Shows, tokens en tips voor Chaturbate

Shows, tokens en tips voor Chaturbate

Tips en trucs over de chats

Shows, tokens en tips voor Chaturbate
11 november 2021

Chaturbate is een van de meest succesvolle live webcam websites wereldwijd. De populariteit ervan houdt verband met het feit, dat de site een breed scala aan diensten biedt en een kijker toegang heeft tot gratis show of privé shows voor slechts enkele tokens per minuut. Als je naar shows kijkt op Chaturbate, kan je kiezen uit gratis, privé- en spionage programma's. 

Meer weten over Chaturbate? Lees dan hier verder: Chaturbate, wat is het?

Een groot aantal bezoekers 

Elke maand wordt Chaturbate bezocht door meer dan 400 miljoen gebruikers. Sommigen van hen komen maar één keer langs, maar de meeste bezoekers blijven langer. Voor het registreren op de site is geen betaling vereist, maar je moet wel ouder dan 18 jaar zijn om een account op de site aan te maken. Als je de site betreedt, ben je in het paradijs. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende shows en soorten liveshows.

Verschillende shows en prijzen

Je kunt verder deelnemen aan gratis chats, waarbij de camgirls geld verdienen door fooien van de kijkers. Fooien geven aan modellen op Chaturbate is vrijwillig, maar ze vinden het erg leuk en waarderen het. Door extra fooien te verzamelen, kunnen modellen meer geld verdienen. Chaturbate Performers verdienen speciale tokens en ze worden later omgezet in echt geld en uitbetaald.

Prijs per minuut 

Een meer intieme optie is om tijdens de privechat in één kamer te zijn met het model. De kosten zijn hoger, maar niemand anders kan invloed hebben op de show waaraan je deelneemt. Dan moet je de prijs per minuut betalen. Uiteraard kan je het model tijdens de show ook nog een fooi geven.

Shows bespioneren 

Het derde soort shows, dat op Chaturbate beschikbaar is, is een spion zijn. Tijdens de voyeur show kun je iemands privéchat bespioneren. Je hebt verder geen invloed op de show, maar deze optie is wel goedkoper dan een privéshow.

Hoeveel moet je uitgegeven om de Chaturbate-show te bekijken? 

Hoeveel je uitgeeft hangt helemaal af de show waarvoor je hebt gekozen en de prijs voorkeuren van het model. Als je de site bezoekt, ga je naar het profiel van een model. Vervolgens klik je op “Start private show” om te zien wat de kosten exact zijn. Dit kan zijn 6 tokens per minuut, maar ook 240 tokens per minuut. Vaak staat er ook een minimum aan minuten bij. Neem wel eerst contact op de camgirl, omdat je het eerst met elkaar eens moet zijn voordat je start. Je kunt vaak ook een recording van de show krijgen achteraf, zodat je alles nog een keer kunt bekijken.

Te respecteren regels 

Chaturbate is een geweldige camsite, maar je mag een aantal algemene regels niet vergeten, die je moet respecteren. Bij het chatten mag niet beledigend of grof zijn naar de modellen toe. Verder kan je modellen of andere kijkers niet lastigvallen. Het is ook niet toegestaan om de modellen een voorstel te doen om hun in het echt te ontmoeten of op een andere manier te betalen dan met de officiële valuta van Chaturbate. Je kunt ook niet beweren, dat je een moderator, beheerder of medewerker van de website bent. Het is ten strengste verboden en het kan ertoe leiden, dat je Chaturbate lidmaatschap wordt geblokkeerd.

Een site voor volwassenen 

Je mag natuurlijk ook niet vergeten, dat je ouder dan 18 MOET zijn om diensten te bieden op de site of gebruik te maken van de diensten van de site. Als je geld wilt verdienen als Chaturbate Model, dan moet je een account registreren en je accountgegevens bevestigen. De snelheid waarmee het model verdient, is altijd hetzelfde en 1 token is altijd 5 cent waard. Het betekent, dat het model 20 tokens nodig heeft om $ 1 te verdienen. 

Tot slot 

Chaturbate is dus een ideale cam site waar alle cam liefhebbers terecht kunnen voor de meest spannende cam shows. Als gebruikers heb je verschillende mogelijkheden om te kunnen genieten van de shows van deze site. Ook als je geen tokens hebt kun je nog steeds genieten van de vele gratis cam shows op deze site. Wil je extra aandacht? Dan kun je het model vragen om een privé sessie waar ze alle aandacht op jou vestigt. Je kunt er ook voor kiezen om een privé show te bespioneren. Hoeveel je uiteindelijk aan de site kwijt bent hangt natuurlijk helemaal van jou af, de show welke je kiest en meer. De site blijft interessant en de vele dagelijkse bezoekers liegen er ook niet om. Genoeg reden dus om vandaag nog een bezoekje te brengen aan de site.

Nu gratis webcam seks

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden