Chaturbate uitbetalingen en betalingsmethodes

Chaturbate uitbetalingen en betalingsmethodes

Hoe geschieden de uitbetalingen?

Chaturbate uitbetalingen en betalingsmethodes
8 december 2020

Zoals de naam doet vermoeden, is Chaturbate een website, die de kunst van ‘conversatie’ combineert met masturbatie. Het is een van de grootste cam-sites voor volwassenen ter wereld geworden. Chaturbate behoort tot een van de cam sites, die de modellen het beste betaalt en waarmee het gemakkelijker is om een ​​goed inkomen te verwerven. Maar om het te doen, moet je de werking ervan begrijpen, die een beetje verschilt van andere cam sites. Op Chaturbate, zoals op de meeste bekende webcams, worden betalingen twee keer per maand gedaan. Elke maand is opgedeeld in twee delen of periodes. Het eerste deel gaat van 1 tot 15 en het tweede van dag 16 tot het einde van de maand. Na afloop van deze periodes is er een vertraging van maximaal zeven dagen voordat de betalingen zijn gedaan. Dat wil zeggen, wat je hebt verdiend van 1 naar 15, wordt uitbetaald in de week, die gaat van 16 naar 22.

Om betalingen op je rekening te kunnen ontvangen, is het verplicht om deze om te zetten in echt geld voordat de betalingen worden gedaan. De winsten in Chaturbate, zoals op veel andere pagina's van het thema, worden verkregen in tokens, die tokens hebben een vooraf vastgestelde geldwaarde. In dit geval heeft elk token een waarde van 5 cent van een dollar.

Wat is de waarde van een Chaturbate token? 

De waarde van 1 token is gelijk aan 5 USD cent. Op Chaturbate ziet de waarde van je tokens er als volgt uit: 

  • 20 tokens = $ 1;
  • 100 tokens = $ 5;
  • 500 tokens = $ 25;
  • 1000 tokens = $ 50;
  • 10.000 tokens = $ 500;

Dit zijn de betalingen op Chaturbate

Hoe werkt dit in de praktijk? 

Als je in de periode van 1 tot 15 van de huidige maand 10.000 tokens (500 dollar) hebt gewonnen, moet je deze nog omzetten in echt geld, in dit geval dollars, met behulp van de overeenkomstige optie in je gebruikerspaneel. Je kunt in dit geval op het tabje "Zelf uitzenden" klikken en dan vervolgens op het tabblad "Token statistieken" onderaan. Daar zie je de conversiemogelijkheden. Met Chaturbate kan je op verschillende manieren uitbetaald worden. Dit kan onder andere via Paxum, Cheque, Bankoverschrijving (onder voorbehoud van commissies) en Directe storting (alleen in de VS). Paxum en FirstChoicePay zijn virtuele portemonnees en als je buiten de VS woont, wordt FirstChoicePay ten zeerste aangeraden om te gebruiken, aangezien dit degene is met de laagste commissies en de beste prestaties. Als je in de VS woont, is het raadzaam om te kiezen voor de optie directe stortingen. 

Zodra je je winsten hebt omgezet in echt geld, worden deze overgeboekt naar de door jouw gekozen betalingsmethode wanneer het tijd is om de betalingen uit te voeren. Als je FirstChoicePay als betaalmethode hebt gekozen, ontvang je een e-mail, zowel van FirstChoicePay als van Chaturbate, waarin staat, dat je betaling klaar is en je moet kiezen welke overboeking methode je wilt. De snelle methode brengt je een commissie van $ 5 in rekening en het geld wordt onmiddellijk naar je account overgemaakt. De langzame optie duurt een paar dagen om te voltooien.

Uitzenden op Chaturbate

Zodra je het betalingsschema hebt geconfigureerd, moet je beginnen met uitgeven. Onthoud, dat je de nodige documentatie moet opsturen om je leeftijd te verifiëren en geld te verdienen, ander zal je worden geïdentificeerd als 'Exhibitionist', Je kan dan alleen tokens van kijkers uitgeven, maar niet ontvangen. Daarom moet je je leeftijd zo snel mogelijk verifiëren. Als je het eenmaal hebt gedaan, ben je een "Chaturbator", dat is de staat, die degenen identificeert, die bewezen hebben de legale leeftijd te hebben.

Meer informatie vind je hier: Wecam model worden op Chaturbate

Configureer je kanaal

Om een gepersonaliseerd kanaal te hebben, moet je de apps en bots kiezen, die je wilt op het overeenkomstige tabblad in het menu van het onderste gedeelte. Apps in Chaturbate zijn, zoals de naam al doet vermoeden, applicaties of programma's, die je kanaal een persoonlijk tintje geven. Hierdoor kun je met je publiek spelen op gevarieerde games, een toekomstige privéshow aankondigen, die alleen toegankelijk is met een wachtwoord, tegen betaling van een "entry" ... kortom, de mogelijkheden zijn zeer gevarieerd. Elke app heeft een configuratie gebied, dat je correct moet invullen, zodat deze correct werkt.

De bots zijn de aanvulling op de apps. Het zijn kleine programma's, die bepaalde acties automatiseren, zoals het verbergen van obscene taal, of eisen van de toeschouwers en dingen, die vervelend/ onaangenaam kunnen zijn. Er zijn ook bots om van tijd tot tijd berichten te laten zien met informatie, die je belangrijk vindt voor je kanaal.  

Hoeveel kun je verdienen via Chaturbate? 

Deze vraag wordt vooral gesteld door personen, die interesse hebben om zich als model op te geven op de site van Chaturbate. Hoeveel je verdient op deze site hangt uiteraard helemaal van jezelf af. Je dient daarbij een strategie te bedenken, die je niet alleen populairder maakt, maar die ook het bezoekersaantal doet toenemen. Als model kun je ervoor kiezen om je fans op de hoogte te stellen van je shows via social media. Je kunt ervoor kiezen om tags te gebruiken als je van plan bent uit te zenden. Personen, die op zoek zijn naar een specifieke model zullen dan op basis van de tags op jouw profiel terechtkomen om te genieten van je shows. Als model moet je er ook zelf voor zorgen, dat je shows spannend en leuk blijven voor je fans. Je kunt steeds een andere thema of concept bedenken en je kunt de seksshow steeds weer een andere tintje geven. De ene keer geef je een show weg met een dildo en weer de andere keer een show met een sekspop (bijvoorbeeld). Bij het uitzenden kun je ook goals vermelden. Als je fans je in totaal 2000 tokens hebben geschonken bijvoorbeeld, zal je uit de kleren gaan. Voor een andere 2000 tokens ben je bereid een vibrator in te brengen en weer voor een andere 2000 tokens ben je bereid jezelf te masturberen. Genoeg manieren dus om voldoende inkomsten te genereren via Chaturbate.com. Hier kan je lezen over hoe je meer geld kunt verdienen.

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden