Chaturbate, wat is het?

Chaturbate, wat is het?

een live, interactieve streamingplatform

Chaturbate, wat is het?
21 september 2020

Veel cam liefhebbers zullen ongetwijfeld al eens gehoord hebben van Chaturbate of de website al zelfs bezocht hebben. Maar wat is Chaturbate nou eigenlijk? Deze vraag zullen de meeste personen zich afvragen, die nooit een webcamsite bezocht hebben of die juist op zoek zijn naar een spannende cam site en de naam ‘Chaturbate’ voor het eerst tegenkomen. Chaturbate is een live, interactief streamingplatform, dat volwassenen een acceptabele ruimte biedt om gemakkelijk hun fantasieën, knikken en verbanden te vinden. Ook als je wat extra geld wilt verdienen, is cammen op Chaturbate een geweldige manier om geld te verdienen en er plezier aan te beleven. Je kunt dus als gebruiker deze website bezoeken en genieten van de meeste spannende en hete cam shows of je kunt als model aanmelden op deze site en je fans de meest spannende erotische cam momenten laten beleven. 

Zowel gebruikers als modellen komen aan hun trekken op Chaturbate 

Op Chaturbate komen zowel gebruikers als modellen aan hun trekken. Gebruikers kunnen genieten van spannende en sexy cam shows en modellen krijgen de mogelijkheid om flink wat geld te verdienen op deze site. Het doet er daarbij niet toe of je nou hetero, homo of lesbisch bent. Een ieder komt aan zijn trekken op deze site.  

Nu gratis webcam seks

Elk geïnteresseerd communitylid kan een model zijn. De missie van Chaturbate is om gebruikers een acceptabel platform te bieden om zichzelf en hun seksualiteit te verkennen. De Site bestaat uit duizenden volwassen modellen van alle leeftijden, maten, achtergronden, religies, noem maar op. Diversiteit is wat Chaturbate zo leuk en aantrekkelijk maakt. Als gebruikers kun je direct de profielen en camshows van modellen bekijken en je hebt ook de mogelijkheid om je te registreren als lid  op de site. Wil je model worden? Dan is het altijd raadzaam om eerst de gedragscode van het bedrijf door te nemen, je leeftijd te laten verifiëren, een webcam te installeren en dan ben je klaar om te beginnen met je eerste camshow. 

Hoe kan ik mijn leeftijd laten verifiëren? 

Aan de slag gaan op Chaturbate is eenvoudig. Je kunt gewoon naar de registratiepagina van de site gaan en een account aanmaken met een gebruikersnaam, die leuk, uniek en gemakkelijk te onthouden is en, die jou het beste beschrijft. Voor privacy redenen is het raadzaam om een andere gebruikersnaam te hanteren, dan welke je voor je persoonlijke accounts gebruikt.  

De eerste stap is het lezen van en akkoord gaan met de Independent Broadcaster Agreement. Elke persoon die via jouw account uitzendt, moet de Independent Broadcaster Agreement lezen en ermee akkoord gaan. De volgende stap is het uploaden van een identiteitsbewijs om te verifiëren, dat je ten minste 18 jaar oud bent. Dien een duidelijke foto / scan in van een geldig door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs (ID) voor jezelf.  

Bovendien moet je een duidelijke foto van jezelf overleggen met een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto naast je gezicht (close-upfoto met leesbare hoofdtekst van je identiteitsbewijs). Als je routinematig in hoge mate opgemaakt of verkleed bent terwijl je op de cam zit, kun je een extra foto van jezelf als zodanig, met je ID, verstrekken om problemen met ID-verificatie te helpen voorkomen.

Als je met iemand anders wilt uitzenden, moet hij / zij ook zijn identificatie uploaden. Onthoud, dat niemand kan verschijnen tijdens je camshow als hij/ zij  niet vooraf een aanvaardbaar door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto hebben verstrekt. Nadat je account op leeftijd is geverifieerd, ben je klaar om uit te zenden en tokens te verdienen. 

Nog geen model? Klik dan hier!


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden