7 voordelen van het camgirl zijn

7 voordelen van het camgirl zijn

11 oktober 2018

Ik stopte met mijn normale werk.

7 voordelen van camgirl zijnDit is een pro waar zoveel dames zich richten, omdat ze ontevreden over hun huidige banen. Maar het maakt het niet minder waar - als je er goed in bent, kan enkele uren cammen gelijkstaan aan een paar dagen werk!

Als je je werk verschikkelijk vind, moet je ermee kunnen stoppen en als camgirl gaan werken. Het kostte me ongeveer 2-4 maanden om op het punt te komen dat mijn inkomen van cammen overeenstemde met dat van mijn normale werk. Alleen kostte het mij veel minder tijd, stress en reistijd! Geen baan waar ik mij niet in kon vinden, geen vervelende collega's. Gewoon lekker eigen baas zijn!

Ik kan in mijn slaap ook geld verdienen.

Elke video die je vrijgeeft of foto's die je uploadt, verhoogt jouw potentieel om een ​​passieve inkomstenstroom te creëren. Met andere woorden, door inhoud beschikbaar te hebben als je offline bent, kun je geld in je slaap verdienen.

Ik ga in mijn pyjama werken.

Ga naar werk in alles wat je wilt. Het kan heel erg leuk zijn om nieuwe outfits en lingerie op de cam te proberen. Zelfs in je pyama!

Ik word betaald om mezelf te zijn.

Je hoeft geen handeling te doen die je niet lekker zitten. Het beste advies dat ik ooit over webcammodellen heb gehoord, is om JEZELF te zijn. Simpel maar zo vaak over het hoofd gezien door nieuwe modellen. Er is geen cookie-cutter model persona - je creëert je eigen ik volgens wie je eigenlijk bent. Wees echt op de cam en dan zul je fans aantrekken.

Nog geen model? Klik dan hier!

Ik heb een ondeugend geheim.

Als je een normale baan hebt kun je cammen maken tot je stout geheim om wat extra geld te verdienen. Ik vond het een fijn gevoel voordat ik mijn andere baan stopte. Ik ging naar het werk wetende dat mijn dagloon al binnen was. Het maakte mijn andere baan minder stressvol, en het hielp ook om te weten dat ik op weg was om weg te gaan bij mijn normale baan.

Ik ben zelfstandig, zelfgestuurd, en gemotiveerd.

Als je dat niet bent, ben je in de verkeerde lijn van werk. Als je dat bent kun je genieten van je eigen plannen, uren, routines en vooral zelfverzekerd zijn in het werk dat je doet.

Ik heb de tijd om mijn echte passies te volgen en mijn energie op meer zinvolle wijze te besteden.

Ik weet dat toen ik een full-time baan had, ik altijd te moe thuis kwam om iets van me hobbies te doen. Tijd besteden aan de familie kwam weinig voor. Ik had allerlei projecten op een laag vuurtje gezet omdat ik de tijd of energie niet had om alles te realiseren.

Fans behandelen de modellen die ze liefhebben als godinnen. Je krijgt allerlei complimenten over je fysieke attributen en je persoonlijkheid. Sommige goede jongens die er zijn, zullen je alleen tippen om te praten. Sommige fans kunnen je zelfs cadeaus sturen. Webcam model zijn is voor mij persoonlijk een goede manier om geld te verdienen, maar dat is het niet voor iedereen. Neem alles in overweging voor je model wordt en begin bij een leuke en goede site zoals Chaturbate. Wees jezelf en je zal succesvol zijn en snel gedag zeggen tegen je normale baan!

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden