturbate model zijn betekent meer dan alleen een show voor een webcam geven; het gaat om marketing en branding.
  • Regel nummer vijf is om tijd vrij te maken om een aantrekkelijk profiel pagina te maken. Als je geen artistieke hand hebt kun je je fans vragen om hulp- je zult verrast zijn met het aanbod dat je krijgt. Als je houdt van fotografie kun je sexy foto’s maken van jezelf en je kunt ze dan verkopen voor tokens waardoor je geld kunt verdienen als je offline bent. Wil je nog meer verdienen? Neem dan een 20 minuut-durende bedtime-stroy op via Audacity of een ander geluid opnemende programma. Dit kun je ook verkopen voor tokens. Upload iedere week een nieuw verhaaltje en zie hoe je inkomsten toenemen.

Chaturbate past ook bij jou!

Een Chaturbate model heeft verschillende manieren om tokens te verdienen; of je nou online bent of niet. Het platform is niet moeilijk te gebruiken, het biedt verschillende tools aan om de kwaliteit van je show te verhogen en het allerbelangrijkste is dat ze op tijd betalen en tal van betalingsmogelijkheden hebben. Een webcam model zijn geeft jou de verdiensten en vrijheid waar velen alleen van kunnen dromen. Je bepaald je eigen werkschema, je kiest je eigen uren maar bovenal ben je je eigen baas. Zeg 9 tot 5 shiften vaarwel en verwelkom de financiële onafhankelijkheid.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden