Wanneer kan ik tokens ontvangen voor mijn shows?

19 januari 2017

 

Iedereen kan een gratis een profiel aanmaken op Chaturbate. Het maakt niet uit of je nu klant bent of dat je wilt broadcasten. Wil je echter geld verdienen met je shows, dan zal je eerst de mogelijkheid moeten hebben om tokens te ontvangen. Standaard kan je dit namelijk niet. Om tokens te kunnen ontvangen, moet je leeftijd eerst geverifieerd zijn.

Nog geen model? Klik dan hier!

Hoe verifieer ik mijn leeftijd?

 • Jij (en iedereen die met je verschijnt op de broadcast) moet een overeenkomst tekenen voor je profiel.
 • Een duidelijke foto/scan van een officiële Identificatiebewijs (ID) van jou en iedereen op de broadcast, dient opgestuurd te worden.

Soms moet een foto van voor en achteren van de ID genomen worden. Als de ID kaart vervalt of binnenkort zal vervallen, zal je een melding krijgen van Chaturbate. Dan dien je een nieuwe foto op te sturen. Wanneer een foto niet geaccepteerd wordt moet je een betere foto opsturen. Niet dezelfde foto dus. Je moet erop letten dat:

 • De foto’s niet uit focus zijn (dof).
 • Alles moet duidelijk zichtbaar en leesbaar zijn.
 • Niets mag in de weg van de ID zijn (vingers, schaduws, etc)
 • De foto moet genoeg licht hebben maar ook niet te licht dat het niet leesbaar is.
 • De volledige grootte moet waarneembaar zijn. Let erop dat je niets weg cropt.
 • De ID moet niet omgekeerd zijn.

Toegestane legitimatie:

 1. Rijbewijs
 2. Passpoort
 3. ID van het leger
 4. ID van de overheid

Niet geaccepteerde legitimatie:

 1. Vergunning
 2. Tijdelijke ID
 3. Geboorteakte

Hoe converteer ik tokens in geld?

Om je tokens om te zetten in geld moet je naar de “tokens Stats” Tab. tokens laten uitbetalen Klik op je tokens rechtsboven op de pagina en ga naar je profiel. Je kunt ook naar “Broadcast yourself” om de tokens stats tab te krijgen. Hier kan je je tokens omzetten: Om het proces van conversie in te zetten moet je een formulier invullen waarmee je het geld kunt ontvangen. Er zijn 5 methoden: Payoneer, Paxum, Check via email, Wire Transfer en Direct Deposit. Je moet minimaal $50,00 hebben voor een uitbetaling. Er zijn twee betaling perioden per maand (1-15e) en (16e tot 30ste). Dagelijkse uitbetalingen zijn alleen mogelijk voor broadcasters binnen de Verenigde Staten. Lees hier meer over het laten uitbetalen op Chaturbate.

Word nu model!