Hoe je je Chaturbate Chatroom kunt toevoegen aan je website

Hoe je je Chaturbate Chatroom kunt toevoegen aan je website

2 februari 2017

Chaturbate Chatroom toevoegen aan een Camgirl website

Als je Chaturbate model bent is het bijna verplicht dat je je Chaturbate Chatroom toevoegt aan je website. Als je een model bent en nog geen website bezit, dan heb je nu eentje nodig.

Nog geen model? Klik dan hier!

Waarom je de Chaturbate Room moet inbedden op de website

Chaturbate wordt gebrandmerkt als Chaturbate. Het heeft alle categorieën en modellen op de website geplaatst. Jouw website wordt aan jou gebrandmerkt. Het heeft alleen jouw materiaal erop. Door je Chaturbate Chatroom toe te voegen aan je website hoef je je geen zorgen te maken dat kijkers de kamer zullen verlaten om andere online modellen te bekijken. Als de klanten door de rest van je site bekijken, vinden ze hopelijk wel andere producten en diensten die ze van je kunnen kopen. Ook als je er ooit voor zou kiezen om Chaturbate te verlaten voor een andere cam netwerk, dan zou je terug moeten gaan om alle weblinks te wijzigen naar je nieuwe Chatroom. Maar wat gebeurd er met de vaste klanten? Door ze eraan te laten wennen om naar je website te komen in plaats van naar je Chatroom, zullen ze precies weten waar en hoe ze je nieuwe Chatroom kunnen vinden. Als je foto’s en filmpjes hebt die een watermerk hadden met de link naar je oude Chatroom, of je Chatroom gebruikersnaam, dan is er geen enkele manier om dat te wijzigen. Maar als ze een watermerk hadden naar de website, dan zou er geen enkel probleem zijn.

Hoe je de Chatroom moet toevoegen aan de website

Ga naar de afdeling van de Chaturbate Affiliatie en ga vervolgens naar ‘promo tools’. Daar zal je een afdeling vinden om Chatrooms in te bedden. Zie de foto hieronder:

embedden cam en chatroom

Nu zal je de code van je Chatroom moeten selecteren. Je krijgt ook extra inkomsten van Chaturbate voor alle klanten die zich daar aanmelden via jouw Chatroom. Dit is niet alleen een betere marketing maar het creëert een hele nieuwe inkomstenbron. Je kunt ook een heleboel andere Chatroom embedden.

chatroom embedded

Nu moeten we de code plakken op de website. Als je een WYSIWYG editor (visuele editor) gebruikt om je website te reguleren, dan ga je naar de HTML/code en plak de code snipper die je gekopieerd hebt van Chaturbate. En zo ziet het eruit nadat je het publiceert:

chatroom op eigen website chaturbate

Zoals je kunt zien heb ik dit voorbeeld van een Chaturbate Chatroom aan de website toegevoegd door een rij code te plakken. Dat is hoe gemakkelijk het is om jouw chatroom op welke website of blog dan ook te kunnen krijgen.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden